• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Site-ul ioanistrate.ro este manipulat de securisti

momentul oportun nu-l decid doar eu !!...si nu sunt nici Posting Freak !...acum dimineata am aflat si de ce un user A devine luptator/moderator A fara sa fie prevenita plebea.Mai mult ca orice este in sfarsit evident de unde vine tupeul de bagagios si mai ramane de lamurit cine l-a adus/trimis in misiune pe forum Istrate si acum aici...caltatile sale bine exersate de limbutie poate se potrivesc in alte locuri dar pe aceste 2 saituri nu a facut decat dovada unui spadasin fara sa ma lamuresc inca in solda cui...ca sosetele de mercenar au miros specific si degeaba schimba doar tenisii.Derizoriul este imposibil deocamdata,mai are balta peste...

Topicul vorbeste despre manipulare si se pare ca tu te incadrezi perfect ,recunosti singur ca esti manipulat,de cine si de ce ....? ramane de vazut.
Te citez: "momentul oportun nu-l decid doar eu !!"

corona,te sfatuiesc sa-ti masori cuvintele inainte de a le da drumul.
nu ma jignesti doar pe mine,ci te bagi si in organizarea noastra, ceea ce denota o anume lipsa..

postarile nu pot fi totdeauana explicite decat daca cineva da dovada ca nu a inteles sensul propozitiei/lor si cere lamuriri,in care caz se pleaca de la o simpla intrebare ca sa nu trebuiasca sa lamuresc si concluzii gresite...facem economie de timp.
.."nu decid doar eu" se refera la Voia Domnului,la latura spirituala a acestei confruntari...nu mai elaborez.

pt magda,nu vad jignire si nici intentie de jignire / bagat in organizare ? la mine scrie > junior member ,daca poti preciza voi adauga lamuriri cu diligenta

Nu e jignire, nici macar intentie, e ceva ce tu ai fi vrut sa fie o ironie fina, care ne-ar fi placut, parol, daca-ti iesea . Din pacate nu ti-a iesit, pentru ca nici nu cred ca stii la ce se refera termenul "freak",in contextul dat. In ceea ce priveste latura spirituala a problemei ....exista asa ceva aici? Dar sa nu o mai lungim, ca o lungim degeaba. Chiar ca o dam in discutii de doi poli (am zis cam mult, dar treaca de la mine). Zau ca incepi sa ne plictisesti cu invartitul in jurul cozii. Spune omule ce ai de spus, potoleste-ti frustrarile, vindeca-ti orgoliul, dar numai spune ceva concret. Sensul propozitiei il intelegem, e drept, dupa ce ne chinuim putin cu punctuatia lu' matale :P, dar nu asta e problema, ci continutul!!!! Zau daca-ti inteleg logica. Te rog, sper ca pentru ultima oara, daca ai ceva, posteaza! Situatia incepe sa devina penibila!!!

ca sa nu mai intervin pe acest topic,iti voi scrie in pm despre ce jignire,da jignire vorbeam.
la urma urmei,o ironie,chiar nereusita,poate fi o jignire.

la acel moment,mi s-a parut oportun sa intervin la replica lui corona..."nu sunt doar posting freak"
acu,mi-a trecut
din partea mea,poti sterge

Inca o ciudatenie:
Thrais
Super Moderator

Data înregistrării
Feb 2011

Supermoderator cu 62 de mesaje si 8 luni de existenta pe forum? Nu vi se pare anormal?

» (report) adrian1988 - 24-10-10:49 -- e posibil
» (report) adrian1988 - 24-10-10:48 -- Rofl
» (report) magda - 24-10-10:48 -- ca se poarta
» (report) magda - 24-10-10:48 -- sau e undercover 04
» (report) adrian1988 - 24-10-10:48 -- da da
» (report) magda - 24-10-10:47 -- Rofl vezi ?
» (report) adrian1988 - 24-10-10:47 -- poate vb la telefon
» (report) adrian1988 - 24-10-10:47 -- Rofl
» (report) magda - 24-10-10:47 -- sau n-a avut cu cine vorbi Rofl
» (report) adrian1988 - 24-10-10:47 -- 18
» (report) magda - 24-10-10:46 -- nu e vorbareata 18
» (report) magda - 24-10-10:46 -- nu

=))

la urma urmei,pe noi nu prea ne intereseaza .cautati voi alte dovezi :)

Dom'le, de bun simt ar fi fost sa-mi fi trimis o instiintare, ceva de genu' "ai facut asa si pe dincolo, ai scris cutare si cutare, ai sau n-ai basca, motiv pentru care esti banat/exclus/MIA".
...si ca sa fie treaba, treaba, semnez:
AdarM.

AdarM, nu te mai da ranit, ca nu ai de ce.
Ai fost banat datorita cumulilor de avertismente. Si fiecare avertisment a venit cu explicatiile lui.
Acum, pana nu expira warn-urile, asta e...

Na-ti-o franta, ca ti-am dres-o - vorba maica-mii!
Adicatelea de-ndata ce ti-am atras atentia, ma pot loga, pot scrie sub nick propriu si tot restul.
Gogule, atat iti spun:
-Sa nu m-apuc io de premonitii!

AdarM said:
Na-ti-o franta, ca ti-am dres-o - vorba maica-mii!
Adicatelea de-ndata ce ti-am atras atentia, ma pot loga, pot scrie sub nick propriu si tot restul.
Gogule, atat iti spun:
-Sa nu m-apuc io de premonitii!
Banuiesc ca nici nu ai incercat, inainte.
Cat despre ce am spus mai devreme, QED...

Gogu said:
Banuiesc ca nici nu ai incercat, inainte.
Lasa, ma Gogule, deja-s obisnuit ca banuieliule tale sa nu se adevereasca, asa ca... de aici, urmarea.
Doua zile am tot incercat sa ma loghez, mi se multumea c-am nimerit userul si parola corecte, insa doar atat, nexam postare, nexam acces.

Back