• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Scurta trecere in revista a uneltelor primitive

@anuk - intradevar este ultimul bombardier intrat in dotarea USAF, si este si ultimul racnet in domeniu, dar sa stii ca are deja vreo 18 ani de activitate. Cred ca faci confuzie intre acest bombardier - B2 - si urmatorul proiect - B3 - anuntat zilele acestea, dar deocamdata doar un proiect.

Tot ce se poate :P Asa-mi trebuie daca nu pun sursa :P

Ai dreptate ,imi amintesc ca se facea vorbire de un bombardier la care se lucreaza si se aduc imbunatatiri "din mers" era si o poza cu o prelata alba care acoperea ...ceva:P Daca nu ma insel se sconteza a fie gata in 2020 .

In alta parte am citit dar era ceva similiar cu ce se prezinta in link-ul de mai jos.
http://edition.cnn.com/videos/us/20...stan.cnn/video/playlists/military-technology/

Este o vorba populara" Baba si mitraliera" asa si eu , baba si bombardierele ()

nu tu esti de vina ca stii prea putine, noi ca stim prea multe. :-)))

Cel putin @gogu, care stie atat de multe despre armele de foc, are sanse ca, la o adica, sa se si poata folosi de aceste informatii. Eu degeaba stiu atat de multe despre B2, n-am nici o sansa sa pilotez unul. :-))

Back