• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

Va doresc tuturor un Paste linistit si fericit! Lumina Invierii sa va bucure sufletele voastre si ale celor dragi.

View attachment 5

Attachments

• Pasti_2014.jpg
    Pasti_2014.jpg
    77.8 KB · Views: 0
Sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca cele 4 taine divine:
Incredere, Lumina, Iubire, Speranta.
Hristos a inviat!

La multi ani la toti cei ce se stiu George, Gheorghe, Georgiana...si toate derivatele.

La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena!

Sa va traiasca copii si nepotii, la multi ani tuturor copiilor !!!

Stiu pe cineva,care astazi isi serbeaza ziua numelui si maine ziua de nastere si-i urez cin tot sufletul sanatate,impliniri,bucurii si zile fericite alaturi de cei dragi!LA MULTI ANI Anuk!

La multi ani Anuk multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi =* :D :D :D Eu stiam doar ca maine e ziua ta :P cea de nastere ,nu stiam ca iti serbezi si ziua numelui :D 2 zile de petrecere :P

adrian_nicolae said:
La multi ani Anuk multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi =* :D :D :D Eu stiam doar ca maine e ziua ta :P cea de nastere ,nu stiam ca iti serbezi si ziua numelui :D 2 zile de petrecere :P

Multumesc Adi .

Eu nu stiam ,Anuk,dar acum ca stiu iti doresc un la multi ani cu multa sanatate si impliniri.

degetica said:
Eu nu stiam ,Anuk,dar acum ca stiu iti doresc un la multi ani cu multa sanatate si impliniri.

Multumesc pt urari. Ganduri bune tutror .

La multi si frumosi ani! Mai presus de toate, sanatate! Si voie buna, fireste. In rest, de cat mai bine.

Back