• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Viziunile Manulei cap II

,,am vazut un meteorit mai inainte si s-a auzit o explozie ca un traznet'' Deci am vazut cu ochii mei nu era o viziunesi a vazut intreg orasul piatra neamt ,nu num ai eu,deci nu vad de ce este postmonitie ,daca nu era nici macar viziune .

Manu, ca sa nu mai fie "discutii"si "loc de intors"ar trebui ca tu sa specifici in postare cand este viziune si cand este ceva real .

Manu e geniala. Na, sa nu mai ziceti ca nu vede ceva :D. Meteoritu' e Base si mama, mama , ce explozie a facut :D. Na, ca ne apucam sa interpretam si viziunile Manuelei. In lipsa de alte cele... :P

http://bloguri.piatza.net/primul-contact-cu-extraterestrii-4-august-2012/ FOARTE IMPORTANT: Mâine, 31 iulie 2012, vom publica punctul de vedere şi observaţiile lui Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ, în legătură cu informaţiile din acest mesaj pe care îl redăm mai jos.

Acum este stabilit şi s-a decis la data terestră de 25 iulie 2012, de către Înaltul Consiliu Pleiadian, în alianţă cu alte 4 consilii galactice, conform liniilor directoare ale Codexului Galactic, că noi, Familia Pleiadiană de Lumină să intervenim acum pe deplin în ascensiunea planetei Gaia.

Mai mult, s-a decis ca noi să facem un Contact Deplin cu fiinţele terestre în 8 zile de acum încolo, adică la data de 4 august 2012, la Jocurile Olimpice din Londra, Anglia, pentru ca toată lumea să ne vadă. Aceasta va fi prezentarea noastra, şi de asemenea primele noastre eforturi de a lucra în mod direct cu voi pentru corecţiile şi ascensiunea Gaiei, şi să vă asistăm în ascensiunea voastră personală.

http://oltreil2012-nuovaurora.blogspot.ro/2012/07/attenzione-alla-data-del-4-agosto.html vad ca si la it da dar explica un pic diferit,mi se pare un mesaj interesant ,si ramane de vazut daca vor aparea acele nave in 4 august 2012

Manu, iarta-ma ,dar pare o gluma?

Daca postezi altceva decat "viziunile tale", asa cum este postarea de fata cat si postarea anterioara,propun ,pt a nu induce in eroare userii, sa schimbam titlui topicului . Spune tu cum, sau....mergi pe mana mea :P
De vorba cu Manu
Noutati de la Manu
Ce mai spune Manu....

Manule sunt curioasa si eu...Cum se impaca Biblia cu noua convingere ?!Parca fiintele superioare din Pleiade nu se prea gasesc prin ea?!

Cine-i Sophia-Gaia ? Si ce-i cel mai important, ce-a zis Tolec ieri?

De vorba cu Manu imi convine asta anuk, dar lasa si viziunile mele ca nu se stie niciodata cand e nevoie de ele ,cat despre extraterestrii eu imi amintesc ca se vb in biblie emerem,sau ma insel?

Pe 31 octombrie va exploda Vezuviul,va fi un mare cutremur ce va schimba harta Italiei ,va distruge tot ce exista in golful Napoli,marea va ajunge pana in Molise,si intreaga coasta Tirrenica va avea de suferit .Oamenii vor fi nauciti si nu vor intelege imediat ce se intampla ,vor crede ca a fost un cutremur obisnuit,dar nu e asa,..... sa asteptam data de 31 octombrie si daca se va intampla, va voi dezvalui si din ce cauza se intampla totul ...poate...

Asa da, locul si data , ramane acest "daca ".........

Back