• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Schimbare parola utilizator

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Pentru a schimba parola, trebuie sa mergem in partea de sus a ecranului la UserCP, apoi se merge la Change Password
View attachment 5

Se va deschide o noua fereastra unde in partea de sus (cu rosu) se baga parola veche, iar in partea de jos (cu albastru) se baga parola noua, in ambele campuri
View attachment 6
Se da click pe Update Password.
In acest moment parola este schimbata.

Attachments

• parola1.JPG
    parola1.JPG
    172.5 KB · Views: 3
  • parola2.JPG
    parola2.JPG
    112.1 KB · Views: 4
Gugule ,nu merge.Cred ca face calculatorul cu mine niscai mismasuri:))Sa-l arunc pe geam?:)))

Am incercat si eu, dar degeaba, ce rost mai are sa ma obosesc?

Cred ca a explicat Gogu tot ce era de explicat:) Doar nu ai secrete de stat intr-un forum ,mai!:)))

degetica said:
Gugule ,nu merge.Cred ca face calculatorul cu mine niscai mismasuri:))Sa-l arunc pe geam?:)))

Ce anume nu merge?

degetica said:
Cred ca a explicat Gogu tot ce era de explicat:) Doar nu ai secrete de stat intr-un forum ,mai!:)))

Adica?

Doar raspund la intrebare, am incercat sa-mi pun vechea parola.
Atata tot, nu am reusit. Nu e normal sa nu te poti loga cu parola ta.
Dar m-am resemnat, nu mai am obiectii.

Ai incercat sa-ti pui vechea parola unde?
Dupa sau inainte de a o reseta-o?
La resetare, ai primit e-mail cu noua parola?

Da, dupa resetare, ca voiam sa schimb parola data de server, cu una a mea si mi-am prins urechile.
Dar nu mai vreau, am inteles ca se poate, pe alte forumuri parca era mai simplu.
M-am mai obisnuit sa tot resetez parola si, cum am spus, ramane asa, nu mai vreau nimic.
Toate cele bune!

Acesta este si scopul tutorialului... de a schimba o parola, chiar si una data de server.
Pe alte forumuri, posibil sa fie mai simplu. Aici se pare ca nu este chiar asa.
Este nevoie de ajutor personalizat? Daca da, unde? Un print screen cu eroarea sau textul erorii ar ajuta enorm.

Back