Si de ce as crede ce spune aceasta doamna sau domn pe acel blog?
Am vazut ca sunteti de acord cu presa ( ex art. din evenimentul zilei) atunci cand va convine ce scriu acolo si impotriva presei cand acele articole nu sunt pe placul vostru. De ce aveti impresia ca doar opozitia manipuleaza iar cei de la putere nu? Nu ca as fi de partea lor dar oare baselul si ai lui sunt cei mai corecti, cinstiti, incoruptibili, iubesc acest popor si actioneaza pt binele lui? Pun interesul omului mai presus de orice interes personal? =D> Ok
Dar chiar daca nu recunoasteti sunt f multi, majoritari chiar, cei care nu sunt de acord cu ei , ii urasc din tot sufletul si ii vor jos. In jurul meu vad doar oameni nemultumiti din toate categoriile sociale. Cunosc si oameni simpli, muncitori ( in diverse domenii), pensionari despre care puteti spune ca sunt usor de manipulat dar si studenti ( fiul meu e masterand ),intelectuali (manageri, avocati,medici,oameni de afaceri,persoane care lucreaza in banci pe diverse posturi, ) care sunt imotriva acestui regim. Si credeti-ma ii cunosc personal si pe cei din urma din categoria lor facand parte rude,prieteni de familie de peste 30 ani, rude ale acestora, cunostinte mai apropiate sau mai indepartate, prieteni ai fiului meu, parintii acestora si lista e f lunga. Chiar toti avem creerele spalate?
Poate gresim dar de ce credeti ca doar voi aveti dreptate? Doar voi detineti adevarul absolut?
Gata ma opresc aici. Fiecare are dreptul la opinie proprie dar nu ma veti convinge de contrariu. Poate gresesc dar e greseala mea

Nu ma consider manipulata daca asa simt si la fel simt si cei din jurul meu, apropiatii mei, familia mea si cei dragi mie.
Si avem dreptul (oare mai avem?)sa ne spunem nemultumirile oricand , oriunde. Nu sunt de acord cu violente, constrangeri, intimidari sau amenintari sub nici o forma!