Gogule iarta-ma ca iti spun ,dar uneori am impresia ca iti place sa te balacesti in coruptie,prostie,vibratie joasa,tampenie...
Nu mai papam carne si gata.Plantele le omori,dar gravitatea nu e aceasi deoarece nu au o constiinta la fel de avansata ca animalul.Plantele cresc usor,mai usor ca animalul,sunt mai sanatoase,sunt mai usor de intretinut.Nu trebuie sa le gatesti,poti manca radacini,plante,legume,frunze etc crud,asimiland direct vitaminele si proteinele vegetale.
http://www.veglov.com/2012/03/eating-less-meat-could-save-45000-lives.html
Un animal insa,e greu de intretinut,greu de crescut,crescut in abatoare jegoase,indopat dupa un orar strict,unflat si tratat ca dracu,traind prin jeg si fecale,apoi omorat in fata tuturor animalelor in moduri extraordinare de inumane.Ambalata in scarba si apoi procesata introducandu-se aditivi si conservanti si alte cacaturi.
Energetic carnea e otrava.Plina de traume,plina de frica si de ura,plina de chin si mizerie.Si noi o mancam si asimilam asa ceva...doamne fereste-ma.
Cu ouale si mai rau.
Plantele insa...le poti creste tu,le poti cultiva tu,impregna cu dragoste si fericire,manca crude si asa cum le-a dat D-zeu.Practic nu le omori.Cand le fierbi,prajesti sau trecute prin alte procese de gatire ca cele mentionate,atunci mor.Dar cand le scoti din pamant,le speli si il mananci,tu mananci ceva mai presus de sanatos.
Tu stiai ca geometria sacra joaca un rol INIMAGINABIL in natura? Asimiland aceste paterne in corp,energetic e ca si un red bull de energie.Te rog documenteaza-te.
D-zeu ne-a oferit o natura diversificata si noi ne batem joc de ea in ultimul hal.
Poate o sa zici...da ba serj dar si fructele sunt date cu nu stiu ce pesticide si nu stiu cum ingrasate si nu stiu cum modificate genetic.
O seimnta de la generatie la generatie,se adapteaza la pamantul TAU,se curata GENETIC,deci elimina mutatiile,isi intareste IMUNITATEA etc...
Dea acea e important sa produci si seminte.ELE SE ADAPTEAZA LA NEVOILE TALE!
--------------------------------------------
Totusi inteleg si accept punctul vostru de vedere si poate pt voi carnea este ca si painea ...de neinlocuit...dar intelegeti,mancarea joaca un rol mai important decat ati crede vreodata.
-----------------------------------------------
In ziua de azi consumul este important.CANTITATE CANTITATE SI IAR CANTITATE...da-o incolo de calitate.
Daca iti vrei binele cred ca te documentezi...citesti,afli,descoperi,cauti,pui in practica etc...
Daca nu iti vrei binele si nu iti pasa ce ingeri...manci de mori,mananci cum apuci,combini gresit,mananci la orele gresite etc...
GANDITI-VA!
------------------------------------------------------------
Om fi noi evoluati,avea tehnologia lui peste,capacitate mentala enorma...dar tot ca in pestera mancam ne comportam si comunicam.
Trebuie sa invatam sa ne deinvatam si sa reinvatam cea ce stim despre noi (inerior) si despre lume (exterior)....