• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Vise Premonitorii

Shhh

New member
Reaction score
0
ehh, sa incepem

vreau sa spun ca de mult timp caut ceva care sa ma ajute. Nu m-am gandit pana acum la aceasta metoda.am avut destule vise "ciudate" care in accea zi se intapla ceva in legatura cu visurile' majoritatea de rau,In visul de ieri noapte de exemplu pe scurt" am visat ca eram in evul mediu' si trebuia sa cucerim nustiu ce castel' nu erau pistoale sau altceva ne luptam cu sabii si cutzite' si am simtit ca ma taiase cineva'" asta e primul vis mam trezit dupa am adormit inapoi al doilea vis in acceasi zi " visasem ca ma certasem cu prietena mea rau de tot din nustiu ce motiv ca nu mil amintesc destul de bine' " asa diminteasa iam povestit varului meu, aceste 2 visuri prin care iam spus "presimt ca iara se intampla ceva" tin se mentionez de multe ori nu visez, ca ajung foarte obosit acasa,si cand visez de fiecare data se intampla majoritatea de rau' sa va explic cum a fost ziua toate bune si frumoase,pana pe la vreo 4-5 cand mama nustiu ce facea in bucutarie de mancare' si avea cutitul in mana,cum ma invarteam eu prin bucatarie si gustam pe acolo mam intors cu spatele si mi-a intrat cutitul din mana ei in bratul meu destul de adanc, am fost la spital ma cusut,dupa ce sa rezolvat am sunat-o pe prietena mea, nu iam spus ei nici despre vis nici ce am patit la brat, aflu ca nustiu cum a iesit in oras cu niste prieteni,de ai mei,care mo deranjat ca nu mi-o spus si ne-am certat un pic,nu am realizat ca are legatura cu visul la cat de speriat eram cand mam taiat, pana seara tarziu pe la vreo 11-12, cand mi-am adus aminte am inceput sa tremur parca nici nu puteam sa respir' nu pot spune ca sunt foarte credincios nu prea am fost la biserica de foarte mult timp' pana azi am fost si parca mam mai linistit.

(Poate ma credeti nebun) dar vreau sa aud parerea si de la alti in legatura cu aceste vise

Nu neg ca nu ar exista "vise prevestitoaeste " doar ca....doar ca ,ele sunt in genere surs de stres , ma refer strict la mine :D: si am sa explic si de ce ,este clar ca cineva se imbolnaveste f grav sau moare cand visez doua sau trei nopti la rand "anumite " chestii,aceleasi de fiecare data.Nu am indicii despre cine ar fi vorba si cand aflu ca X sau Y " a patit-o" fac legatura cu visul. De ce sters? pt iar am avut visul "acela" si ieri , cineva din familie, a fost internat si operat de urgenta,iar acum ,cand nu se simte grozav,logic dupa operatie, eu imi fac griji si ma tem sa nu.......asa cum a "prevestit "visul meu .
Va intreb ,la ce folosesc visele premonitorii cand ....nu te ajuta cu nimic ?

Anuko,explicatia e simpla dar destul de greu de acceptat.Exista biblioteca akasa unde sunt inmagazinate toate evenimentele trecute si viitoare .Din cand in cand,atunci cand intram in starea alfa-in somn fiind-avem posibilitatea sa accesam aceste informatii.Deci majoritatea evenimentelor sunt de neevitat.Ceva ce noi provocam prin comportamentul sau gandirea noastra se va intampla la un moment dat.Deci este"sortit"sa se intample si atunci ramane inscris.Si eu visez uneori lucruri care se intampla dupa aceea exact asa cum le-am visat.

Sa inteleg ca"Ceva ce NOI provocam prin comportamentul sau gandirea noastra se va intampla la un moment dat. " ? Refuz sa cred asta :D:

Probabil nu m-am facut eu inteleasa.O suferinta provocata altcuiva trebuie sa fie platita prin pierdere ,boala,sau chiar moarte.Aceasta "plata"va fi imediat scrisa in Biblioteca akasa.Daca cel care a provocat suferinta nu face nimic sa o usureze ,la momentul destinat va apare automat plata.

Am visat data de 28 intrebam ce va fi, dar nu mi mse raspundea decat :aminteste-ti data de 28, nu mi s-a comunicat nici luna nici anul ,in zadar incercam sa aflu mai mult.Apoi se facea ca vedeam niste insecte verzi f mari cu aripi,care pareau ca un fel de albine, dar aveau ochii asa de bombati si mari (marimea unei unghii)care parca se asezau peste tot.Cineva spunea ,astea or fi scorpiile?si m-am trezit brusc.

Manule, incepi ca Istrate? :D Ce naiba, de la tine avem pretentii, se poate?

Iarasi nu striu cu ce sa incep...am sa in cep cu acea cometa...am vizualizat-o dintr-un unghi din care se vedea un sistem de planete printre care cred ca era si Saturn,cert este ca am vazut-o in flacari lasand in urma ei o urma scurta de foc....ideea este ca se repeta ca intr-un sistem de oglinzi suprapuse desi cred ca fiecare imagine continea planete diferite,am mai remarcat ca acea cometa in flacari era asemanatoare daca nu identica.

Cat despre cutremur va pot spune ca l-am "vazut "din plin.Unda seismica era atat de puternica incat a produs valuri de pamant de 20 si ceva de metri.Se implinesc cam 11 luni de atunci,nu mai stiu sigur...Pamantul s-a deschis la propriu iesind lava!! Ce mi se pare foarte interesant este ca chipurile eram acasa, timp in care tatal meu se uita la televizor.Evident ca pe toate canalele de stiri se mediatiza fenomenul seismic asa cum s-a intamplat si cu Japonia.Parca vad cum la un moment dat iese tatal meu spunand ca s-a intrerupt emisia si ca :"Gata s-a terminat!".N-au mai durat 2 3 minute si...ce sa vezi!?!? exact acele valuri de care va spuneam eu..

O alta ruda de a mea visase ceva asemanator spunandu-mi ca unda de soc venea dinspre galati ea aflandu se la tecuci in momentul acela.

"lasand in urma ei o urma ":)))imi cer scuze dar ascultam niste psytrance in casti la maxim...

Lucifer said:
am mai remarcat ca acea cometa in flacari era asemanatoare daca nu identica.

Cu ce era asemanatoare ,poate chiar identica ?

adica era in aceeasi pozitie,iar "coada de foc" era la fel pt fiecare planeta..si culoarea ..galben portocaliu.

Lucifer said:
Iarasi nu striu cu ce sa incep...am sa in cep cu acea cometa...am vizualizat-o dintr-un unghi din care se vedea un sistem de planete printre care cred ca era si Saturn,cert este ca am vazut-o in flacari lasand in urma ei o urma scurta de foc..

anuk said:
Sa inteleg ca"Ceva ce NOI provocam prin comportamentul sau gandirea noastra se va intampla la un moment dat. " ? Refuz sa cred asta :D:
Da este posibil,insa nu se stie cate dintre acele plasmuiri vor fi retraite in mod "real".Am sa-ti dau un exemplu recent de vis modelat pr intermediul pozelor...:Ajung la gura unui metrou cand ce sa vezi,m-a intampinat un tigru imens.Aveam la mine un cos cu ceva de mancare din care am hranit acel tigru.Nu-mi venea sa cred,practic eram destul de emotionat pt ca nu simteam nici o teama fata de acea frumoasa felina.Am incercat sa imi dau seama de unde mi s-a tras..raspunsul l-am gasit in urmatoarele 2 poze la care ma uitasem cu o zi sau 2 inainte sa visez asa ceva:

Attachments

• 386847_282382585200157_64478836_n.jpg
    386847_282382585200157_64478836_n.jpg
    63.3 KB · Views: 9
  • 541783_431150390285228_813185909_n.jpg
    541783_431150390285228_813185909_n.jpg
    17.2 KB · Views: 9
  • 537940_431984253535175_439000938_n.png
    537940_431984253535175_439000938_n.png
    382 KB · Views: 7
pt. actor:
" Apari dezbracat(a) la locul de munca, in oras etc.

-De cele mai multe ori acest vis semnifica faptul ca ai secrete importante fata de anumite persoane, lucruri ce trebuie sa ramana nedescoperite, dar iti este teama ca nu le vei putea pastra, ca mai devreme sau mai tarziu vei fi “prins(a)”.
-tu esti unul dintre secretele mele,dc nu vrei sa mori?

Lucifer said:
pt. actor:

-De cele mai multe ori acest vis semnifica faptul ca ai secrete importante fata de anumite persoane, lucruri ce trebuie sa ramana nedescoperite, dar iti este teama ca nu le vei putea pastra, ca mai devreme sau mai tarziu vei fi “prins(a)”.

http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=22369&page=2 aici, pt "semnificatiile " visurilor .

anuk said:
Lucifer said:
pt. actor:

http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=22369&page=2 aici, pt "semnificatiile " visurilor .

MA MAI CHINUITI MULT?

Se pare ca visulpoate fi premonitoriu,nu eu o spun,ci oamenii de stinta :P

Potrivit oamenilor de știință de la Universitatea Maryland, visele pot prevesti viitorul unei relații amoroase. De exemplu, dacă visezi că partenerul îţi este infidel, astfel de vise ar putea prevesti eventuale probleme în relaţia de cuplu.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 61 de participanţi cu vârste cuprinse între 17 şi 42 de ani care erau implicaţi în relaţii de cuplu de cel puţin 6 luni. Pe o perioadă de două săptămâni, subiecţilor li s-a cerut să ţină un jurnal în care să noteze atât visele, cât şi starea relaţiei.

În urma studiului s-a constatat că visele care implicau gelozii, certuri şi alte comportamente negative legate de relaţia de cuplu, chiar declanşau conflicte între parteneri în zilele ce urmau. Mai mult, visele legate de infidelitate reduceau intimitatea.

„Aceste asocieri erau unidirecţionale şi au continuat să fie semnificative chiar şi atunci când au fost luaţi în considerare şi alţi factori precum stilul de ataşament, sănătatea relaţiei şi activitatea din ziua anterioară” au notat autorii studiului.

Coordonatorul studiului, Dylan Selterman de la universitatea din Maryland, a declarat că studiul său aduce dovezi referitoare la faptul că visele pot avea un impact asupra stării de spirit.

„Mulţi oameni nu dau destul de importanţă viselor şi nu conştientizează impactul pe care acestea îl au asupra stării lor de spirit. Acum avem dovezi care susţin această asociere. Ele au o valoare predictivă. Activităţile oamenilor se schimbă ca urmare a viselor pe care le au cu o seară înainte”, a explicat Selterman.

Constatarea este importantă deoarece un studiu publicat anul trecut a scos la iveală faptul că la oamenii implicaţi în intime amoroase, 20% din vise îi includ şi pe partenerii romantici.

http://www.doctorulzilei.ro

[-o< BUNA ZIUA!
Poate cineva sa-mi confirme daca visul de mai jos este un semn de avertizare?
In toamna anului 2012 ,am avut un vis ce mi s-a parut real.
Se facea ca ma odihneam in sufragerie, pe la ora 17 si urmaream pe postul de televiziune ANTENA 3 ,o informatie de viata si de moarte pentru poporul roman. Presedintele IOHANIS ,de care in anul 2013 nu auzisem de el,anunta populatia prin acest post de televiziune ,ca trupe rusesti au invadat tara si ne indemna, sa o aparam cu toate resursele,pana vor intervenii americanii. In vis se facea ca pe aliatii nostri i-a luat prin surprindere aceste evenimente ,iar ajutorul pe care il asteptam va venii prea tarziu pentru a preantampina invazia rusilor .
De ce spun asta,pentru ca la scurt timp de la anunt ,eu si cu familia am inceput sa ne panicam si sa strangem anumite lucruri pentru a parasii locuinta.
Uitandu-ma pe fereastra spre rasarim,am vazut foarte multe elicoptere rusesti,ereau cu sutele,riposta armatei romane si aliate fiind anihilata.
Elicopterele erau atat de atac cat si de desant,deoarece am vazut soldati rusi ,care au luat prizonieri foarte multi romani si ereau incolonati spre Bucuresti.Am vazut, ca atacul rusilor a venit de la rasarit prin CONSTANTA spre BUCURESTI,acest atac fiind foarte rapid,nu a durat mai mult de 2-3ore pana la ocuparea BUCURESTIULUI.
Nu am putut vedea data cand acest eveniment va avea loc, dar am avut urmatoarele semne-
PRESEDINTELE TARII IOHANIS,acesta avand fiind un pic incaruntit,
Lunile din an ar putea fii decembrie,ianuarie,februarie,martie,deoarece la ora 17 soarele apunea.
Cu catva timp inainte am vazut o vreme insorita, care va fi urmata de o furtuna cu nori de zapada si viscol,o schimbare radicala a vremii in 30min.
La monentul atacului nu va fi zapada,chiar vreme se va inbunatatii,dar va fi la scurt timp de la acest eveniment meteorologic.
Anumite evenimente din acest vis s-au adeverit ,ceea ce ma face sa cred ca ar putea fi un vis premonitoriu.Nu stiu cu ce scop am avut acest vis si ce as putea face sa nu se implineasca.

Back