• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

REFERENDUM IULIE 2012

Ramane Basescu presedinte?

• Total voters
    9
Eu nu votez, pentru ca nu am de ce. Am si explicat motivele. Vad ca Vocea Rusiei jubileaza deja. Ceea ce explica multe.

Avand in vedere faptul ca rusii se bucura, ca nici macar nu se mai ascund...va doresc o noapte buna si luuunga, timp de vreo 45 de ani de acum incolo. :devil: :devil: Dormi natiune, ca cineva lucreaza pentru tine :devil:

Nu fi pesimist,stiu proverbul "Pana la Dumnezeu te manaca sfintii " dar zic,Mare-i Dumnezeu,poate ca se vor fi desteptatt mai multi:P

Nu cred ca s-au desteptat. E iar Duminica Orbului, orbir-ar pe vecie sa orbeasca. Plus frauda masiva, ca in 1946.

=)) M-a sunat acum cineva sa ma intrebe daca am fost la vot :D: i-am raspunsa ca NU si nici nu o sa o fac de data asta . " A luat foc,acuzandu-ma ca pe langa faptul ca sunt lasa si nu ma duc sa votez ,ii anulez votul si-i "iau dreptul de decizie".

He,he ! Se vede ca le este frica rau.Ma simt mandra ca-s o graunta de nisip care"saboteaza"angrenajul puterii actuale.

ORA1130_835dde897f.jpg

si link-ul cu harta interactiva :P http://www.libertatea.ro/harta-referendum.html

Toate televiziunile , in urma calculelor matematice ,dau ca imposibila validarea referendumului,sunt teribil de curioasa ce se va intampla in urmatoarele ore .

Va incepe circul bineinteles.Usl-istii nu vor renunta asa usor la ciolan.

Nu cred.Mai curand proteste .Grav ar fi daca ar iesi ambele tabere ....

S-au anuntat rezuktatele oficiale ale BEC.
Cum era de asteptat, prezenta la referendum a fost sub pragul de 50% + 1 vot
Daca nu ma insel, acum urmeaza decizia de invalidare a referendumului, decizie a CCR apoi.... apoi conform articolului 3 al hotararii 34/2012 publicata in M.Of. 457/2012, Parlamentul Romaniei va lua act de hotararea acesteia si va decide asupra procedurii de urmat.
Oare cand se va intruni parlamentul si cand se va decide? :)

Gogule, te-as cita adaugand semnul " ? "
"Parlamentul Romaniei va lua act de hotararea acesteia ? va decide asupra procedurii de urmat.

Oameni buni...am incurcat-o.Hotii si mincinosii au mana libera cel putin 40 de zile.Bravo celor care au votat impotriva lui Basescu!

Si mortii de pe liste ( luati de pe socotelile asiguratorilor de sanatate! ) vor continua sa-si ia medicamentele gratuite si compensate!

Trebuie sa citez totusi din alta parte o idee, dupa mine simpla si la indemana guvernantilor:

De la introducerea pasapoartelor biometrice, mai de graba cu sila Europei decat cu voia politicienilor nostri, absolut niciun politician nu s-a gandit la o reglementare moderna a procesului electoral. Toate partidele politice se pare ca sunt in consens in privinta fraudei electorale, de data ce nu s-a dorit si nici nu se doreste implementarea unor carti de identitate de tip RFID, cu microcip si in cel mai rau caz cu cod de bare. Un astfel de tip de carte de identitate coroborata cu un sistem intranet electoral ar scoate pentru totdeauna din circulatie turismul electoral, votul multiplu si alte nazbatii infractionale. Merge cetateanul la vot, i se scaneaza cartea de identitate/cipul/codul de bare iar informatia este de indata stocata in baza de date unificata. Imediat ce pe om il pune partidul sau aghiuta sa meraga la alta sectie sa voteze, cipul citit a doua oara face sa sune alarma iar boul este pe indata incatusat, fara discutie prea multa. Dar tovarsii parlamentari au tot amanat-o, ca poate poate si ei vor fi la putere si vor putea maslui cu autobuzul, autocarul, galeata, micul cu berea si plasa cu zahar si ulei. Deci, niciun om politic nu vrea modernizarea Romaniei, nu-i asa?

Cu situatia politica din Romania si cu rezultatul referendumului, cred eu ca cineva (nu dam nume) vrea sa scoata volumul 2 al cartii "Agonie si extaz".
Problema va fi daca la bibliografie va aparea si Irving Stone :)

Am gasit aici http://www.evz.ro/detalii/stiri/verifica-daca-s-a-votat-de-pe-cnp-ul-tau-995085.html cum afli daca a votat cineva de pe CNP-ul tau :D: asta daca nu ati votat :P

Verifică dacă s-a votat de pe CNP-ul tău!

Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Omului în România - Comitetul Helsinki oferă un ghid asupra modului în care orice cetăţean poate afla dacă cineva a votat în numele său folosindu-i codul numeric personal.
Secțiile de votare au trimis buletinele de vot nule la București cu pază armată

Dacă vă temeți că s-au comis fraude electorale cu ajutorul CNP-ului dumneavoastră, trebuie să urmați pașii următori.

Mai întâi, aflați care este numărul secției de vot la care ar fi trebuit să votați la referendum -AICI

Apoi, trebuie să completați o cerere după tipul aflat pe site-ul APADOR-CH.AICI

Trimiteți cererea la Autoritatea Electorală Permanentă, pe adresa de e-mail pe care o găsiți în modelul cererii, prin fax sau prin poștă. Ar trebui să primiți un răspuns, în temenul prevăzut de Legea 544, adică 10 zile cu posibilitatea de prelungire până la 30 de zile.

Sa nu indrazniti sa spuneti ca Ponta ar fi prost,l-a dus bibilica sa se joace cu cuvintele in fovoarea intereselor USL :P si uite ce tambalau a iesit.Sunt curioasa ce o sa urmeze .Se mai face "mini recensamantul " nu se mai face......

Curtea Constituţională (CCR) nu a cerut "actualizarea listelor electorale permanente", ci "listele actualizate în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie".
De la acest joc de cuvinte, a plecat isteria organizării unui "mini-recensământ", anunţat de ministrul de Interne, Ioan Rus, şi care ar urma să fie făcut de autorităţile locale până pe 24 august.

Mai multe informatii gasiti in articol

Pe aceeasi tema si EDITORIALUL EVZ. Doi papagali numără inutil ouăle poporului =))

http://www.evz.ro/detalii/stiri/edi...ali-numara-inutil-ouale-poporului-995203.html

Back