• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Userul Degetica Uraste Nativii Zodiei Fecioara.

Status
Not open for further replies.

Sarrah

Banned
Reaction score
0
Sarrah said:
adrian_nicolae said:
anuk said:
Sarrah said:
Ea sotie si eu fiica
Iar tu cea ce-mi poarta pica.

?

=)))) =)))) misto :D dar de sa-ti poarte pica ?! :)

La replica mea:
RE: NOSTALGII

O fecioara (zodie) ar trebui sa moara impacata cu sine.
Ar trebui sa fie pregatita si pentru asta.

A raspuns:

RE: NOSTALGII
Mai, asa ma enerveaza zodia asta de n-ai idee01))

http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=4486&pid=133801#pid133801

Apoi a raspuns:

Asta iti inchipui tu
Ca eu ti-as purta ceva
Dar eu stiu cu siguranta
Ca pica-i de partea ta:)))
Asa ca nu incerca
Sa pui in spinarea mea
Ceea ce tu simti cumva
Ca zau,nu merge asa.
Fiica poti sa fii ,nu-mi pasa
Stai frumos la tine-acasa
Si nu ma-ntepa pe mine
Deci-pica e cam la tine
:)))

Desi a spus clar ce si cum.
Un user care se ocupa cu intrigi, ceilalti au cate o ocupatie; ba cutremure, ba meteo, ba pariuri sportive, ba astrologie, etc.
Cand n-ai un topic al tau, bati campii.

Am raportat asta adminilor, pana nu am un raspuns clar nu mai postez nimic.
Instigare la ura.
[/quote]

Un badaran.

Cu asta se ocupa in forum, sa stie toata lumea!

Nu am gasit un cuvant mai bland pentru a-l caracteriza.
E adevarul, cu asta se ocupa in forum.
Si, in momentul cand a spus ca uraste zodia, (care reprezinta oameni), acel mesaj care transmitea ce (?) de ce nu ai luat atitudine?
Fii impartiala, daca tot te dai lovita acum!
Atunci de ce nu te-ai dat lovita?

Asa ma enerveaza userul asta de n-ai idee!

Daca tot reprosezi ceva, fa-o intotdeauna, nu numai unui user.

ENERVÁ vb. a agasa, a indispune, a irita, a necăji, a plictisi, a sâcâi, a supăra, (livr.) a tracasa, (pop.) a ciudi, a zădărî, (reg.) a zăhătui, (Mold.) a chihăi, (Ban.) a zăgălui, (Mold. și Bucov.) a zăhăi, (înv.) a scârbi, (pop. fig.) a ardeia, (reg. fig.) a scociorî. (Îl ~ cu insistențele.)
Sursa: Sinonime (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

http://dexonline.ro/definitie/enerva

Da, o scarbesc nativii acestei zodii, poti rectifica in titlu, multumesc!
Si vezi si ce ai gresit tu, ca si moderator impartial, daca asta te pretinzi a fi.
La acel mesaj in care a atacat zodia mea, la nostalgii nu ai luat atitudine si se cuvenea, zic eu.
Ah, si vad ca te-a luat la periat, cauta in tine aliat.
Dupa cum vezi, spre deosebire de ea, iti reprosez si tie ce nu ai facut.
Ma caracterizeaza faptul de a spune omului direct ceea ce simt, nu pe ocolite.

Ma simt scarbita.

Eu am inchis raportul tau.
Deoarece, din punctul meu de vedere, faptul ca pe ea o enerveaza o zodie si pe tine te enerveaza acest lucru, nu intra in atributiile de moderare ale adminilor/moderatorilor acestui forum.
Sunt pareri personale, sentimente personale, si atata tot.
De exemplu, pe mine ma enerveaza religiile. Ce ar trebui sa faca o persoana religioasa? Sa-mi sara la beregata?
A, si tot eu am mutat subiectul aici.

Si inca ceva, de la "ma enerveaza X" pana la instigare la ura este cale FOARTE lunga.

A, si cu asta termin, si eu sunt nascut tot sub zodia fecioarei. Si nu ma simt atacat absolut deloc.

Tristă, după un copac, pe câmp
Sta luna palidă, pustie-
De vânt se clatină copacul-
Şi simt fiori de nebunie.

O umbră mormăind păşeşte...
E om... atât, şi e destul;
Şi-acum ne-om gâtui tovarăşi:
El- om flămând, eu- om sătul.

Dar vezi... m-a ocolit acuma...
El s-a temut, mai mult,- săracul...
Pe luna palidă, pustie,
De vânt se clatină copacul

Acu... daca e sa o spun pe aia dreapta....nativii din zodia fecioara nu-s usor de scos dintr-a lor, o spun in cunostinta de cauza :P sotul e fecioara, cea mare fecioara, cumnata, idema,basca doua amice () Nu ca celelalte zodii n-au tarele lor .....Concluzia ? Nimeni nu-i perfect :P

Ce ma sperie

Nu trecerea timpului mă sperie,
Ci viaţa, care aleargă nebună
Să adune necazuri puzderie,
Din lumea răvăşită de furtună.

poezie de Dumitru Delcă [/i]

@Gogule, cuvintele nu au importanta daca le scoti din context.
De aceea, consider ca esti in eroare. Un moderator sau admin doar daca nu vrea sa vada nu vede nuanta.

Rog orice user sa imi ia punctul de reputatie si ii voi da unul in schimb, multumesc!
Nu vreau nimic, de la nimeni.

anuk said:
Acu... daca e sa o spun pe aia dreapta....nativii din zodia fecioara nu-s usor de scos dintr-a lor, o spun in cunostinta de cauza :P sotul e fecioara, cea mare fecioara, cumnata, idema,basca doua amice () Nu ca celelalte zodii n-au tarele lor .....Concluzia ? Nimeni nu-i perfect :P

Mie imi spui...Crescuta de o fecioara ,casatorita cu o fecioara ,rude multe in aceasta zodie si mai dau si de Sarrah in virtual,adicatelea ea e cireasa de pe...fecioara care mai si zice ca te perii ,cu toate ca ea stie ca periatul nu face parte din optiunile mele ,dar poate ca-i este greu sa inteleaga ca imi place userul anuk:))) Da' stii ce nu stiu nativii acestei zodii? Cum e sa dea peste un scorpion:)))

Cu speranta sa nu primesc un ac (de la vreun scorpion ceva...), mentionez ca si eu sunt fecioara si nu am ce sa-mi reprosez. Fiecare om cu alte lui, dupa parerea mea. In al doilea rand obsesia asta cu zodiile nu e chiar fireasca. Cunosc oameni de toata isprava din toate zodiile, asa ca...nu vad de ce se face un capat de tara cu una sau alta. Punct, pentru ca nu am timp de prostii.

Pai Geox, nu tu erai vizat.
Era ok daca am fi putut colabora.

O sa sterg imaginile postate pe aici (cum imi e obiceiul) dupa ce le voi salva la mine.
Imi sta ca un ghimpe punctul asta de reputatie, (fiindca vorbeam de scorpioni) sper sa mi-l ia cineva, sa nu fiu nevoita sa fac alt cont doar pentru asta...
Multumesc celui ce mi-l va lua si, daca sunt pretentii, dau mai multe puncte in schimb. No limit!
Pls!

Unii spun ca numara prietenii pe degetele de la o singura mana. Deocamdata ii numar pe un singur deget.
Probabil ca nici nu e nevoie de mai mult; unul si bun decat 1000 falsi.

@Geox, oamenii sunt facuti (si) din prostii. Depinde ce vrei sa vezi in fiecare.

GeoX said:
Cu speranta sa nu primesc un ac (de la vreun scorpion ceva...), mentionez ca si eu sunt fecioara si nu am ce sa-mi reprosez. Fiecare om cu alte lui, dupa parerea mea. In al doilea rand obsesia asta cu zodiile nu e chiar fireasca. Cunosc oameni de toata isprava din toate zodiile, asa ca...nu vad de ce se face un capat de tara cu una sau alta. Punct, pentru ca nu am timp de prostii.

Asa este Geo,nimeni nu-i perfect si fiecare zodie , daca e sa credem in ele, are parti bune si parti mai putin bune. Ar trebui sa punem la socoteala educatia, ereditatea,puterea de adaptare,stapanirea de sine,etc,etc.

adrian_nicolae said:
Cu ce m-ar afecta pe mine, daca cineva de care nu ma intereseaza ma uraste ?! :D

Ia-mi tu Adi punctul de reputatie, ti-l dau in schimb daca faci asta, (stii ca am mai facut asta!) si nu mai deranjez pe aici.
E ultima dorinta, ca sa spun asa.

Punctul l-am dat eu pentru am considerat ca il meriti,nimeni nu se atinge de el, OK ? Vino-ti in fire,asa-i in virtual .

Multumesc, dar nu-l vreau!
Intelege ca nu vreau absolut nimic de la nimeni.
Sunt foarte suparata, intelege-ma!

Of, nu m-a mai lasat, dar ii dadeam voturi lui Adi pana se lua curentul.

Va trebui sa intelegi in cele din urma.

Nu vreau nimic. Nu ne intelegem si cu asta basta.

Ah, cel mai bine ar fi sa-l iei chiar tu, altfel dau iama si iti iau din puncte, dar nu as vrea.
Poate intelegi si ne despartim amiabil, multumesc.

@Adi, fii barbat si ajuta-ma, las-o pa Anuk cu ale ei...
Altceva nu cer nimanui, multumesc!
Sau tu, Ionut, mai traiesti?
Ia-mi tu punctul de reputatie, te rog!

Sarrah are 24 de ore de repaos, pentru racorire.
Subiect inchis.

Status
Not open for further replies.
Back