• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

Un martisor pentru toate doamnele si domnisoarele de aici. Va doresc o primavara frumoasa din toate punctele de vedere.

View attachment 5

Attachments

• martisor inima 1-900x900.jpg
    martisor inima 1-900x900.jpg
    177.1 KB · Views: 1
Dragele mele,numai sanatate si bucurii sa aveti.
LA MULTI ANI !!!

(Multe scuze,postasem dimineata si n-am apasat pe buton,noroc ca am vazut :P )

Cu drag pt voi >D<
aranjament-primavara_zps81f41614.jpg

HRISTOS A INVIAT!

Attachments

• Hristos_a_inviat.jpg
    Hristos_a_inviat.jpg
    106.5 KB · Views: 0
HRISTOS A INVIAT! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate,
voua și celor dragi. Paște fericit!

Hristos a Inviat! Cu ocazia sarbatorilor pascale va doresc in primul rand sa aveti ganduri cat mai frumoase, sa lasati deoparte grijile si temerile mai mult sau mai putin justificate, si sa impartasiti cu cei dragi bucuria si lumina Invierii Mantuitorului!

La multi ani !!!! Sanatate si bucurii celor care -si serbeaza astazi onomastica !

Elenelor ....cele mai frumoasesi gingase flori :P

Sa va traiasca copii si sa va bucurati de ei ! La multi ani sanatosi si fericiti .

Si.... pt in fiecare adult se ascunde un copil....La multi ani tuturor userilor !!!! :P si-o acadea :P

Din partea tuturor copiilor care au primit cate un cadou ieri de ziua lor!

Celor care ne-au invata alfabetul cu respect un sincer "LA MULTI ANI !!!!" de Ziua Invatatorului .

La multi ani de zi onomastica celor cu nume de Petru,Pavel si derivatele !!!

Back