• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Suntem un popor ales

Poate fi simplu, o tentatie de moment care nu s-a meterializat din varii motive .

Nici asta nu pricep...Poate sunt eu inapoiata si nu vad cum ar putea vreodata sa imi placa o femeie...dar ..daca a reusit sa isi dea seama care e orientarea ei stabila asta e un lucru foarte bun si sper ca v-a continua sa mearga pe acest drum.

Fiecare cum este croit, sunt femei care nu concep sa aibe relatii de natura sexuala cu un barbat, doar gandul le oripileaza , asta e si nu trebuie judecate.

Mai anuk ,eu nu obisnuiesc sa judec oamenii si asta in mod real, dar pentru ca suntem intr-o sectiune destinata umorului ,uite asa ca o dedicatie pentru Sarrah si sa facem asa un fel de pace:)

Multumesc pentru dedicatie, gestul conteaza.
Nu-mi place muzica populara. Kaoma a fost pe gustul meu.

Draga Sarrah nu intotdeauna primim ce ne face placere si apoi e o vorba ...calul de dar nu se cauta la dinti.Numai bine!

Alimentatia la romani are o caracteristica aparte: romanii...se mananca intre ei. >:)>:):happy::devil:

Mai Geox,unii sunt prea atosi asa ca....decat sa ne stricam dintii,mai bine pas:))

Back