anuk
Moderator
- Reaction score
- 0
test sarut
Stii sa saruti perfect?
Dulce, salbatic sau pasional - cat de bine saruti?
Fa acest test si vei afla in ce categorie intri sau cum sa-ti imbunatatesti tehnica!
Pentru a afla rezultatul tau la acest test trebuie sa aduni punctele din paranteza corespunzatoarele raspunsului ales.
1. Cum ti-ar placea sa te saruti cu iubitul/a?
Foarte fierbinte (15)
Mai degraba romantic (10)
Incet si furtunos totodata (5)
2. La o petrecere jucati "Adevarat sau provocare". Cand vine randul tau, trebuie sa saruti pe cineva care nu-ti place absolut deloc. Respecti totusi porunca?
Da, clar - si o sa regrete profund acest lucru! (15)
Niciodata! Nici prin gand nu-mi trece sa fac asa ceva! (5)
Inchid ochii - trec eu si peste asta! (10)
3. Ce intelegi prin sintagma "sarut frantuzesc"?
Nu stiu - n-am incercat inca! (5)
Un sarut cu limba (15)
Un sarut usor in ureche (10)
4. Cu care dintre aceste staruri ti-ar placea sa te saruti?
Pentru fete: Razvan Fodor / Pentru baieti: Kelly Osbourne (10)
Pentru fete: Eminem / Pentru baieti:Avril Lavigne (15)
Pentru fete: Mircea Radu / Pentru baieti: Jennifer Lopez (5)
5. In discoteca te indragostesti pana peste cap de un baiat/o fata foarte simpatic/a. Cat dureaza pana va sarutati prima data?
Nu mai mult de 10 minute, pariu? (15)
Daca el/ea imi place, se va intampla in aceeasi seara (10)
Nu ne vom saruta - in iubire am parte numai de ghinion!
6. Tricourile cu inscriptie sunt foarte trendy. Ce ti-ar placea sa scrie pe t-shirt-ul tau?
"Kiss your ass!" (10)
"Crezi in dragoste la prima vedere? Atunci fa ochii mari…" (15)
"Vreau doar sa ma joc!" (5)
7. Ce nu trebuie sa se intample in timpul unui sarut cu limba?
Sa-i trag toata limba in gura mea (15)
Sa-mi ramana limba prinsa in aparatul dentar (10)
Respiratia urat mirositoare este cu adevarat horror! (5)
8. Pe o banca din parc, vezi o pereche care se mangaie indelung si se saruta. Ce ganduri iti trec prin cap?
Ridicol! Nu ar putea sa sustina acest show in alta parte? (5)
Ii invidiez pe cei doi si mi-as dori sa fiu si eu la fel de indragostit/a! (15)
Intorc privirea in alta parte! (10)
9. Cum te saluti cu cel/cea mai bun/a prieten/a al tau/a ta?
Pupici adanci pe ambii obraji si strangeri in brate (15)
Cu un prietenos "Hello!" (10)
Discutam despre tot felul de nimicuri timp de zece minute (5)
10. Poti sa inveti "sa saruti bine"?
Da - exercitiul este mama invataturii, toti stim asta (10)
Nu, talentul este innascut! Daca nu stii, nu vei invata (15)
Habar nu am! Deocamdata exersez la oglinda si fac progrese uimitoare (5)
11. La ce varsta te-ai sarutat pentru prima data?
La mai putin de 12 ani (15)
Peste 13 ani (10)
Nu m-am sarutat inca pe bune (5)
12. Ai terminat testul despre sarut. Care crezi ca va fi rezultatul?
Mai am nevoie de exercitii (5)
Probabil ma situez undeva la mijloc (10)
As putea preda lectii despre sarut! (15)
Rezultat si interpretari:
Punctajul obtinut: intre 60 si 100 de puncte
Interpretare:
Saruti bine - asta este pentru tine o carte secreta cu sapte lacate.
Uneori esti foarte decis/a, alteori prea timid/a. Evident, tehnica in materie de sarut se poate invata, dar nu despre asta e vorba. Sarutul este o expresie a afectiunii, un joc erotic cu buzele.
Gingas sau salbatic - acesta trebuie sa arate ceea ce se afla in inima ta. Fiecare trebuie (impreuna cu partenerul) sa arate ceea ce-i place si ceea ce-i displace.
Nu exista maestri in arta sarutului, de aceea: exerseaza, exerseaza, exerseaza, aceasta este cheia!
Cand printul/printesa ta va aparea, cu siguranta il/o vei uimi cu saruturile tale!
Punctajul obtinut: intre 101 si 140 de puncte
Interpretare:
Oare ma descurc? Sper sa nu fac ceva gresit! Il/o incomodeaza cercelul din limba?
Chiar si atunci cand iubitul/a tau/ta nu este langa tine abia iti mai controlezi emotiile, gandindu-te la saruturile lui. Foarte bine, pentru ca in acest fel esti absolut sigur/a de since-ritatea sentimentelor si emotiilor tale.
Cand simti buzele iubitului/ei, iti pierzi pur si simplu capul, si tocmai de aceea sarutul tau este puternic si pasional. Faci totul corect, pur si simplu din instinct si savurezi la maxim jocul limbilor si buzelor alaturi de cel/cea pe care il/o iubesti. Brusc, pentru tine saruturile devin cel mai frumos lucru din lume.
Punctajul obtinut: intre 141 si 180 de puncte
Interpretare:
Kiss me, baby! Salbatic, plin de pasiune sau pur si simplu gingas - sarutul tau este foarte sexy si ii inmoaie genunchii iubitului/ei in doua secunde.
Saruti cu multa pasiune si imaginatie si reusesti sa provoci cele mai intime momente. Nici nu e de mirare ca iubi-tul/a nu se mai satura de saruturile tale, mai ales ca il/o trimiti direct in al noualea cer in aceste momente.
Chiar daca nu esti maestra de la inceput, esti plina de surprize pe parcurs! Important este ca iti urmezi sentimentele si reusesti sa transmiti celorlalti mesaje excitante - motto-ul tau este: un sarut este cea mai frumoasa declaratie de dragoste!
Stii sa saruti perfect?
Dulce, salbatic sau pasional - cat de bine saruti?
Fa acest test si vei afla in ce categorie intri sau cum sa-ti imbunatatesti tehnica!
Pentru a afla rezultatul tau la acest test trebuie sa aduni punctele din paranteza corespunzatoarele raspunsului ales.
1. Cum ti-ar placea sa te saruti cu iubitul/a?
Foarte fierbinte (15)
Mai degraba romantic (10)
Incet si furtunos totodata (5)
2. La o petrecere jucati "Adevarat sau provocare". Cand vine randul tau, trebuie sa saruti pe cineva care nu-ti place absolut deloc. Respecti totusi porunca?
Da, clar - si o sa regrete profund acest lucru! (15)
Niciodata! Nici prin gand nu-mi trece sa fac asa ceva! (5)
Inchid ochii - trec eu si peste asta! (10)
3. Ce intelegi prin sintagma "sarut frantuzesc"?
Nu stiu - n-am incercat inca! (5)
Un sarut cu limba (15)
Un sarut usor in ureche (10)
4. Cu care dintre aceste staruri ti-ar placea sa te saruti?
Pentru fete: Razvan Fodor / Pentru baieti: Kelly Osbourne (10)
Pentru fete: Eminem / Pentru baieti:Avril Lavigne (15)
Pentru fete: Mircea Radu / Pentru baieti: Jennifer Lopez (5)
5. In discoteca te indragostesti pana peste cap de un baiat/o fata foarte simpatic/a. Cat dureaza pana va sarutati prima data?
Nu mai mult de 10 minute, pariu? (15)
Daca el/ea imi place, se va intampla in aceeasi seara (10)
Nu ne vom saruta - in iubire am parte numai de ghinion!
6. Tricourile cu inscriptie sunt foarte trendy. Ce ti-ar placea sa scrie pe t-shirt-ul tau?
"Kiss your ass!" (10)
"Crezi in dragoste la prima vedere? Atunci fa ochii mari…" (15)
"Vreau doar sa ma joc!" (5)
7. Ce nu trebuie sa se intample in timpul unui sarut cu limba?
Sa-i trag toata limba in gura mea (15)
Sa-mi ramana limba prinsa in aparatul dentar (10)
Respiratia urat mirositoare este cu adevarat horror! (5)
8. Pe o banca din parc, vezi o pereche care se mangaie indelung si se saruta. Ce ganduri iti trec prin cap?
Ridicol! Nu ar putea sa sustina acest show in alta parte? (5)
Ii invidiez pe cei doi si mi-as dori sa fiu si eu la fel de indragostit/a! (15)
Intorc privirea in alta parte! (10)
9. Cum te saluti cu cel/cea mai bun/a prieten/a al tau/a ta?
Pupici adanci pe ambii obraji si strangeri in brate (15)
Cu un prietenos "Hello!" (10)
Discutam despre tot felul de nimicuri timp de zece minute (5)
10. Poti sa inveti "sa saruti bine"?
Da - exercitiul este mama invataturii, toti stim asta (10)
Nu, talentul este innascut! Daca nu stii, nu vei invata (15)
Habar nu am! Deocamdata exersez la oglinda si fac progrese uimitoare (5)
11. La ce varsta te-ai sarutat pentru prima data?
La mai putin de 12 ani (15)
Peste 13 ani (10)
Nu m-am sarutat inca pe bune (5)
12. Ai terminat testul despre sarut. Care crezi ca va fi rezultatul?
Mai am nevoie de exercitii (5)
Probabil ma situez undeva la mijloc (10)
As putea preda lectii despre sarut! (15)
Rezultat si interpretari:
Punctajul obtinut: intre 60 si 100 de puncte
Interpretare:
Saruti bine - asta este pentru tine o carte secreta cu sapte lacate.
Uneori esti foarte decis/a, alteori prea timid/a. Evident, tehnica in materie de sarut se poate invata, dar nu despre asta e vorba. Sarutul este o expresie a afectiunii, un joc erotic cu buzele.
Gingas sau salbatic - acesta trebuie sa arate ceea ce se afla in inima ta. Fiecare trebuie (impreuna cu partenerul) sa arate ceea ce-i place si ceea ce-i displace.
Nu exista maestri in arta sarutului, de aceea: exerseaza, exerseaza, exerseaza, aceasta este cheia!
Cand printul/printesa ta va aparea, cu siguranta il/o vei uimi cu saruturile tale!
Punctajul obtinut: intre 101 si 140 de puncte
Interpretare:
Oare ma descurc? Sper sa nu fac ceva gresit! Il/o incomodeaza cercelul din limba?
Chiar si atunci cand iubitul/a tau/ta nu este langa tine abia iti mai controlezi emotiile, gandindu-te la saruturile lui. Foarte bine, pentru ca in acest fel esti absolut sigur/a de since-ritatea sentimentelor si emotiilor tale.
Cand simti buzele iubitului/ei, iti pierzi pur si simplu capul, si tocmai de aceea sarutul tau este puternic si pasional. Faci totul corect, pur si simplu din instinct si savurezi la maxim jocul limbilor si buzelor alaturi de cel/cea pe care il/o iubesti. Brusc, pentru tine saruturile devin cel mai frumos lucru din lume.
Punctajul obtinut: intre 141 si 180 de puncte
Interpretare:
Kiss me, baby! Salbatic, plin de pasiune sau pur si simplu gingas - sarutul tau este foarte sexy si ii inmoaie genunchii iubitului/ei in doua secunde.
Saruti cu multa pasiune si imaginatie si reusesti sa provoci cele mai intime momente. Nici nu e de mirare ca iubi-tul/a nu se mai satura de saruturile tale, mai ales ca il/o trimiti direct in al noualea cer in aceste momente.
Chiar daca nu esti maestra de la inceput, esti plina de surprize pe parcurs! Important este ca iti urmezi sentimentele si reusesti sa transmiti celorlalti mesaje excitante - motto-ul tau este: un sarut este cea mai frumoasa declaratie de dragoste!