• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

2012 - ce ati dori sa se intample

Angela74

New member
Reaction score
0
Ma refer la situatia in general, pe plan global, continental sau national, mai putin dorinte strict personale.

Eu as dori o schimbare la nivel uman, o schimbare la nivel de constiinta.
Pace in toata lumea
Exploatarea resurselor in mod sustenibil si echitabil si nimeni sa nu mai sufere de foame.

Bla bla bla.
Omul prin definitie este o fire razboinica. Razboiul este cel ce ne-a scos din pesteri, razboiul este cel ce ne-a facut sa inventam unelte, razboiul este cel ce ne-a dus la inventarea agriculturii, razboiul este cel ce ne-a impins in spatiu.
De la 2012 nu am asteptari mari.

Insa mi-ar place sa se mai curete din prostie. Cateodata parca imi doresc sa se intample o catastrofa. Nu ceva care sa ucida in mod direct, ci mai degraba care sa ucida prin influenta. Mi-ar place, sa zic asa, sa fie un CME care sa buleasca retelele de energie electrica la nivel mondial. Intr-un an, mai mult ca sigur, minim 70- 80% din populatie va muri. In special dintre cei ce nu se adapteaza...

Eu imi doresc sa ma jonctionez cu aia mici , verzi si ....rasucitit. Desi parca as prefera sa nu fie rasuciti. :P

Gogu said:
Bla bla bla.
Omul prin definitie este o fire razboinica. Razboiul este cel ce ne-a scos din pesteri, razboiul este cel ce ne-a facut sa inventam unelte, razboiul este cel ce ne-a dus la inventarea agriculturii, razboiul este cel ce ne-a impins in spatiu.
De la 2012 nu am asteptari mari.

Insa mi-ar place sa se mai curete din prostie. Cateodata parca imi doresc sa se intample o catastrofa. Nu ceva care sa ucida in mod direct, ci mai degraba care sa ucida prin influenta. Mi-ar place, sa zic asa, sa fie un CME care sa buleasca retelele de energie electrica la nivel mondial. Intr-un an, mai mult ca sigur, minim 70- 80% din populatie va muri. In special dintre cei ce nu se adapteaza...

Gogu ,nu crezi ca am evoluat destul ca sa lasam barbariile deoparte? Stiu ca e o utopie , dar eu tot imi doresc sa fie pace.

De a doua varianta ma tem, insa e de preferat razboiului. Cine poate supravietuieste, natura isi intra in drepturi si se curata de toate deseurile produse de omenire. Stau si ma intreb, intr-o lume in care banul nu mai are nici o valoare, aia mari ,obisnuiti in puf ,pe cine pun sa munceasca in locul lor. Tare as vrea sa vad si eu unu dintre ei dand la sapa sa-i sara capacele.

bodo said:
Eu imi doresc sa ma jonctionez cu aia mici , verzi si ....rasucitit. Desi parca as prefera sa nu fie rasuciti. :P

Nu aveam nici un dubiu :D

sss: zice una p' acilea ca-i adoptata lor si cica prin mai se arata. Ies din Mediterana, lasa daca ii gasesc prima io le dau adresa premo si-i trimit la tine.

Sa fim lasati sa ne ocupam adevaratul rol in univers. (las putin loc de interpretare)

Fiecare dintre noi sa realizeze ca toti suntem o singura energie,o singura constiinta suprema exprimata individual si subiectiv prin si de fiecare dintre noi.

Imi doresc din toata inima ca sa iesim din aceasta ignoranta,prostie si dualitate.

Imi doresc din toata inima sa nu mai ucidem sau omora atat animale cat si oameni pt orice scop ar exista si scuza ar fi.
Da...la inceput omul asa a evoluat,dar GATA,suntem fiinte superioare,inteligente si de lumina...si daca nu stii acest adevar imi pare rau pt tine!

Imi doresc sa traim eficient,in bunastare,respect,spiritualitate,armonie si pace.

Iimi doresc sa stiti ca nu exteriorul trebuie schimbat,ci interiorul nostru.

Odata ce ne vom lua responsabilitate asupra gandurilor si intentiile noastre totul va arata diferit.

Nu as vrea sa se intample absolut nimic. As prefera sa stau sa ma uit la ceas si sa astept sa nu se intample nimic :)

Eu mi-as dori sa ne schimbam noi-toti si mai ales sa se schimbe total societatea in care traim.Sa nu mai existe cei bogati si nici cei saraci.Sa nu mai sufere nimeni de foame.Sa nu mai fie umilinta,bataie de joc,coruptie,minciuna.Sa traim pasnic si sa ne pese fiecaruia de tot ceea ce este in jurul nostru.Asta astept si sper sa se intample cat mai curand.

Serj said:
Imi doresc din toata inima sa nu mai ucidem sau omora atat animale cat si oameni pt orice scop ar exista si scuza ar fi.
Vezi tu, aici ar fi oarece problema. De unde mai papam carne? Ca ultima data cand am verificat, carnea nu crestea singura pe raft la market.
Si apoi, daca nu ar trebui sa omoram animale, de ce sa nu ne oprim si din omorat plante? Si apoi, ce mai papam? Gata, stiu, mai bine ne punem latzu' de gat si terminam cu problemele, nu?

2012 sa fie un an bun pt agricultura ,fara epidemii ,cu pace si sanatete ,fara dezastre naturale,atat as dori .

Gogule iarta-ma ca iti spun ,dar uneori am impresia ca iti place sa te balacesti in coruptie,prostie,vibratie joasa,tampenie...

Nu mai papam carne si gata.Plantele le omori,dar gravitatea nu e aceasi deoarece nu au o constiinta la fel de avansata ca animalul.Plantele cresc usor,mai usor ca animalul,sunt mai sanatoase,sunt mai usor de intretinut.Nu trebuie sa le gatesti,poti manca radacini,plante,legume,frunze etc crud,asimiland direct vitaminele si proteinele vegetale.

http://www.veglov.com/2012/03/eating-less-meat-could-save-45000-lives.html

Un animal insa,e greu de intretinut,greu de crescut,crescut in abatoare jegoase,indopat dupa un orar strict,unflat si tratat ca dracu,traind prin jeg si fecale,apoi omorat in fata tuturor animalelor in moduri extraordinare de inumane.Ambalata in scarba si apoi procesata introducandu-se aditivi si conservanti si alte cacaturi.

Energetic carnea e otrava.Plina de traume,plina de frica si de ura,plina de chin si mizerie.Si noi o mancam si asimilam asa ceva...doamne fereste-ma.

Cu ouale si mai rau.

Plantele insa...le poti creste tu,le poti cultiva tu,impregna cu dragoste si fericire,manca crude si asa cum le-a dat D-zeu.Practic nu le omori.Cand le fierbi,prajesti sau trecute prin alte procese de gatire ca cele mentionate,atunci mor.Dar cand le scoti din pamant,le speli si il mananci,tu mananci ceva mai presus de sanatos.

Tu stiai ca geometria sacra joaca un rol INIMAGINABIL in natura? Asimiland aceste paterne in corp,energetic e ca si un red bull de energie.Te rog documenteaza-te.

D-zeu ne-a oferit o natura diversificata si noi ne batem joc de ea in ultimul hal.

Poate o sa zici...da ba serj dar si fructele sunt date cu nu stiu ce pesticide si nu stiu cum ingrasate si nu stiu cum modificate genetic.

O seimnta de la generatie la generatie,se adapteaza la pamantul TAU,se curata GENETIC,deci elimina mutatiile,isi intareste IMUNITATEA etc...

Dea acea e important sa produci si seminte.ELE SE ADAPTEAZA LA NEVOILE TALE!

--------------------------------------------

Totusi inteleg si accept punctul vostru de vedere si poate pt voi carnea este ca si painea ...de neinlocuit...dar intelegeti,mancarea joaca un rol mai important decat ati crede vreodata.

-----------------------------------------------

In ziua de azi consumul este important.CANTITATE CANTITATE SI IAR CANTITATE...da-o incolo de calitate.

Daca iti vrei binele cred ca te documentezi...citesti,afli,descoperi,cauti,pui in practica etc...

Daca nu iti vrei binele si nu iti pasa ce ingeri...manci de mori,mananci cum apuci,combini gresit,mananci la orele gresite etc...

GANDITI-VA!

------------------------------------------------------------

Om fi noi evoluati,avea tehnologia lui peste,capacitate mentala enorma...dar tot ca in pestera mancam ne comportam si comunicam.

Trebuie sa invatam sa ne deinvatam si sa reinvatam cea ce stim despre noi (inerior) si despre lume (exterior)....

Serj, as fi probabil de acord cu ce spui tu, insa natura asta pacatoasa ma opreste.

In primul rand, dentitia si sistemul digestiv al omului nu ne fac sa fim niste vegetarieni. Nu putem asimila amidonul si pace.
In al doilea rand, evolutia adevarata a omului ne arata un fapt "surprinzator". Cresterea cutiei craniene este insotita de catre... aparitia caninilor. Adicatelea, cand omul a inceput sa pape carne, a inceput sa fie mai destept.
Il al treilea rand, organic, sunt destul de multe substante ce nu se gasesc in vegetale, corpul nu le sintetizeaza, asa ca tre' sa fie luate din carne ca sa fim sanatosi ;)

Gogule,nu ai dreptate.Suntem niste organisme foarte adaptabile.Ceea ce ne face sa nu acceptam ideile lui Serj este comoditatea si placerea gustului.Putem trai foarte bine consumand doar plante vii.Cunosc persoane care traiesc asa de ani buni ...si nu sunt mai reduse mental...ba dimpotriva.Consumand carne preluam toata energia negativa pe care a produs-o animalul respectiv atunci cand a fost ucis...toata suferinta si teama lui se transforma in toxine fizice si mentale pentru noi.Cat despre gatit...sa nu uitam ca,mai intai oamenii au fript carnea si...probabil pestele.Vazand ca au un gust mai bun...au inceput sa friga/fiarba...cam tot ce bagau in gura.Din pacate,in afara de gust,asta nu ne aduce nimic bun...ba dimpotriva.Sunt om obisnuit-din pacate-consum carne si...celelalte...dar asta nu inseamna ca nu stiu cat de mult gresesc.

Da,suntem invatati si programati sa credem niste prostii uriase,sa luam informatia asa cum e si sa nu punem intrebari,sa nu o dezbatem ci ASA E SI PACE!

Asta este nasol.Sa nu uitam ca avem liberul arbitru sa cercetam,sa ne auto-educam ,sa cautam amanunte si detalii care ar schimba perceptia asupra subiectului cu pricina.

Ca si tigarile,stii ca iti fac rau,ca te omoara incet...dar tot fumezi pe langa asta,dai si bani pe tigari...deci haios e ca investesti bani in moartea proprie!

Daca chiar ne credem o rasa superioara si suntem,poi hai sa nu ne mai prefacem ca suntem si sa fim cu adevarat una superioara.

Serj, este posibil sa ai dreptate, dar nu cred ca ar trebui sa ne intoarcem in timp ca si comportament ,hrana ,bla,nla, ar fi suficient sa nu avem un comportament distructiv .

Rasa guru!!

Nu se crede rasa alba cea mai superioara? Rasa arienilor? Rasa caucazienilor?

Sa fim seriosi,tratam inca rasele celalalte ca dracu si sa nu spui ca nu.

Serj said:
Rasa guru!!

Nu se crede rasa alba cea mai superioara? Rasa arienilor? Rasa caucazienilor?

Sa fim seriosi,tratam inca rasele celalalte ca dracu si sa nu spui ca nu.

Alta gasca-n alta traista ! :P

Back