• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

RETETA TIBETANA CU USTUROI

MARA

New member
Reaction score
0
Aceasta reţeta este veche de 5000 de ani si este recomandată în vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic si prevenirea unor boli de stomac, precum ulcerul. În acelaşi timp, organismul este purificat de depuneri adipoase, se îmbunătaţeşte metabolismul, vasele sanguine devin elastice, creşte acuitatea vizuală, este prevenită ateroscleroza, cardiopatia ischemică, paralizia şi apariţia diferitelor tumori.
Pentru prepararea remediului, se spală şi se curăţă 350 g de usturoi, apoi se pisează mărunt într-o piuliţă de lemn
. După ce usturoiul este bine pisat, se iau cu o linguriţă 200 g din această compoziţie (partea mai suculentă) şi se introduce într-un vas ce conţine 200 ml alcool rafinat de 96 grade. Vasul se închide ermetic şi se ţine la rece, timp de 10 zile. Se strecoarÄ maceratul prin tifon, se pune într-o sticlă bine închisă şi se mai ţine încă 3 zile.
Administrare, Într-un pahar în care s-au pus 50 ml lapte rece, fiert în prealabil, se adaugă un număr anume de picături de suc de usturoi şi se bea cu 15 minute înaintea fiecărei mese.
Tratamentul se face timp de 11 zile, astfel:
- În prima zi se iau 2 picături dimineaţa, 2 la prînz şi 2 seara;
- a doua zi se iau 4 picături dimineaţa, 5 la prînz şi 6 seara;
- a treia zi se iau 7 picături dimineaţa, 8 la prînz şi 9 seara;
- În a patra zi se iau 10 picături dimineaţa, 11 la prînz şi 12 seara;
- În a cincea zi se iau 13 picături dimineaţa, 14 la prînz şi 15 seara.
- Începînd cu a şasea zi, picăturile se iau descrescător: 15 dimineaţa, 14 la prînz şi 13 seara;
- În a şaptea zi se iau 12 picături dimineaţa, 11 la prînz şi 10 seara;
- În a opta zi se iau 9 picături dimineaţa, 8 la prînz şi 7 seara;
- În ziua a noua se iau 6 picături dimineaţa, 5 la prînz şi 4 seara;
- În ziua a zecea se iau 3 picături dimineaţa, 2 la prînz şi 1 seara.
- În ziua 11 se ia doza cea mai importantă, o doză de şoc, cu 25 de picături dimineaţa, 25 la prînz şi 25 seara.
Un lucru foarte important menţionat în reţetă este că tratamentul nu se poate repeta decît la 6 ani.

Multumim Mara,interesant tratament,l-ai incercat,poti spune ce rezultate ai avut ...

mariusvalentin said:
Multumim Mara,interesant tratament,l-ai incercat,poti spune ce rezultate ai avut ...

Mi-a fost cam frica sa-l fac. Am gastrita hiperacida si usturoiul imi face rau. Nici cu alcoolul nu ma prea inteleg.

MARA said:
mariusvalentin said:

Mi-a fost cam frica sa-l fac. Am gastrita hiperacida si usturoiul imi face rau. Nici cu alcoolul nu ma prea inteleg.

:106:

Mama mea ,a incercat acest tratament si dupa cateva zile a ajun in spital .
( din cauza alcoolului) . Sincer am mari rezerve .
In dosarul de retete " mostenit" de la mama,este si aceasta reteta si
mi-am amintit de ea citind postare Marei.
Posilib (desi ma indoiesc) unora sa nu le faca rau(daca sunt perfect sanatosi) :tongue:

Back