• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Trei zile de intuneric

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Ma gandeam astazi la potentiala eruptie a vulcanului El Hierro. Si a lui Katla. Si trecand in revista riscurile si altele, mi-a venit in minte, fara sa vreau, o fraza ce apare in biblie, in profetiile lui Arsenie Boca, in profetiile despre 2012 si in multe alte locuri si profetii ce se ocupa de apocalipsa si sfarsitul lumii.

Si am devenit constient ca singura modalitate imaginata de mine prin care pot fi 3 zile consecutive de intuneric intr-o regiune este o eruptie vulcanica majora. Daca se discuta la nivel mondial, eruptiile a uneia sau mai multe caldere pot realiza asa ceva.

Voi ce ziceti?

Daca ar fi sa ne luam dupa profetii intai ar trebui sa avem parte de un miracol, acceptat de multi si contestat de la fel de multi.

Cele 3 zile sunt prezise cam pt intreaga omenire, ori in cazul nostru zona interesata se reduce la un sfert, mai putin?Nu stiu.
ps: oricum ,niste lumanari sfintite si apa sfintita nu costa nimic, uitate intr-un colt al casei.:D

pps: eu nu le am ,tre sa procur.

Mai, am si spus ca e vorba de chestie regionala :D
Intradevar, cam 15 litri de "apa sfintita"(5 litri/zi) si cateva "lumari sfintite" nu ar strica. Impreuna cu multe altele, dar acestea pot fi foarte bine doar un inceput.

Haide mey Anuk, strici matale bucuria omului...
Eclipsa e, si e de soare. Pacat ca la noi va fi noapte... Se vede insa de prin Australia :D

Gogu said:
Si ziua se va face noapte. In curand!!!
sa inteleg ca de cand esti tatic..(felicitari inca odata)..incepi sa ai alte premonitii ?!! E drept ca perspectiva se schimba cu noua raspundere pt familie si urmas/i si prevederea/anticiparea capata o alta semnificatie

Ihi, premonesc de numa' cand tre' schimbat pampersu'...

Back