@Degetica, iti dau dreptate. Insa o sa fiu in situatia de a face ceva si, macar sa nu fie un copil cu malformatii. Pentru ca, in momentul cand incepi sa vanturi si sa combini asa ceva, exista si riscuri.
Ca nu merge nici cu agatatul si cu aventuri de o noapte (cum crezusem initial, cu naivitate) desi nu ne-ar opri nimeni.
Deasemeni, fertilizarea e dubioasa, nu ai garantia donatorului...
Cunoscand-o, si nu numai pe ea, dar si alte fete asemeni, inteleg mult mai bine "cu ce se mananca asta".
Intrebate de mine cum vor avea copii, multe au tresarit, e doar ceva indepartat, ceva ce stiu ca pot face, dar pare ceva in stare latenta undeva, e ceva de care aproape ca au uitat, ceva ce nu mai conteaza, sau poate ca conteaza, dar nu vor sa le fie readus in atentie, ceva ce ar vrea sa amane la infinit...(si am discutat si cu femei in toata firea, peste 40 de ani, din breasla...inca fara copii...!!)
Am avut o durere de stomac rebela si acum imi e un pic teama sa ies, sa nu ma apuce pe drum. (cred ca de la un pahar de suc, altceva nu am consumat diferit...)
Cum imi voi face curaj, glont la biblioteca ma duc, sa iau cartea, stiu exact raftul unde o gasesc.
In ce-l priveste pe Hitler, ceva a stiut el; insa nu a tinut cont de LATITUDINE.
In privinta iubirii, cine spuneai ca a plans trei zile dupa un biet catel?
Crezi ca mai pot pierde mult in viata asta?
Se pare ca e ok, nu o voi pierde SI PE EA.
Nu i-am fortat mana sa nu se simta obligata, insa mi-a spus destul incat sa cred asta.