• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Va veni in curand CEVA MARE?

As mai incerca o predictie de seism.
Coasta de vest a Americii, cel mai probabil California si imprejurimi, seism major (6+) cu pagube materiale importante.
Perioada as vrea sa fie de acum pana pe 10 august, dar cel mai probabil 31 iulie- 3 august.

Gogu said:
Coasta de vest a Americii, cel mai probabil California si imprejurimi, seism major (6+) cu pagube materiale importante.
Perioada as vrea sa fie de acum pana pe 10 august, dar cel mai probabil 31 iulie- 3 august.

2010-07-28 16:12:07. 43.90 N 125.74 W 10 mb 5.3 OFF COAST OF OREGON

Cred ca e doar incalzirea... M-as mira ca asta sa fie "ultimul cuvant".

gogule gresit eu am zis mai mult de 7 dar nu neaparat din cauza graficelor ci din cauza a ceea ce simt au vad

nu o dau cotita exista arhiva

manuela - 28-07-22:31 -- asteptam un cutremur de cel putin 7

O dai cotita cand spui ca nu graficele te-au facut sa spui asta.

Incerc sa mai fac o predictie, desi nu sunt decat 80% sigur de ea.
In lume, un 6.8+, pana pe 7 august dar cel mai probabil pe 4-5 august.

pfff,ce bun esti ! istrate e mic copil pe langa tine. a fost unul pe 4 aug la 22 si ceva UTC in papua noua guinee de 7 grade!

alte previziuni facute de gogu,din vacanta:

Gogu - 07-08-20:53 -- eu inca astept un 6+ crustal pe coasta de vest a americii....
» Gogu - 07-08-20:52 -- iar in lume, POATE un 6.8+ in perioada 9-11
» Gogu - 07-08-20:50 -- eme, daca e sa vina, nu sare de 5... la noi, bineinteles. parerea mea

Gogu said:
M-am inselat flagrant la adancime si la locatia probabila.
Iar la perioada, a intarziat prea mult... trebuie sa-mi mai perfectionez metoda.

LATER EDIT :D bineinteles ca am uitat sa spun la ce seism m-am referit. http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=183378

M-as risca sa mai spun ca sunt sanse de cca 70% sa avem un 6.8+ in lume in perioada 15-18.

acu si tu gogule,vrei sa le spui pe toate?!
oricum,esti mult deasupra altora!

O serie de seisme moderate au avut loc in ultimele 24 de ore in Atlantic langa insulele Azore, oarecum de-a lungul meridianului de 32 de grade vest.
Nu as fi remarcat deloc aceasta serie daca un articol nu mi-ar fi atras atentia asupra ei. Aceste seisme nu sunt de-a lungul riftului atlantic ci de-a lungul riftului Cumbre Vieja
Sper sa nu fie cazul unui seism major in zona, poate chiar o activitate vulcanica serioasa, deoarece nu e bine deloc.

Back