• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Sa radem cu Cayce, preferatul bunelului

gurugrig

New member
Reaction score
0
Edgar Cayce(1877-1945),socotit cel mai ilustru exponent al spiritismului secolului al XX-lea, ilustreaza acelasi paradox al predictiilor-pe de o parte corecte,pe de alta parte aberante.

Cayce a prezis corect:
-marea depresiune economica din 1929-1933;
-data exacta a intrarii Americii in al Doilea Razboi Mondial(1941);
-renasterea statului Israel;
-si chiar ziua mortii sale: 4 ianuarie 1945.

Si tot Edgar Cayce a mai prezis ca Hitler va fi un conducator pasnic; ca in 1968 Atlantida se va ridica din ocean; ca New York-ul se va scufunda in Atlantic in 1970,odata cu California; ca Hristos va reveni in 1998 si ca Armaghedonul va incepe in 1999……..Edgar Cayce pretindea ca insusi Iisus Hristos ii dicta aceste mesaje!!!

:))))alt tifos netratat

gurugrig said:
Edgar Cayce(1877-1945),socotit cel mai ilustru exponent al spiritismului secolului al XX-lea, ilustreaza acelasi paradox al predictiilor-pe de o parte corecte,pe de alta parte aberante.

Cayce a prezis corect:
-marea depresiune economica din 1929-1933;
-data exacta a intrarii Americii in al Doilea Razboi Mondial(1941);
-renasterea statului Israel;
-si chiar ziua mortii sale: 4 ianuarie 1945.

Si tot Edgar Cayce a mai prezis ca Hitler va fi un conducator pasnic; ca in 1968 Atlantida se va ridica din ocean; ca New York-ul se va scufunda in Atlantic in 1970,odata cu California; ca Hristos va reveni in 1998 si ca Armaghedonul va incepe in 1999……..Edgar Cayce pretindea ca insusi Iisus Hristos ii dicta aceste mesaje!!!

:))))alt tifos netratat

Gurule, Cayce este considerat unul dintre cei mai mari profeti ai secolului XX.
.. el nu a pretins niciodata ca Iisus ii dicta mesajele, dimpotriva, la intrebarea asta a raspuns ca "o mana" ii aducea si deschidea "cartea" persoanei pentru care facea lectura.
Cat despre celelalte premonitii care spui ca nu s-au implinit, tot el afirma ca "oamenii au puterea si capacitatea de a schimba viitorul".
Nu cred ca a facut afirmatia doar ca sa-si scuze eventualele premontii nerealizabile, daca tinem seama ca toate raspunsurile le-a primit in transa.

Luna said:
.. el nu a pretins niciodata ca Iisus ii dicta mesajele, dimpotriva, la intrebarea asta a raspuns ca "o mana" ii aducea si deschidea "cartea" persoanei pentru care facea lectura.
Cat despre celelalte premonitii care spui ca nu s-au implinit, tot el afirma ca "oamenii au puterea si capacitatea de a schimba viitorul".
Nu cred ca a facut afirmatia doar ca sa-si scuze eventualele premontii nerealizabile, daca tinem seama ca toate raspunsurile le-a primit in transa.

citesti ce am scris?

gurugrig said:

gurugrig said:
Luna said:

citesti ce am scris?

gurugrig said:

Sigur ca da, am citit cu multa atentie!:D:D:D

S-a ridicat Atlantida si s-a scufundat New York-ul ??? Wow, cum de n-am aflat pana acum ?? =)) =)) =)) I-auzi, cica si California s-a dus =)) =))

GeoX said:
S-a ridicat Atlantida si s-a scufundat New York-ul ??? Wow, cum de n-am aflat pana acum ?? =)) =)) =)) I-auzi, cica si California s-a dus =)) =))

Deci....recunosti ca ai si tu lipsuri =))

Vai vai, s-a ridicat Atlantida, cum zis-au profetii, si io n-am aflat. Vai ce in urma sunt cu mersul evenimentelor =))

GeoX said:
Vai vai, s-a ridicat Atlantida, cum zis-au profetii, si io n-am aflat. Vai ce in urma sunt cu mersul evenimentelor =))

Geox e normal sa nu stii, pt ca la ridicarea Atlantidei nu s-a produs nici un cutremur:P

Si unde e Atlantida cea "ridicata" ? :p :p :p

Si s-a scufundat California, cica ?? =)) =)) =)) =)) =)) Mare e traznaia, ce mai... =)) =))

Back