• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

Tocmai asta-i problema, se inchid in ele ,le este rusine si recunosc doar in sinea lorca au probleme, fara sa ia masuri.

Foarte rau! O viata implinita e o viata echilibrata si din punct de vedere sexual.

Cred ca multe probleme apar din start. Daca nu-s remediate la inceput, mai greu apoi.

De aceea Sarrah,daca ai avut un start prost ,deschide ochii si mergi pe un drum corect si care sa-ti fie benefic din multe puncte.

Asa e natura, din cat inteleg. Cred ca si inteleg de ce.
Natura...

degetica said:
Sa inteleg ca ai o ,,natura,,deficitara?:)

Da, dar in plus inteleg (de fapt asta vreau sa inteleg) ca pana si cele normale au probleme, asa ca eu, ce sa mai zic.
Nu vreau sa (mai) apar ca ma plang, doar incerc sa inteleg ce probleme apar in mod normal, sa pot compara, sa vad diferenta.

Iau menobrake, in general contine tot ce trebuie si pentru alte efecte...

Asta te tine "vie" dar la propriu, e psihoactiv.

Mai Sarrah ,puiule ,la capitolul sex nu am avut never probleme :) poate pentru ca-mi si place?:))) Asa ca nu te pot lamuri:)))

Mai discut cu doctora si imi spune sa nu imi (ii) mai pun atatea intrebari, sa nu-mi fac mari griji.
Bine, e vorba de doza raportata la greutate, eu fiind slaba si, de obicei doamnele care ajung sa ia asta sunt mai corpolente.
Dar, a spus ca nu conteaza, ca in organism are loc o reactie in creier, medicamentul emite "cerere" iar creierul "ofera".
Ideea ar fi ca ar oferi exact cat trebuie (hormoni) dar ma indoiesc.

Sarrah,tu ai o problema cu dereglarile hormonale sau cu frigiditatea? Ca mie nu mi-e clar.

" in organism are loc o reactie in creier, medicamentul emite "cerere" iar creierul "ofera ' nu inteleg ,poti detalia?

Back