• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SFANTUL GRAAL SI IISUS, FIUL DACIEI

POSTARE NOUĂ, DUPĂ DOUĂ ORE:
ANUK dragă, mulţumesc pentru trimiteri. Între timp am consultat şi eu articolul despre TĂBLIŢELE DE LA SINAIA, -care par a fi o mare minunăţie!- şi, iată ce am găsit sub semnătura D-lui Constantin Olariu: "Iisus a fost get."

Deagule, eu nu am de unde sa stiu , speculatii si fabulatii in privinta Graaluli sunt multe ,ma refeream in postarea la care te referi la ce spun cei care sunt direct interesati de subiect si cauta dovezi.

Ca Isus ar fi fst casatorit nu-i idee noua desi .... acest lucru contravine invataturilor bisericii.

"Speculatie" sau nu ,totul se datoreaza pasajului scris in limba copta "
"Soţia mea şi... ar putea să-mi fie discipol".vorbe pe care le-ar fi spus Iisus dicipolilor sai. Desi manuscrisul denumit ""Evanghelia Soţiei lui Iisus"a fost prezentat in 2012 dupa cum afirma Daily Mail. abia cum cercetatorii au dat verdictul cum ca documentul este autentic.
Unii au spus ca este un fals insa " testele de datare cu radiocarbon au sugerat faptul că documentul antic si a fost scris între secolele 4 şi 8 În prezent, cercetătorii de la Universitatea din Columbia au analizat cerneala folosită la scrierea papirusului, demonstrând că este autentic.

Site-ul Live Science precizează că "Evanghelia Soţiei lui Iisus" a fost scrisă cu o cerneală diferită faţă de Evanghelia după Ioan."

Sursa "
http://www.gandul.info/magazin/manu...isus-hristos-biserica-este-revoltata-14687764

Poate, dar sa nu uitam ca Iisus a fost OM, nascut din femeie.

Pai a fost om,dar conceperea Lui nu s-a facut prin uniunea barbat-femeie,ci prin pogorarea duhului sfant asupra Mariei,deci din punctul meu de vedere ceea ce spune acel articol e o blasfemie avand in vedere ca Iisus a fost dus in pustiu si supus ispitei,ispita care nu a reusit sa-l convinga ca nu e un sfant ,ci doar un simplu om,asa ca...

In Evanghelia dupa Ioan se afirma ca evreii au aruncat cu pietre în Iisus, nu pentru ca era un invatat cu idei radicale, ci pentru simplul fapt ca Iisus din simplu om a vrut sa se faca Dumnezeu.

Back