unda seismica said:
Va multumesc pentru primire alerim_61, mod1, ramanya si oanai.
onana, nu cred ca admin ar ”fabrica” mesajele. Sau cel putin nu cred ca o facea cand eram acolo.
nita, INFP nu are absolut nicio legatura cu forumul Istrate. Cu IRSA e alta treaba, cred, de fapt sunt convins, ca cel putin la inceput a existat o colaborare, in scopul de a face reclama la IRSA. Ce s-a inamplat apoi, Dumnezeu stie. Repet, este doar parerea mea, care poate fi gresita.
Multumesc Unda.... exact cum banuiam .... deci A.A. ramine de actualitate.... e limpede ca bonjour..... Colaborarea probabil ca exista si acum, desi cred ca e un pamflet ceea ce spun.... glumetul de mine.....
Dar cele 2 produse (alifia Istratici si alifia Fotonici) seamana izbitor de bine.... de fapt sint unul si acelasi lucru...... hihihi.....
Vad ca agheasma mi-a dat "puteri" nebanuite.....dar si rugaciunea de la ora 20 a fost benefica..... o sa mai repet experimentul, mai ales ca ne apropiem de Paste si conform diagramei astrologice, datele cu pricina sint influentate de canalele energetice negative, care oricum sint incilcite acum..... da le descilcesc eu, incet, incet......
Unda, trebuie sa-ti spun ca eu am vazut in vis cum functioneaza sistemul....asta cu sms-ul, avertizarea pe internet, scaricica, totul....
Visul e scurt, dar enetresant....
"Se facea ca imparatul
A din imparatia de N se dadea de ceasul mortii.... cum sa faca sa-si umple visteria cu galbeni.... el avea niste SAS de vinzare, dar nu prea se inghesuia nimeni sa le cumpere, fiindca in imparatia lui lumea nu prea era panicata de iminenta producerii unui cutremur..... Atunci, ce s-a gindit imparatul
A: ii cer ajutorul imparatului
I, de la rasarit, ca la el in imparatie lumea e "paralizata" de frica, e terorizata de-a binelea de sosirea unui mare cutremur.... De asta au avut grija cei de 3 capcauni, cu nume de flori, care nu fac altceva decit sa urle ca vineeee, se apropie zgiltul....
Zis si facut.... s-a pus la cale un plan. Imparatul
A a zis: mai
I, tu trebuie sa-ti terorizezi bine supusii, sa ii aduci in pragul sinuciderii cu datul ZBEANGULUI si atunci trimit eu niste supusi undevercover care vor veni, asa intimplator, cu niste solutii salvatoare.... un SMS, un MSLI, un WEBMSLI.... La inceput o sa spunem ca totul e gratis.... stii tu, exact cum zic si aia de-ti dau prima oara o "doza".... capcaunii tai trebuie sa insiste pe iminenta producerii unui cutremur, sa se se creeze o "dependenta" de SAS.... Si atunici, bang, venim noi, cu noile "doze", pe bani de data asta.... Ce zici imparate
I, te bagi?...30% din profit vine la tine si la capcaunii tai....
Imparatul
I s-a gindit si a zis: ba, ma bag, daca ne dai 35%!
Au batut palma ..... doar ca pe parcurs, zina cea buna a dat cu bagheta fermecata si vraja s-a rupt....
Si brusc m-am trezit.... pasarelele ciripeau la geam, soarele ma mingiia pe picioare, ciinele ma lingea in nas..... Era dimineata.