• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Tenis

Halep a mancat iar bataie buna si a fost eliminata de la Roland Garros. Halep nu e o jucatoare capabila sa castige un mare turneu de genul asta. Nu poate, asta e, trebuie admis acest lucru.

Ce bataie a luat !!!! :) la pariuri adversara ei a avut cota 13 :) anul trecut a ajuns in finala ... acum e out cu mult inainte

Cobori in jos, Luceafar bland, Alunecand pe-o raza...>:)>:)>:):devil::devil:

n-a fost la Fed Cup , sa se pregateasca pentru acest turneu.... se vede cat de bine s-a pregatit

bagai 50 lei , luai vreo 650 lei :))

Halep nu e o jucatoare apta sa faca fata la un Grand Slam. Nu e capabila de asa ceva, e evident acest lucru. Am spus mereu acelasi lucru si iata ca se confirma.

Doamneeee , cata satisfactie aveti , e drept ca a fost o infrangere rusinoasa dar...la urma urmei, ne reprezinta .

Nu e vorba de nici o satisfactie. Eu am observat mereu inconstanta acestei asa-zise campioane, se vede ca nu confirma pe termen lung. Am spus mereu acelasi lucru, de fapt nu e nimic nou. Daca nu confirma, asta e, nu confirma si gata, nu e o tragedie. S-a vazut si la altii cu aparitii meteorice, dar care se duc rapid la vale, ajungand unde le e locul, de fapt.

Si fac precizarea ca nu sunt adeptul vopsirii in roz a tot ce e romanesc, pe motiv ca altfel "dai in mine, dai in tine, dai in fabrici si uzine" (stravechi principiu comunist).

Eu am o satisfactie ca ce am spus acum cateva luni , acum se adevereste :) sa nu uitam ca a facut o pauza special sa se pregateasca pentru acest turneu , n-a mers la Fed Cup si a preferat sa mearga la turneul din germania :) am citit o stire ca poate pierde si locul 3 :)

Roland Garros: Rafael Nadal, calificare lejera in turul trei

Rafael Nadal (favorit numarul sase) a castigat partida cu Nicolas Almagro, succes in urma caruia a obtinut calificarea in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Castigator de noua ori pe zgura pariziana, Nadal s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-1.

http://sport.hotnews.ro/stiri-tenis...rafael-nadal-calificare-lejera-turul-trei.htm

Begu a fost invinsa de Kvitova 2:0 la seturi
Andreea Mitu joaca acum cu Schiavone , si conduce cu 1:0 la seturi :) Hai Andreeaa !!!!

BRAVO ANDREEAAAAA ,E IN OPTIMI !!!

Rusoaica Maria Șarapova (locul 2 WTA) a fost eliminată, astăzi, din cadrul turneului de la Roland Garros, de cehoaica Lucie Safarova, scor 6-7(3), 4-6.

Ultimul act al probei feminine de la Roland Garros va fi disputat, sâmbătă, de cehoaica Lucie Safarova și americanca Serena Williams.

Americanca Serena Williams, locul 1 mondial, a castigat, astzi, turenul de la Grand Şlem de la Roland Garros.

Iar , din nou :) e buna ... doar accidentata sau beata poti sa o bati :)

Sau sa nu joace :))

Elvețianul Stan Wawrinka a câștigat, astăzi, turneul de la Roland Garros, după ce a trecut în finală de sârbul Novak Djokovici, liderul ierarhiei mondiale, scor 4-6, 6-4, 6-3, 6-4.

Stan Wawrinka a reușit, astăzi, una dintre cele mai mari surprize văzute la Roland Garros, în ultimii 20 de ani. Elvețianul (locul 9 ATP) a câștigat turneul parizian după ce l-a învins pe sârbul Novak Djokovici, liderul ierarhiei, în patru seturi, scor, 4-6, 6-4, 6-3, 6-4. El a pierdut primul act, dar a revenit senzațional și a reușit să și le adjudece pe următoarele trei.

http://www.evz.ro/surpriza-uriasa-la-roland-garros-stan-wawrinka-a-castigat-turneul-parizian.html

Interesant... djokovic nu a castigat pana acum Roland Garros :)

Si pentru domnul care a scris articolul :) se scrie djokovic , nu djokovici :)

WTA Nottingham: Monica Niculescu s-a calificat in finala dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska (5-7, 6-4, 6-0)

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 61 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-0, pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul unu, locul 13 WTA si beneficiara a unui wild card, si s-a calificat in finala turneului WTA de la Nottingham, Marea Britanie. Finala se joaca astazi, nu inainte de ora 18:00, pe terenul central. Nu se stie inca pe cine va intalni Monica Niculescu

http://sport.hotnews.ro/stiri-tenis...vins-agnieszka-radwanska-calificat-finala.htm

Back