• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Schimbare server

in seara aceasta incepe transferul site-ului pe noul server

daca vedeti acest mesaj inseamna ca accesati site-ul de pe vechiul server.

in acest moment accesati site-ul aflat pe noul server

=)) scuze,am dar din virtutea obisnuintei in locul unde era "multumesc" :P

momentan nu toate functiile sunt activate. urmeaza sa fie activate in zilele urmatoare.

Sunt useri care nu pot accesa site-ul aflat pe noul server .Ce ar trebui sa faca ?

Salutare.
Pana maine ar trebui ca toata lumea sa poata accesa noul server.
Cei ce nu pot sa-l acceseze pot sa-si schimbe manual DNS-ul (astazi am facut teste fara probleme cu 8.8.8.8).

Destul de greu, avand in vedere multitudinea de sisteme de operare.
Ca idee, la configurarile de retea se alege DNS manual si se baga acolo.
Configurarile de retea sunt pe sistemele Windows in Control Panel/Network

Pe data de 20 februarie, serverele ce hosteaza www.premonitii.ro se muta fizic.
Teoretic, circa 8 ore nu o sa fie disponibil forumul.
Practic, este posibil ca aceasta pauza sa fie chiar de cateva zile.

Astazi omuletii au anuntat ca pe 24 februarie (adica maine) se va face mutarea...

Se pare ca mutarea serverului s-a facut.
Va rog pe fiecare sa verificati daca s-a pierdut ceva.
Din cate imi dau eu seama, nu s-a pierdut nimic, dar mai stii?

Zilele acestea mutam site-ul pe un alt server.
Vor aparea gap-uri in comunicarea cu site-ul iar la final nu vom mai avea chat-ul.
Situatia sper sa fie temporara, pana cand voi avea timp sa ma ocup serios de forum si il voi reconstitui.

O singura rugaminte,sa ne anunti cand incepe "mutarea "si daca se poate si cat dureaza si spor la lucru.

Din pacate nu stiu exact. Depinde mult de @alex2 cand are timp.

Forumul a fost mutat pe noul server. De asemenea a fost efectuat upgrade-ul de software care era necesar. Se va observa imbunatatire in ceea ce priveste viteza de incarcare a paginilor precum si faptul ca nu vor mai exista intreruperi asa cum se intampla pe vechiul server.

Chat-ul este nefunctional din pacate deoarece serverul nu este compatibil cu scriptul actual de chat. Cu toate acestea vom cauta variante alternative astfel ca in cel mai scurt timp sa putem implementa un alt script de chat.

Back