• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Spune ce este si mergi mai departe ........

Nu esti tu o draguta sa dai niste detali ceva? Asa , un detaliu care sa ma ajute :P

poi ai zis bine ca are legatura cu istraterestrii . e un detaliu major. nu pot sa dau mai multe, ca te prinzi repede :D

Sa aibe oaresce lagatura cu recentele cercetari de la lacul Vostok ?

Am io in filing ca are legatura, dau o fuga pana acolo ,cercetez si cand ma intorc postez, daca n-o face cineva intre timp =))

:D chiar are? poi acolo s-aau descoperit chestii istraterestre? ia sa ma interesez si io, ca imi aduc aminte alte cele, poate imi aduc aminte prost :P.

io asta am gasit,o fi asa ,n-o fi asa......daca imaginea ta este alta decat asta.....mai facem sapaturi :p

klingon.jpg

http://www.ontariosciencecentre.ca/scizone/brainz/hamilton/vostok.asp

hehe, poi asa se face? nu stiam ca are legatura cu lacul Vostok. deci, spune ce e , sa stie tot boboru :D.

Bacterii microbiene( similare cu microbii din solul Patagonia ) găsite în probele prelevate din interiorul nucleelor de gheata.

este o insecta de apa gigant,din clasa hemipterelor-belostomatidae.
in thailanda se numesc mang dah,se mananca intregi si prajiti,se vand pe strada la cornet
in imagine este un mascul-femelele isi depun ouale pe spatele masculilor si ouale stau asa datorita unui "adeziv" de aici aspectul asta ciudat
este insecta gigant pentru ca are lungime cam jumatate de lungime de palma si lat cam de doua degete
consider ca nu am vazut poza,pune alta!

Raspuns corect ,dar nu-i corect sa nu pui poza.

Cine are poza e rugat sa o puna,evident ,daca vrea :P sa continuam jocul .

Sincer ?nu stiu daca poarta si numele de pisici de mare desi ...semana. Eu am doar denumirea stiintifica.cand ma intorc din oras fac "sapaturi " pt a ma edifica.

M-am lamurit ,ai dreptate,pune poza. Sub poza scria :Cownose ray migrationsi asta m-a dus un eroare.estevorba de migratia din golful Mexic.

http://www.snopes.com/photos/animals/raymigration.asp

denumirea stiintifica este Rhinoptera bonasus,ray cownose e denumirea in engleza
migreaza de doua ori pe an
steve irwin a murit ucis de veninul unei astfel de pisici de mare
la singapore ,aripioarele uscate sunt considerate delicatese

Back