• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

vise

Nu-s bigota ,dar nu cred ca asa a vrut Dumnezeu, si cu certitudine stii si tu asta .

Totul e mult mai profund, notiuni ca vise si dumnezeu sunt vagi, sunt extensii ale mintii umane. Privind in urma, nu vad cum as fi evitat. Nu am simtit vreodata ca pot alege invers, desi m-am gandit intens.
Apoi, din psihologia celeilalte, credeam ca EA ma va ajuta. Dar doar cealalta ma putea ajuta. Probabil acolo am gresit, trebuia sa ma agat cu disperare de cealalta. Dar se putea doar daca locuiam separat...

adrian_nicolae said:
In vis se facea ca eram in sufragerie stateam pe jos impreuna cu o fata si ne uitam la cer. Fata care era cu mine imi zice : Uita-te putin pe cer....ce e aia ?
- o farfurie zburatoare :O ... Pe perdea se vedea umbra unei persoane .... se apropia de usa balconului....inima incepea sa-mi bata din ce in ce mai tare....si m-am trezit ....

Asta e tot :)

Am avut o continuare a acestui vis ... acum eram in afara ... ma uitam spre est si vad o luminta care zbura haotic.... a zburat in jurul blocului , apoi s-a oprit la nivelul etajului 4 ... si eu am fugit pe scari sa ajung in casa... si ceva a inceput sa ma urmareasca . Cand ajuns in casa , am gasit o geanta , acea creatura m-a urmarit , si am reusit sa o prind in geanta... si am aruncat geanta de la etajul 4 :)) se zbatea sa scape ... si a aparut o silueta , parea o pisica.... care a deschis ... in acel moment , "sfera" lumina acea creatura.... era maro , s-a uitat in sus , apoi a disparut... si afara s-a facut intuneric ..

:)) da... au incercat sa vina la mine... episodul 3 , ma rapesc :))) La vremea respectiva , Gogu mi-a spus sa zic daca mai visez...

Nubira cu aia mici si rai...>:)>:)>:):devil::devil::devil:

Back