• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Unul din cei doi puiuti cauta familie iubitoare

Mariana

New member
Reaction score
0
:-X

Sant doi puiuti sanatosi,frumosi, jucausi ,iubitori si f pupaciosi de numai 2 luni si jumatate.
Sant gasiti pe 1 ianuarie la numai 24 ore de la nastere, aruncati intr-o punga.
Plangeau de ti se rupea sufletul.
Sant crescuti cu lapte praf pt catei iar de la o luna jumatate trecuti pe bobite, supite si orez cu carnita.
Sant f mancaciosi si nu fac nazuri la nimic.
Pe 3 aprilie vor face cel de-al treilea vaccin iar de pe 13 vor avea voie afara.
Desi ii iubim f mult si ne este extraordinar de greu sa ne despartim de ei , din pacate nu ii putem opri pe amandoi deoarece mai avem o boxerita de 12 ani.
Am dori sa gasim o persoana iubitoare care sa ofere unuia din ei un camin primitor, iubirea , dragostea si rasfatul cu care i-am inconjurat noi.
Exclus tinut exclusiv curte, legat in lant si aruncat o bucata de mamaliga uscata.
Celor interesati putem oferi unul din cei doi puiuti dupa data de 13 aprilie si oferim gratuit si sterilizarea la 6 luni.
Nu putem hotari noi care va trebui sa plece ( ne este imposibil) de aceea vom lasa sa aleaga peroana care il va lua acasa.
Doar pt iubitori de animale care pot darui iubire si unui suflet care nu este de rasa pura, cu pedigree.
View attachment 2View attachment 4View attachment 5View attachment 6View attachment 7

Attachments

• Bruno si Buster.JPG
    Bruno si Buster.JPG
    78.3 KB · Views: 15
  • DSC00382.JPG
    DSC00382.JPG
    54.1 KB · Views: 9
  • DSC00391.JPG
    DSC00391.JPG
    49 KB · Views: 6
  • DSC00393.JPG
    DSC00393.JPG
    55.5 KB · Views: 8
  • DSC00374.JPG
    DSC00374.JPG
    45.6 KB · Views: 8
Mariana, frumos gestul tau .pt a-i gasi stapan puiutului ,te rog sa precizezi ,din ce localitate esti si eventual cum poti fi contactata (cel mai bine ar fi aici ,in prima faza).

Frumos gestul vostru Mariana. Incearca sa pui anuntul si pe site-uri de animale de companie, nu se paote sa nu vrea cineva unul. Sunt frumosi, se vede ca sunt bine ingrijiti si cred ca sunt si norocosi ca i-ati gasit. Ar fi murit fara voi. Sper sa aiba noroc si de stapan bun.

Multumesc. Sant din Bucuresti si pot fi contactata aici, pe forum dar pot da si adresa de mail (in privat) pt detalii. Am pus anuntul si pe site-uri de animale dar nu am primit nici un raspuns. Aici am vazut ca sant oameni iubitori de animalute, care au creat o sectiune dedicata lor si m-am gandit sa postez si aici cu speranta ca poate prin intermediul vostru voi gasi si eu o familie iubitoare pt unul din puiuti. Sper ca nu am deranjat :)

Dimpotriva,ne bucuram ca ai postat si cum sunt multi useri din Bucuresti .........Poate gasesti si alte topicuri care sa-ti placa :P

Cum sa deranjezi? Sa speram ca cineva se va gasi.

daca nu ai dat cateii ,poate te ajut eu cu unul din ei?ce rasa sunt?

uuuuuuuu era din 2010 eu acum am vzut

Buna ziua. Nu stiu daca sunt de rasa, ce rasa sunt, nici medicul veterinar nu isi poate da seama. Pareri am auzit multe dar nimic sigur. Doar cei care au avut puterea sa ii ia de langa mama lor imediat ce s-au nascut si sa ii arunce intr-o punga, in plina iarna, noaptea,pe 31 dec 2009 stiu ce rasa sunt. Eu i-am gasit dimineata cand am plecat spre casa de la petrecerea de revelion organizata la prietenii nostri de familie. Seara nu au fost acolo si medicul veterinar ne-a spus ca nu aveau mai mult de 24 ore. Nu am crezut ca vor supravietui dar datorita ingrijirii si dragostei noastre au ajuns ce sunt acum.
Nu i-am mai dat, ii crestem noi pe amandoi chiar daca ne este destul de greu. Cand aveau 4 luni , ne-a murit boxerita, draga noastra Dixie in urma unui accident vascular si dupa aproape 3 saptamani de tratament. Avea 12 ani. Am suferit f mult si cum nu stiam de care dintre ei sa ne despartim, fara sa ne simtim vinovati fata de celalalt,am hotarat sa ii oprim pe amandoi. Acum au un an si aproape 8 luni si au 41 respectiv 36kg, sunt f cuminti si iubitori. Unul e mai jucaus,mai agitat celalalt mai linistit, mai mamos. Chiar nu ne intereseaza ce rasa sunt.

Inca trei poze cu Bruno (cel negru) si Buster ( cel maroniu, fara codita)

Attachments

• Bruno si Buster.jpg
    Bruno si Buster.jpg
    343.1 KB · Views: 11
  • DSC00707b.jpg
    DSC00707b.jpg
    445.6 KB · Views: 7
  • DSC00736a.jpg
    DSC00736a.jpg
    420.1 KB · Views: 6
  • Bruno.jpg
    Bruno.jpg
    190.2 KB · Views: 5
  • DSC00715 b.jpg
    DSC00715 b.jpg
    132.7 KB · Views: 6
  • Bruno 1.jpg
    Bruno 1.jpg
    164.1 KB · Views: 12
  • DSC00705c.jpg
    DSC00705c.jpg
    437.5 KB · Views: 9
  • DSC00730.jpg
    DSC00730.jpg
    131.8 KB · Views: 10
F frumosi , se vede ca-s bine ingrijiti,sa va traiasca si sa fiti sanatosi atat voi cat si animalutele.Chiar nu conteaza rasa desi ...repet , f frumoase exemplare.

Multumesc Anuk >D< La fel si voi si animalutele voastre !

Back