• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Site-ul ioanistrate.ro este manipulat de securisti

On topic ar insema sa formulam astfel:
- Avem dovada faptului ca forumul Premonitii este manipulat de cookies!
Ce culoare au ochii astora sau din ce structuri informative provin, conteaza prea putin spre deloc.
Inca mai asteptam argumente in sustinerea titlului, insa cum ele intarzie s-apara si nici macar sperante nu se intrezaresc, n-ar fi mai simplu sa-i acuzam tot pe ei? Pe mama lor?

AdarM said:
Gogule, atat iti spun:
-Sa nu m-apuc io de premonitii!
iar eu atat iti spun: nu esti pe mosia ta, asa ca lasa insinuarile!

=)) mijto... =))
Troll-ul din tine nu s-a putut abtine...
Totusi, daca reuseai sa citesti prima postare cu atentie, observai ca totul a inceput in jurul unui argument. Apoi a continuat cu o intrebare.
Sau e grele rau chestiunile abstracte?

AdarM, sper sa fie pentru ultima data cand te rog sa revii on-topic.
Si daca vrei sa exprimi ceva si nu gasesti un topic deschis, esti liber sa deschizi unul nou.

Ca site-ul acela este manipulat sau nu, nu stiu, insa daca va uitati la activitatea de acolo, vedeti ca isi manipuleaza in stil barbar cititorii.

=)) nu esti primul/prima care a observat.
Dar daca acelor cititori le place sa fie manipulati, cine suntem noi sa ne punem in calea fericirii lor?

Bai tata, ba (vorba lu' Marin Preda), cititorii pot fi manipulati doar in masura-n care apartin categoriei "tub digestiv alfabetizat", indivizi gata sa asimileze orice, fara discernamant si analiza - ceea ce nu-i cazu'.
Mai poate fi manipulata informatia, insa nici asta n-are sens, pe motiv de lipsa a oricarui interes social, politic, material sau de alta factura.
Cam asa vaz io trebusoara, iar daca voi aveti contraargumente, sunt mai mult decat fericit sa le ascult - citesc, in cazul de fata.

da, chiar nu-i cazul la istrate. acolo s-a adunat crema intelectualitatii romane.

Hai mai, AdarM parca noi am fi istratii si tu de pe premonitii.ro. Ce vrei sa mai zic despre acel site?! E asa important incat sa-mi dau cu parerea despre un mos care vibreaza din cauza varstei ...si un admin care zice ca e posibil sa se produca un cutremur de 5,5 sau mai mare ...la noi sau in strainatate?! 50-50 % cum ii place adminului sa spuna. Azi a fost un cutremur peste 5,5...daca admin ar fi zis ieri ca e perioada negativa...acum sarea de fund in sus ca dl. injiner a prezis acest cutremur...deci nu putem noi sa ne putem cu "crema intelectualitatii romane". Daca traiam intr-o tara normala la cap ...forumul de unde provii nu exista =)) =)) =)) Hai pa !! Te mai asteptam pe acilea :D Imi place la nebunie cum te agiti ca pestele pe mal =)) =)) =)) =))

Uite ma Adriene, si p-orma zici ca am io ceva cu tine sau ca-s io al dracului...
Cum naiba ajungi tu la concluzia ca eu "provin" de pe Forumul Istrate?!!!
Pai daca ma vezi plimbandu-ma prin Cismigiu, o sa zici ca locuiesc acolo? Daca ma gasesti in cine stie ce carciuma, deduci ca ala-i locul meu de nastere?
Dom'le, stiu ca gandirea cere efort si nu-ti cer sa te opintesti tot timpul, insa macar cand scrii ceva, orice, n-o face in timp ce le-ai dat liber neuronilor...

De ce nu-mi apare postarea?!!!

AdarM said:
Dom'le, stiu ca gandirea cere efort si nu-ti cer sa te opintesti tot timpul, insa macar cand scrii ceva, orice, n-o face in timp ce le-ai dat liber neuronilor...

Atata mai insisti dom'le cu intelijenta asta ca devii penibil. Spui acelasi lucru in sh'pe mii de vorbe goale. Vrei sa dai pe careva pe spate? Pai fa matale un topic acolosa, interesant, antreneaza lumea. Pai fara putina simpatie, bagi mereu in fata chestia cu neuronu, nici nu stiu ce sa mai zic, sa intelegi. Pai bunica-mea era mult mai desteapta ca tine.
E plina Romania de-alde astia, asteapta diploma si pupat in fund, pai
'stii tu cu cine ai de-a face?' Moah, si cand e vb de fapte o dati cotita
ca vai suntem oropsiti maica, ne ard politicienii, nu avem conditii, ne asupreste ieuropa. Da-s buricu pamantului, cei mai dastepti, cei mai frumosi, nu le ajungi cu prajina la nas. De-atata desteptaciune pute Romanica, va conduc tiganii si toti sarlatanii va baga mana-n buzunar, numa vrajeala peste tot.
Si cand ne gasim acilea o mana de oameni si ne simtim bine, se trezeste cate-un babalac sa vina sa sublinieze ca 'e grele'.

M-ati facut curios in legatura cu acel sit. Asa ca mi-am pierdut 2 ore aiurea sa citesc ce se scrie pe acolo.
Insa concluzia mea este clara. Nu pot spune daca securistii sunt cei ce manipuleaza sau nu cititorii acelui sit, dar o manipulare crasa si barbara se intampla acolo. Acel sit este un fel de OTV al internetului, cu tinta predilecta pe acelasi segment de populatie, persoanele cu low education low inteligence and low income. Adica, persoanele needucate, cu un nivel redus de inteligenta si cu venituri scazute.

Situl ioanistrate.ro si-a atins tinta, aceea de a manipula masele needucate si credule (ca sa nu spun proaste de-a dreptul) si, in urma unor dezvaluiri privind aspecte pe care voi le-ati facut publice cu multi ani in urma, s-a imbolnavit de moarte subita, disparand din peisaj.
Totusi, cum spune si Gogu, partea cea mai importanta de online a jupuitului banilor, a facut o ultima incasare pentru faimosul admin analfabet Catalin Paun, acesta vanzand forumul cu tot cu postari si sclavii postaci. Oare cat o fi luat pe el? Eu, fara sa cunosc, estimez undeva intre 1500 si 3000 de euro.
Adica cam cat vindea mos Ioan Istrate celulact la 15-30 de pacienti.
Frumos domnule, frumos.
Sa nu uitam ca anumite ramuri schismatice s-au desprins, incercand sa ofere o alternativa, astfel aparand furumul lui Gepaco, care si el vrea o bucata din banii aia facuti pe urma prostilor. Insa este ca in povestea cu militianul sovietic la examen si nu stiu cati prosti va prinde in plasa, deoarece nu are stofa.
Oricum, apreciez faptul ca voi va pastrati linia si calitatea. Succes in continuare si promit ca raman al vostru cititor fidel.

Back