• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

LA MULTI ANI ANUK !!!!! :19: :19: :19: :19: Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ....stiu ca pe 30 e ziua ta , dar am uitat....acum mi-am adus aminte :19: :13:

Anuk,
Sa-mi dau palme ca si eu am uitat!
Mai bina mai tarziu, decat deloc!
LA MULTI ANI!

La multi si frumosi ani, anuk! Mai ales sanatate ca e mai buna decat toate!

Celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica ,LA MULTI ANI !!! cu sanatate si impliniri.

De Sf Marie tuturor care poarta acest nume LA MULTI ANI !! si un buchet mare de flori oferit cu tot dragul .

LA MULTI SI FRUMOSI ANI DG! Iti doresc multe bucurii, sanatate si tot ce-i mai frumos!

Multumesc mult!
Chiar am nevoie de ei, azi plec la Bucuresti, maine ma internez in vederea operatiei!

OLd, tot binele din lume . La multi ani si sanatate cat cuprinde !!

La multi ani Old! Multa,multa sanatate,bucurii si realizari alaturi de cei dragi!

Multumesc pentru urari!

M-am operat si sunt in refacere!

Va scriu din rezerva de spital de pe un PC cu net mobil!

Custima,

Old DG

La multi ani Dumitrilor si Dumitritelor de pe acest forum!!!

Sa va inveseleasca casa :P

Emerem, La multi ani de zi onomastica cu sanatate si bucurii !!! Si un brat de flori pt tine

Aceleasi urari pt OLD insotite de ganduri bune.La multi ani ,santate si tot ce-ti doresti.si cel mai dulce si frumos tort :P

OLD DG si EME La multi ani pentru ieri , multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi , scuze de intarziere

Back