• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

vă mulţumesc frumos pentru urări! Eu am nişte probleme cu internetul şi nu ştiu dacă se va rezolva problema în seara asta. Ps: adi fac 22 de ani.

vezi de rezolva repede si apari,sa ne cinstesti ! :)

Mai primesti, ca se facu seara?
La multi, multi ani, cu toate cele bune.

La multi ani, zooks! Sanatate, noroc si ce-ti mai doresti.
PS si eu am avut probleme cu netul. om fi vecini? :D

Mulţumesc mult mod! Tot ce e posibil, dar mie nici acum nu îmi merge! :(

Onomastica placuta tuturor Elenelor si Constantinilor ,sa aveti sanatate si impliniri!

Petrecere frumoasa sarbatoritilor zilei !
La multi Ani !

Cele mai calde urari de bine,sanatate si impliniri,sarbatoritilor zilei!
LA MULTI ANI!

Tuturor care poarta numele de Petre si Pavel sau derivatele lor onomastica placuta si ....La multi ani !!!

La multi ani!sanatate si realizari celor care poarta numele de Petre si Pavel.

La multi ani Petrilor, Petrutelor, Paulelor si Pavelilor!!!

Urari de bine , cu sanatate si impliniri tuturor celor ce se sarbatoresc azi. Si in special un "la muti ani!" din inima unei persoane foarte dragi mie. Sa fie santoasa si sa aiba parte doar de lucruri frumoase!

Cum sunt purtatoare de nume derivat din Paul :P socot ca urarile imi sunt adresate si mie :P
Multumesc .

La Multi Ani tuturor ce isi serbeaza astazi numele <:-P si in special lu' Anuk, La Multi Ani si Multa Sanatate, Anuk! <:-P<:-P :1:

zooks said:
La Multi Ani tuturor ce isi serbeaza astazi numele <:-P si in special lu' Anuk, La Multi Ani si Multa Sanatate, Anuk! <:-P<:-P :1:

Multumes frumos Zooks, sa dea Dumnezeu santate tuturor si mine :P

Back