• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

Bine,bine, sa nu depasesca ca-i bai, dar ce te faci daca.....se pierde prin tunel :P ?

:))) Mai mult de 10 minute nu se pierde ca nu are cum:)))) Il apuca moleseala si iese la lumina:)))

Si hai sa va spun totusi cum vad eu tema acestui topic.Nu exista beneficiu adus de sex in lipsa iubirii.Cel putin nu cred ca o femeie poate considera ca un sex fara iubire ii poate imbunatati sanatatea.Cu barbatii e alta poveste...

Apropo de dimensiuni :P ca tot se poarta , un infografic realizat de The Sunun top cu 28 de tari din intreaga lume realizat in 2012.

Potrivit studiului din 2012, cei mai dotaţi bărbaţi sunt cei din Congo (17,93 cm), urmaţi de cei din Ecuador (17,77 cm).

Dintre europeni, cei care se pot lăuda la acest capitol sunt în special georgienii (16 cm), belgienii (15,85 cm), bosniacii (15,67 cm), ungurii (15,61 cm) şi bulgarii (15,02 cm).

Românii se situează mai jos, cu doar 12,73 cm dimensiunea medie.

Cel mai slab dotaţi sunt chinezii (doar 10,89 cm) şi indienii (10,24 cm).

http://www.descopera.ro/dnews/12619...este-dimensiunea-medie-a-penisului-infografic

Concluzie- vreti gene bune cautati un blond sau o blonda,ca cele de la oamenii bruneti va vor da multa bataie de cap01))

Sa reiau un pic:

E clar ca sexul nu aduce intotdeauna beneficii femeii.
Un barbat nici nu poate face sex daca nu are buna dispozitie, si asta spune mult.
Apoi, cum s-a spus in alt topic..."de cand sexul este un calvar?"

Pai de cand sunt violurile.

Doar prostituatele pot face sex fara implicare emotionala.

Revin asupra citatului;
In primul rand, stim ca in nordicii sunt in general blonzi. Nu putem spune neaparat ca au cele mai bune gene!!!
Cele mai bune gene le au cei care locuiesc la latitudini mai sudice, dar care provin din parinti bruneti.(mutatii recente)
Apoi, ati observat cum copiii au parul blond la nastere.(ce sa insemne asta? Va las sa reflectati...)
Evident, nu pot expune aici ceea ce necesita o carte, si chiar cartea aceea nu trateaza exhaustiv subiectul.
O sa caut cartea, si o sa spicuiesc din ea cate ceva.

Sigur, in viata reala nu putem face experimente, pentru ca una e sa vrem si sa putem, dar pot interveni diverse situatii si ai de ales intre una si alta.

Nu stiu exact cum se face fertilizarea, ce garantii sunt privind provenienta materialului genetic.(am citit ca un medic fertiliza doar cu materialul lui...)

Insist, sunt studii temeinice in privinta comportamentului materialului genetic masculin in medii acide si bazice, studii incontestabile.
Mediul acid sau bazic al organismului poate fi influentat prin alimentatie.

Apoi, de ce oare o parte a aparatului reproducator feminin are un mediu preponderent acid iar alta preponderent bazic?
De ce acel comportament diferit al materialului genetic masculin?
Pentru selectia naturala, evident.
Si, daca influenteaza femeia cumva consider ca poate influenta intr-un singur sens!
Un singur filtru il poate controla, iar daca intervine si asupra celui de-al doilea, risca un copil cu malformatii.
Practic, din cat inteleg acum, poate doar INTARI filtrele, SELECTIA.

O sa ma documentez temeinic, e timp berechet.

Gandul ma duce la "superioritatea rasei ariene" si Hitler.

Eu as numi-o Hitler si iubirea de oameni,baba si mitraliera,dar poate ca baba ar mai avea o sansa sa invete arta mitralierei daca si-ar pune mintea...Cum sa vrei sa ai copii numai dintr-o imperechere bazata pe niste criterii complet idioate? Unde e notiunea de iubire in ceea ce a prezentat Sarrah? Pai daca s-ar respecta ce scrie acolo nu am mai fi oameni,poate cel mult androizi...
Probabil ca daca ma uit mai sus as putea sa adaug Hitler si dimensiunile...dar ...dupa cum se stie el avea o problema cu ...sexul...nu numai cu restul...
Si sa stii Sarrah asa ca de la femeie la femeie,nu dimensiunea conteaza si nici gena....

@Degetica, iti dau dreptate. Insa o sa fiu in situatia de a face ceva si, macar sa nu fie un copil cu malformatii. Pentru ca, in momentul cand incepi sa vanturi si sa combini asa ceva, exista si riscuri.
Ca nu merge nici cu agatatul si cu aventuri de o noapte (cum crezusem initial, cu naivitate) desi nu ne-ar opri nimeni.
Deasemeni, fertilizarea e dubioasa, nu ai garantia donatorului...

Cunoscand-o, si nu numai pe ea, dar si alte fete asemeni, inteleg mult mai bine "cu ce se mananca asta".
Intrebate de mine cum vor avea copii, multe au tresarit, e doar ceva indepartat, ceva ce stiu ca pot face, dar pare ceva in stare latenta undeva, e ceva de care aproape ca au uitat, ceva ce nu mai conteaza, sau poate ca conteaza, dar nu vor sa le fie readus in atentie, ceva ce ar vrea sa amane la infinit...(si am discutat si cu femei in toata firea, peste 40 de ani, din breasla...inca fara copii...!!)

Am avut o durere de stomac rebela si acum imi e un pic teama sa ies, sa nu ma apuce pe drum. (cred ca de la un pahar de suc, altceva nu am consumat diferit...)
Cum imi voi face curaj, glont la biblioteca ma duc, sa iau cartea, stiu exact raftul unde o gasesc.

In ce-l priveste pe Hitler, ceva a stiut el; insa nu a tinut cont de LATITUDINE.

In privinta iubirii, cine spuneai ca a plans trei zile dupa un biet catel?
Crezi ca mai pot pierde mult in viata asta?
Se pare ca e ok, nu o voi pierde SI PE EA.
Nu i-am fortat mana sa nu se simta obligata, insa mi-a spus destul incat sa cred asta.

M-as bucura pt tine ,asa sa fie . Fiecare are dreptul la fericire :P

Sarrah said:
@Degetica, iti dau dreptate. Insa o sa fiu in situatia de a face ceva si, macar sa nu fie un copil cu malformatii. Pentru ca, in momentul cand incepi sa vanturi si sa combini asa ceva, exista si riscuri.
Ca nu merge nici cu agatatul si cu aventuri de o noapte (cum crezusem initial, cu naivitate) desi nu ne-ar opri nimeni.
Deasemeni, fertilizarea e dubioasa, nu ai garantia donatorului...

Cunoscand-o, si nu numai pe ea, dar si alte fete asemeni, inteleg mult mai bine "cu ce se mananca asta".
Intrebate de mine cum vor avea copii, multe au tresarit, e doar ceva indepartat, ceva ce stiu ca pot face, dar pare ceva in stare latenta undeva, e ceva de care aproape ca au uitat, ceva ce nu mai conteaza, sau poate ca conteaza, dar nu vor sa le fie readus in atentie, ceva ce ar vrea sa amane la infinit...(si am discutat si cu femei in toata firea, peste 40 de ani, din breasla...inca fara copii...!!)

Am avut o durere de stomac rebela si acum imi e un pic teama sa ies, sa nu ma apuce pe drum. (cred ca de la un pahar de suc, altceva nu am consumat diferit...)
Cum imi voi face curaj, glont la biblioteca ma duc, sa iau cartea, stiu exact raftul unde o gasesc.

In ce-l priveste pe Hitler, ceva a stiut el; insa nu a tinut cont de LATITUDINE.

In privinta iubirii, cine spuneai ca a plans trei zile dupa un biet catel?
Crezi ca mai pot pierde mult in viata asta?
Se pare ca e ok, nu o voi pierde SI PE EA.
Nu i-am fortat mana sa nu se simta obligata, insa mi-a spus destul incat sa cred asta.

Srrah,vrei o rarere? Un om care analizeaza orice si in orice pune stiinta nu sufkletul nu cred ca va gasi fericirea asa curand si la drept vorbind nici nu stiu daca o merita fiind asa de ...

E buna orice parere, in principiu ai dreptate.
Insa ce analizez e pentru mine ca un drum pe care il construiesc cu migala, apoi merg pe el cu sufletul deschis.
Daca reusesc sa prevad piedicile mari, cele de care ma tem si gasesc solutii, merg cu inima deschisa si pot culege floricele frumoase in suflet de pe acel drum, nu mai am griji apoi.
Bine sau rau, ramane de vazut. Sper sa fie bine.

Cred ca in cazul tau e mai importanta constructia decat valoarea drumului ...Poate ma insel,dar cand pui boii inaintea carului risti sa ramai cu marfa in drum...

Sarrah said:
E buna orice parere, in principiu ai dreptate.
Insa ce analizez e pentru mine ca un drum pe care il construiesc cu migala, apoi merg pe el cu sufletul deschis.
Daca reusesc sa prevad piedicile mari, cele de care ma tem si gasesc solutii, merg cu inima deschisa si pot culege floricele frumoase in suflet de pe acel drum, nu mai am griji apoi.
Bine sau rau, ramane de vazut. Sper sa fie bine.

Si crezi ca ai sa poti prevedea piedicile ? Am mari indioli .

Poate ca nu le pot prevedea, dar macar daca gasesc solutii la acelea la care m-am gandit si nu mai vad altele, ma incumet.
Daca sunt mai multe cai si am decis sa apuc pe un drum, apoi ala e!!!

degetica said:
Cred ca in cazul tau e mai importanta constructia decat valoarea drumului ...Poate ma insel,dar cand pui boii inaintea carului risti sa ramai cu marfa in drum...

Poate ca ai dreptate, de ce nu?
Cert e ca asa pot eu si nu altfel...

Asa e Sarrah,toti avem lumea noastra interioara care e doar a noastra si daca tu asa poti face fata vieti...numai ca amagirea nu e realitate...

" Normalitatea " ei e alta ,dIn acest motiv ne este greu sa o intelegem ,de aia pare ireal . Ma intreb, in afara de iubire.exista si sex in cuplu ?

De nu ar fi sexul asta, ce bine ar fi! Daca nu voi face fata unei fete... cu un barbat, ce sa mai zic?
Cu asta m-ai incuiat, Anuk!

Ca tot suntem pe topicul cu si despre sex, stiti care sunt cele mai sensibile zone erogene ale femeilor dupa opinia cercetatorilor canadieni ? Este drept ca asta ar trebui sa stie barbatii dar nu strica sa stim si noi :P

" Concluzia studiului confirmă vechile opinii despre zonele erogene ale femeilor. La atingere, cele mai sensibile sunt gâtul, braţul şi marginile vaginului. La vibraţii cele mai sensibile sunt clitorisul şi sfârcurile.

Interesant este că la atingere organele genitale sunt mai puţin sensibile, ele reacţionând mai bine la presiune şi vibraţie."

http://www.descopera.ro/dnews/12627...rogene-ale-femeilor-cercetatorii-au-raspunsul

http://www.medicaldaily.com/touch-my-body-most-sensual-female-body-parts-based-science-282442

Back