• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Sa aratam ca nu suntem prostii nimanui!

gogule, eu fac parte dintre oamenii fericiti, carora scoala nu li s-a parut o corvoada. abia asteptam sa ma duc la scoala sa invat lucruri noi. am avut norocul de profesori de exceptie, care au stiut sa ne invete carte. am avut iarasi noroc de niste parinti care m-au controlat la teme doar in clasa I, apoi m=au lasat in pace. si iar am avut noroc sa fac ce mi-am dorit, desi am muncit mult pentru asta si inca muncesc ca sa ma tin la curent cu noutatile. si stii care e culmea? nu-s o exceptie. la liceul meu, rata de intrare la facultate era in vremurile alea de peste 90%. doar 2-3 nu intrau la facultate dintr-o promotie. stii care e secretul? competitia si renumele liceului, care trebuia pastrat. din pacate, in zilele noastre, lucrurile astea nu mai exista. competitie e la distractie, la teribilism, la mistocareala, la agatat, iar despre renume...putine licee mai au asa ceva. ultimele generatii, ca termitele, distrug tot. din fericire, copiii nascuti in ultimii 10 ani au parinti responsabili si bunici cu bun simt care ii educa in spiritul in care si-au educat si copiii. eu cred ca la ei ne e speranta.

Am cazut cu totii de acord ca cei care n-au invatat,au avut surpriza ca neputand copia , sa nu ia bacul. Ce credeti ca -si spun acum in sinea lor citind hotararea Senatul Universităţii Apollonia din Iaşi ? Va las pe voi sa judecati daca este corect,etic ,etc.

" Senatul Universităţii Apollonia din Iaşi a găsit o modalitate de a înscrie şi tinerii care nu au promovat examenul. Tot ce trebuie să facă aceştia este să să-şi depună dosarul, să plătească taxa şi să se angajeze că în termen de doi ani vor lua notă de trecere la „examenul maturităţii".

Decizia a fost adoptată de Senatul instituţiei de învăţământ particulare cu puţin timp înainte de perioada de înscrieri care a început vineri. Tinerii care vor să urmeze cursurile unei facultăţi, dar nu au avut noroc la Bac se pot înscrie „pe datorie". "

Sa zicem ca este posibil ca din numarul respinsilor sa fie un numar infim care din motive obiective au picat desi erau pregatiti,dar sa-i bagi pe toti in oala celor "fara noroc" e mult prea gogonata.

Articolul in cauza poate fi citit aici :

http://www.adevarul.ro/locale/iasi/...atea_apollonia-vasile_burlui_0_518348377.html

din cate stiu eu, e ilegal iar rectorul o va pati.

La puscarie cu rectorul !!!!! Cum adica aia care au invatat si au trecut sunt mai fraieri????

Nu mai bine le-ar retrage licentele acestor fabrici de diplome? Ca-i vad intrati in panica, de frica pierderii lovelelor.

Sau sa faca examene de stat pt toti .Sa invete care si cum poate, dar la urma licenta sa fie serioasa. Cine nu trece pierde banii si timpul ,astfel nu s-ar mai imbulzi.

Fara comentarii , de la bac ,sesiunea de toamna .
o dinioară, două diniori :D: (oare nu au citit macar povesti ?)

Numeşte câte un sinonim pentru sensul din text al cuvintelor odinioară şi alarmat. Aşa suna prima cerinţă pentru textul la prima vedere de la primul subiect.

"Am întrebat în faţă, în spate, în stânga şi în dreapta. Nimeni nu ştia ce înseamnă cuvântul odinioară, nici eu n-am ştiut", spune o fată

Sincer, nu pot sa inteleg cum este posibil asa ceva.

Sper ca toate loazele sa pice, fara discutie !

Sa pice, dar tot inculti raman si asta-i grav.

anuk said:
Fara comentarii , de la bac ,sesiunea de toamna .
o dinioară, două diniori :D: (oare nu au citit macar povesti ?)

Numeşte câte un sinonim pentru sensul din text al cuvintelor odinioară şi alarmat. Aşa suna prima cerinţă pentru textul la prima vedere de la primul subiect.

"Am întrebat în faţă, în spate, în stânga şi în dreapta. Nimeni nu ştia ce înseamnă cuvântul odinioară, nici eu n-am ştiut", spune o fată

Sincer, nu pot sa inteleg cum este posibil asa ceva.

Am o colega de birou din Ucraina. Abia si-a luat cetatenia romana.
Am intrebat-o daca stie ce inseamna "odinioara" si a stiut.

iNGRIJORATOR CE MODELE DE VIATA AU ADOLESCENTII :d:

“Model în viaţă sî îi şmecheria. Îmi eau model care ştie bani repid să facă, pentru că viața nare timp”

Sau..... “Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viaţă bună, deci aşa vreau să ajung şi eu ”

Cat romantism .... “Iubirea plutea în aer ca fumul de mici. Iubirea e ca fumul de mici”

Ati intuit bine,perle de la bacul din anul acesta.

Ei uite ca sunt si elevi in fata carora poti scoate palaria :P

Cea de-a VII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe ale Pământului (International Earth Science Olympiad - IESO) a avut loc la Mysore, in India, in perioada 11-19 septembrie si au participat 101 elevi din 28 de tari.Palmaresul României - o medalie de aur şi trei de argint, medalia de aur a fost cucerită de Marius Ioan Posa, elev în clasa a XII-a, la Colegiul Naţional "C.D. Loga" din Timişoara, iar cele trei medalii de argint au fost câştigate de Dan Mircea Mirea (clasa a XI-a, Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova), Andrei Iliescu (clasa a X-a, Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) şi Ionuţ Bogdan Voinicu (clasa XI-a, Colegiul Naţional "Ion Minulescu" din Slatina).

Sursa articolului

Back