• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Secvente din vitor, am nevoie de un indrumator.

• Thread starter Thread starter Legionarul
  • Start date Start date
L

Legionarul

Guest
Vad secvente din vitorul apropiat insa totate vin involuntar nu pot controla nimic, nu inteleg nimic, acuma ceva timp mi-am pierdut abilitatea cred ca de la socurile ce le primemeam dupa fiecare adeverire.. am nevoie de ajutor vreau sa invat.

Legionar paranormal....N-ar trebui sa ma mire la mutitudinea de persoane care se cred paranormale fara sa posede nici macar 1% din aceasta capacitate,deci de ce un legionar n-ar avea asemenea aptitudini... Si cam cate ,,adeveriri,, ai avut legionarule de esti asa socat? Cred ca daca au fost prea multe,mi-e ca ramami socat forever si ar fi pacat de un om asa inzestrat:)))))

degetica said:
Legionar paranormal....N-ar trebui sa ma mire la mutitudinea de persoane care se cred paranormale fara sa posede nici macar 1% din aceasta capacitate,deci de ce un legionar n-ar avea asemenea aptitudini... Si cam cate ,,adeveriri,, ai avut legionarule de esti asa socat? Cred ca daca au fost prea multe,mi-e ca ramami socat forever si ar fi pacat de un om asa inzestrat:)))))

Ti se pare ca glumesc? era de asteptat, sa inteleg ca tu faci parte din cei 1% de esti asa frustrat, nu e nimic paranoarmal e chiar normal din punctul meu de vedere, ca dupa mii de ani de evolutie sa dezvoltam capacitati extrasenzoriale egal, nu ma astept sa intelegi dupa comentariul tau imi dau seama ca esti cam redus mintal, oricum am invat ceva si anume ca mai bine tac. Ma intrebi cate adeveriri am avut pai prima sap. aprox. 30 dupa care a doua sap. am pierdut numarul si spre sfarsitul saptamanii sa dus si abilitatea. Mai ai intrebari?

Legionarul said:
Vad secvente din vitorul apropiat insa totate vin involuntar nu pot controla nimic, nu inteleg nimic, acuma ceva timp mi-am pierdut abilitatea cred ca de la socurile ce le primemeam dupa fiecare adeverire.. am nevoie de ajutor vreau sa invat.

Buna,
Eu unul cred sincer ca astfel de aptitudini trebuiesc izolate si cultivate.
Poti sa impartasesti din secventele din viitor cu noi?

Cum are zice un pretin d'al meu, incet cu pianul pe scari.
Am facut curatenie in topic si sper sa nu mai fie cazul sa mai fac odata.

Guest said:
In august/15/2015 o sa fie rau.
-Prezentul e trecutul vitorului.

Mai multe detalii?
Daca este doar atat, eu pot spune ca este irelevant.

Si daca voi da mai multe detalii va fi tot irelevant ca sunt doar cuvinte si numere, mediteaza la mantra ˝prezentul e trecutul viitorului˝ si vei afla singur detalile. Pace

Ai lasat impesia ca "poti interpreta " chiar daca informatia initiala este formata "doar din cuvinte si numere"asa ca, asteptam.

Guest said:
Si daca voi da mai multe detalii va fi tot irelevant ca sunt doar cuvinte si numere, mediteaza la mantra ˝prezentul e trecutul viitorului˝ si vei afla singur detalile. Pace

Am meditat intens aseara cu niste beri. Nu mi-a iesit nici un detaliu, dar cat pe ce sa fac carcei mintali.
Ca de fiecare data cand incerc sa ma gandesc la o axioma.
Data viitoare o sa incerc sa meditez la "suma unghiurilor dintr-un triunghi este de 180 de grade".

-Firul evenimenteleor se pot schimba in momentul in care informatile sunt procesate de constinta umana, deacea prefer sa nu dau detalii, dar oricum rezultatul final va fi acelasi si anume inrobirea rasei umane... iar in anul 2021 se va ajunge la pacea globala. Toti suntem dumnezei si toti avem acces la Akasha. Imi pare rau mai mult de atat nu pot spune, ganditi-va la viitor ca si cum ar fi trecutul si veti intelege! Si in plus cine stie poate incep sa inebunesc si totul este doar in capul meu. Pace

Nenea, "Firul evenimenteleor se pot schimba in momentul in care informatile sunt procesate de constinta umana" inseamna ca firul evenimentelor se poate schimba atunci cand au fost procesate de constiinta matale. Sau matale nu esti uman?

Acum, fara nici un fel de caterinca, mie imi provoaca efectiv repulsie orice amesteca un fenomen cu mistica, de orice fel ar fi acea mistica.

auzi bre?io nu am timp sa ma gandesc la viitor pana il fac prezent ca sa il ingrop in trecut
matale treaba nu ai?

Guest said:
auzi bre?io nu am timp sa ma gandesc la viitor pana il fac prezent ca sa il ingrop in trecut
matale treaba nu ai?

La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici barbatul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata si nici nu o vor mai face in vecii vecilor.

Na la tata,nebuno!
http://retusuri.blogspot.ro/2007_12_01_archive.html

Write your reply...
Back