• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Spune ce este si mergi mai departe ........

:D Nimic din toate astea. Nuj cum se face ca numa la mancare si beutura va ganditi. :D. Concentrare, va rog! :P

Cine vorbea de "ganduri doar la mancare si bauturica " :D:

Io ma gandesc , Anuk, ca anu' asta am avut pagube importante :P. Am zis sa-mi fac si io o mare pomana in viu, in caz de nasoale :D, ca deh, nu se stie daca mai apuc, si acum nuj cum sa fac sa-mi refac stocurili. @-)

Mediul in care traiste nu intra la condimente ? :P

:D naiba stie, insa e cam dificil de demonstrat...

e greu de demonstrat daca mediul in care traiesc include si condimente, dar nu e exclus :P.

Sa fie bacterii descoperite pe Marte? E drept ca e alta poza dar mai stii ?

:D "E" bacterii, da nu de pe Marte. E vorba despre neste bacterii vechi de 34000 ani, care au intrat in ritmul lor normal cam la vreo 2 luni de la eliberare, unele din ele incepand chiar sa se reproduca, e drept ca in numar f mic, adica cam 5 din 900. Ai nemerit ca sunt bacterii, deci pune poza, femacato . :P

580x458xtycho-580x458jpgpagespeedictu8GBXYbyh.jpg

O explozie mare mare mare.
Daca ma uit in jur, imi par stele. Deci ori este o nova, ori este o imagine dintr-un SF.

E un trucaj ordinar. Ete pixelu' albastru. Rusine Dinu Patriciu! :D

Dartz? De ce cred eu ca aveam asa ceva cand eram mica ? Se baga osciorul in sagetuza si se deruleaza lana care roteste sagetuta si o obliga sa zboare.

Back