• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Tenis

Simona Halep evoluează, în această seară, în jurul orei 22.00, în turul al doilea al turneului de la Indian Wells, împotriva australiencei Daria Gavrilova.

Meciul este programat să înceapă în jurul orei 22.00 și va fi transmis în direct de Dolce Sport 1.

Halep și Lepchenko vor juca mâine dimineață, ( în turul al treilea al competiției ) după ora 5.30, iar partida va fi transmisă în direct la Dolce Sport.

Simona Halep a trecut in trei seturi de Varvara Lepchenko si va juca in turul urmator al turneului de la Indian Wells impotriva Karolinei Pliskova, sportiva pe care a invins-o si in finala de la Dubai. Simona Halep s-a calificat in turul urmator dupa 6-1, 3-6, 6-1 cu Varvara Lepchenko.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Indian Wells dupa ce a trecut de Karolina Pliskova, scor 6-4, 6-4. In turul urmator numarul 3 WTA va da peste Carla Suarez Navarro, numarul 13 WTA.

Halep a invins-o pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12, şi s-a calificat in penultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory. Sa vedem ce va face in meciul cu Serena Williams, locul 1 WTA . :P

Mananca papara, ce sa faca. Ieri se si vazuse castigatoare inainte sa se termine jocul =)) =)) =)) =))

O bate Serena de-o rupe pe dsoara Halep, da cu ea de pamant. E in forma maxima, asa ca nu prea ii dau sanse dsoarei Halep. >:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

"Sunt fericită că pot juca în faţa acestui public minunat. Nu-mi vine să cred că sunt încă la acest turneu. Ştiu că pot să joc mult mai bine decât acum. Va fi o partidă total diferită faţă de meciurile de la Singapore. Mă aştept ca ea să facă un meci foarte bun. Sunt foarte nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei (n.r. împotriva Simonei), încă de la tragerea la sorţi mi-am dorit acest lucru. Abia aştept să înceapă meciul, aş vrea să jucăm chiar acum dacă s-ar putea”

Serena Williams.

Maine dimineata, in jurul orei 05:00, Simona Halep si Serena Williams se vor intalni in semifinala turneului de la Indian Wells.

Simona Halep va evolua în finala turneului de la Indian Wells, după ce Serena Williams s-a retras înainte de startul confruntării care ar fi trebuit să aibă loc în semifinale.

Ea se va confrunta cu Jelena Jankovici

Finala dintre Simona Halep şi Jelena Jankovici va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Aia nu s-o fi trezit din betie sau s-a drogat iar. >:)>:):devil::devil::devil:

vai de capul meu .... am intrat si eu de dimineata pe diferite site-uri , sa fiu la curent cu ce s-a intamplat :)) Citesc ca Serena a abandonat cu o ora inaintea jocului, usoara accidentare ... am facut prostia :)))) sa ma apuc sa citesc comentariile =)))) proasta decizie :))))Am intalnit doua tipuri de mentalitate romaneasca :

1 - Serenei i-a fost frica ca pierde in fata Simonei :))

2 - Serena s-a retras in compensatie cu finala castigata in fata Simonei la Turneul Campioanelor

:))))) :)))))

Mergand pe aceasta mentalitate , cand Simona se retrage ii este frica ca pierde :)))

Pai da, a dat bir cu fugitii in fata maretei romance....=)) =)) =))

Noroc cu Serena ca s-a accidentat sau nu stiu ce a avut. >:)>:)>:)>:)

Pe langa munca si talent in viata conteza si "norocul" . Bravo ei !

Cu Sharapova nu ii mergea, oricum. O facea pilaf. >:)>:)>:)

Back