• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

Sarrah said:
@Ionut, de mica am invatat sa joc sah dupa carti. (am numeroase partide scoase la imprimanta din Chessmaster, library Anand, Botvinnik, Kramnik, Kasparov, Karpov, Tal, Fischer, Polgar)
Acum am table de sah facute de mine din rigips, pe care l-am liniat frumos si am lipit hartie colorata, alb-verde, alb-albastru (fata-verso) si alte combinatii de culori.

"Imi pare rau sa spun, te stapaneste teama in tot ,dar absolut in tot ce faci,si functionezi ca un robot facand calcule si luand in calcul ipoteze dupa ipoteza.Comporta-te ca un om liber."

E adevarat, nu mai am cuvinte.

Cred ca imi atribui afirmatii care nu-mi apartin

Intre ghilimele e postarea lui Anuk. Ce nu ai inteles?
Calcul mult, sex deloc. Asa fac robotii de nu se pot inmulti singuri.
Cam asa ar fi:

Unele duc lipsa:D: iar altele ......S-ar lipsi bucuroase ()

Amanda Gryce, din Florida, Statele Unite, a fost diagnosticată cu PSAS ( Sindomul Excitației Sexuale Persistente )
Spune că viața ei a fost distrusă de orgasme multiple pe care le are în mod constant și care sunt provocate de evenimente cât se poate de banale, cum ar fi o plimbare cu mașina, muzica dată tare sau chiar sunetul de apel al unui telefon mobil.
Mai rău este că i se întâmplă oriunde – când este cu prietenii sau când este la serviciu.

Amanda spune că este nevoită să se masturbeze și de 15 ori pe zi ca să înlăture starea de excitație. Tânăra a spus: “Nu mai este vorba de plăcere; a devenit o tortură. Boala asta îți controlează viața complet și e ca și cum ai trăi permanent într-un coșmar”.

Amanda a spus că de multe ori este pusă în situații delicate, atunci când are orgasme în public.

Noroc că fata se bucură de înțelegerea familiei, care o ajută să depășească situația în care se află.

În plus, în urmă cu câteva luni, Amanda a început să meargă la un alt medic și speră că tratamentul o va ajuta să se vindece.

http://www.doctorulzilei.ro/o-femeie-50-de-orgasme-pe-zi-din-cauza-unei-afectiuni-rare/

In privinta cazului descris mai sus, se pare ca e o reactie in lant, hormonii sunt in exces.
Doar un bun tratament hormonal o poate ajuta. Probabil ca medicul si-a batut joc de ea, i-a dat invers...
In ce ma priveste, mi-ar fi suficient un robotel de companie.(exista asa ceva?) ca in videoclip

Chiar crezi ca a vazut-o doar in medic si ala tampit ? Se altfel Sindromul Excitatiei Sexuale Persistente este o disfunctie descoperita si botezata acum 6 ani si pentru femeile care o au, si pentru sexologii din intreaga lume, inca constituie un mister . Dr. Goldstein crede ca sursa cea mai probabila este un reflex al creierul care functioneaza anormal .

Am spus doar, e o reactie cerere-oferta.
Oferta e din partea creierului. Daca creierul ramane blocat "in pozitia deschis" ofera, tot ofera hormoni.
Si nu prea are ce face daca nu poate fi stopat. Misterul e de ce se intampla, desigur.

Cred ca e o boala grea:))) Poate daca ar incerca disocierea cognitiva ar mai avea ceva sanse de ...normalitate...

Sarrah said:
Am spus doar, e o reactie cerere-oferta.
Oferta e din partea creierului. Daca creierul ramane blocat "in pozitia deschis" ofera, tot ofera hormoni.
Si nu prea are ce face daca nu poate fi stopat. Misterul e de ce se intampla, desigur.

Un creier bolnav e mai rau ca un organ sexual...nesatul:)))

Sarrah said:
Ehei, cine ajunge si in stadiul asta...
Cat mai am pana acolo...oho...
Bine, ma refer la barbati.
Cum se spune, "niciodata sa nu spui niciodata!"

Niciodata sa nu spui niciodata ,ca nu poti sti ce palma ,pumn ,ciomag poti lua peste ochi de la viata...cam asa era:)))

anuk said:
Imi pare rau sa spun, te stapaneste teama in tot ,dar absolut in tot ce faci,si functionezi ca un robot facand calcule si luand in calcul ipoteze dupa ipoteza.Comporta-te ca un om liber.

Eu cred ca e doar un robot...liber:)))

anuk said:
Chiar crezi ca a vazut-o doar in medic si ala tampit ? Se altfel Sindromul Excitatiei Sexuale Persistente este o disfunctie descoperita si botezata acum 6 ani si pentru femeile care o au, si pentru sexologii din intreaga lume, inca constituie un mister . Dr. Goldstein crede ca sursa cea mai probabila este un reflex al creierul care functioneaza anormal .

Cred ca e destul de neplacut sa nu iti poti controla instinctele,sa nu iti poti controla propriul organism...Doamne fereste de asa ceva...

ionut53 said:
anuk said:
Imi pare rau sa spun, te stapaneste teama in tot ,dar absolut in tot ce faci,si functionezi ca un robot facand calcule si luand in calcul ipoteze dupa ipoteza.Comporta-te ca un om liber.

Probabil s-a fript cu ceva f tare si acum sufla si in iaurt

Sarrah said:
...Ce ar fi spontan e innabusit...
Nu imi amintesc de lucruri mai importante spontane.
Poate doar ceva de mancare...da, aici se mai intampla, dar si aici, nu prea fiind pofta de mancare...Dar, cand vine pofta, atunci dau frau primului impuls, de teama sa nu-mi treaca pofta.
De aceea, cand merg la supermarket merg cu burta goala, sa prind pofta sa cumpar si aia, si aia, sa am acolo. Si acasa, cand am chef de ceva, sa am atunci!
Singura fiind, nu prea am avut multe optiuni. Carti, socoteli, partide de sah.
Cumva netul m-a scos din lumea cartilor, uneori regret asta; desi si pe net citesc, nu e acelasi lucru.

Nu ma eschivez, insa m-am gandit mai mult la alungarea singuratatii, la sentimente.
Mai departe, chiar ma pierd...nu mai stiu. (probabil, mai departe ar fi fost in grija unui barbat...)

Care partide de sah??

Ioane,eu zic sa nu faci cu ea nicio partida de sah ,una ca nu joaca cinstit si cred ca transforma sahul in alba -neagra:))) si apoi nu cred ca stie foarte bine mutarile:)))

anuk said:
Daca e sa ma intebi pe mine.....consider sexul oral ca pe ceva nefiresc, pt sex avem "organe anume pt asta "dar e o chestiune de optica ,nu ?

Permite-mi sa fiu in totalitate de acord cu tine anuk.Poaye spune oricine ca sunt inapoiata,demodata,ingusta la minte si cu deschidere limitata,dar pe langa ce ai spus tu ,eu as adauga ca daca un barbat iti cere asta ,sau invers,consider ca deja intre acei oameni nu e dragoste ,ci doar un sex transformat in gimnastica perversa si care implicit din punctul meu de vedere e o degradare a ta ca om si a celui care o pretinde,si a celui care o practica,si a celui care accepta asa ceva.

"Eu cred ca e doar un robot...liber."

Spre asta tind. Cand voi reusi sa-mi controlez sentimentele, va fi ok.
In privinta barbatilor cel putin, am lamurit-o.
"dincolo"...ramane de vazut. Dragostea inseamna suferinta si macar de ar fi ceva reciproc.

Foarte tare! Confunda suferinta cu iubirea...

Sarrah, poate daca il studiezi putin pe marchizul de Sade ai putea sa gasesti ceva similitudini cu modul tau de a privi ...sexul:)))) Uite cateva citate.

M-am convins că numai prin viciu poate fi capabil omul de a trăi acest fior moral şi fizic ce este izvorul celei mai delicioase voluptăţi.

citat din Marchizul de Sade

Întotdeauna pe calea durerii ajungi la plăcere.

Sexul este la fel de important ca mâncatul sau băutul şi trebuie să facem ca poftele sexuale să fie satisfăcute, cu tot atât de puţine restricţii şi fără falsă modestie, ca în cazul celorlalte pofte.

Eu asa stiu. Momentan ma feresc sa mai sufar, mi s-a cam luat.

A iubi inseamna a suferi

De cate ori m-am indragostit, am stiut ca urmeaza, inevitabil, o suferinta. O despartire, o dezamagire, o cadere, o tradare, o blazare, o uitare… Chiar si acum, cand multumesc Cerului pentru asezarea mea intr-o iubire tihnita, mai tihnita si mai implinita ca oricand, totusi, imi este dat sa sufar in continuare din iubire.
Sufar cand am senzatia ca dragostea noastra nu mai are puterea de la inceput. Sufar cand simt ca lucrurile se schimba inspre rutina. Sufar cand inteleg ca nu mai sunt in stare sa sufar ca odinioara…
Am gasit de curand o replica plina de umor nebun si intelepciune asezata a lui Woody Allen in care vorbeste exact despre suferinta iubirii.
“To love is to suffer. To avoid suffering one must not love. But then one suffers from not loving. Therefore, to love is to suffer; not to love is to suffer; to suffer is to suffer. To be happy is to love. To be happy, then, is to suffer, but suffering makes one unhappy. Therefore, to be happy one must love or love to suffer or suffer from too much happiness.”
Intr-o traducere grabita, asta inseamna ca… “A iubi inseamna a suferi. Ca sa eviti suferinta, trebuie sa nu iubesti. Dar atunci suferi pentru ca nu iubesti. Deci, a iubi inseamna a suferi. A nu iubi inseamna a suferi. A fi fericit, inseamna sa iubesti. A fi fericit, atunci, inseamna sa suferi, dar suferinta te face nefericit. Deci, pentru a fi fericit, trebuie sa iubesti, sau sa iubesti suferinta, sau sa suferi din prea multa fericire…”

Ai iubit vreodata fara sa suferi? Eu, nu, dar
http://alice.revistatango.ro/2013/05/23/a-iubi-inseamna-a-suferi/

Categoric literatura:))) Iubirea inseamna bucurie,caldura,daruire,iertare,compromis uneori si placerea dea fi unul cu celalalt...asa vad eu...daca devine suferinta ,inevitabil se produce distantarea si in final ...uitarea.:)

Sarrah said:
Eu asa stiu. Momentan ma feresc sa mai sufar, mi s-a cam luat.

A iubi inseamna a suferi

De cate ori m-am indragostit, am stiut ca urmeaza, inevitabil, o suferinta. O despartire, o dezamagire, o cadere, o tradare, o blazare, o uitare… Chiar si acum, cand multumesc Cerului pentru asezarea mea intr-o iubire tihnita, mai tihnita si mai implinita ca oricand, totusi, imi este dat sa sufar in continuare din iubire.
Sufar cand am senzatia ca dragostea noastra nu mai are puterea de la inceput. Sufar cand simt ca lucrurile se schimba inspre rutina. Sufar cand inteleg ca nu mai sunt in stare sa sufar ca odinioara…
Am gasit de curand o replica plina de umor nebun si intelepciune asezata a lui Woody Allen in care vorbeste exact despre suferinta iubirii.
“To love is to suffer. To avoid suffering one must not love. But then one suffers from not loving. Therefore, to love is to suffer; not to love is to suffer; to suffer is to suffer. To be happy is to love. To be happy, then, is to suffer, but suffering makes one unhappy. Therefore, to be happy one must love or love to suffer or suffer from too much happiness.”
Intr-o traducere grabita, asta inseamna ca… “A iubi inseamna a suferi. Ca sa eviti suferinta, trebuie sa nu iubesti. Dar atunci suferi pentru ca nu iubesti. Deci, a iubi inseamna a suferi. A nu iubi inseamna a suferi. A fi fericit, inseamna sa iubesti. A fi fericit, atunci, inseamna sa suferi, dar suferinta te face nefericit. Deci, pentru a fi fericit, trebuie sa iubesti, sau sa iubesti suferinta, sau sa suferi din prea multa fericire…”

Ai iubit vreodata fara sa suferi? Eu, nu, dar
http://alice.revistatango.ro/2013/05/23/a-iubi-inseamna-a-suferi/

Si a trai inseamna tot a suferi,asta nu inseamna ca ar trebui sa gasesti metode pt a nu mai trai.Totul are un pret pe pamant dar depinde doar de tine cum le distribui in tot cursul vietii si daca vrei sa lupti.Cineva spunea, viata e o lupta deci te lupta...

Uite ce spune un psiholog : " Persoanele anxioase fug de fericire, de teama ca o vor pierde, iar cele cu stima de sine scazuta isi obstructioneza uneori fericirea, in mod inconstient, din aceeasi teama ca vor suferi atunci cand ea va disparea."

Fug de badarani. Daca nu m-as pretui, nu ar mai conta ce si cum.
Inteleg prea bine in ce urmeaza sa intru, si voi intra, ca nu mai am de ales, m-am gandit destul.
Nu stiu ce fericire va fi, macar scap de singuratate.
E o vorba: "nu voi mai zice vai de mine ci...vai de noi".

anuk said:
Uite ce spune un psiholog : " Persoanele anxioase fug de fericire, de teama ca o vor pierde, iar cele cu stima de sine scazuta isi obstructioneza uneori fericirea, in mod inconstient, din aceeasi teama ca vor suferi atunci cand ea va disparea."

Draga mea,viata e o loterie ,nu stii niciodata daca ai sa castigi sau nu,daca ai sa fii fericit sau nu,dar merita incercat ,insa e bine ca sa iti cladesti fericirea pe o baza frumoasa,sincera si armonioasa.Ce o sa devina mai tarziu ...niciunul dintre noi nu poate sti,sau nu a stiut cand a facut un pas.Se spune ca un om nu il poti cunoaste nici dupa multi ani de casnicie ,deci cum sa ai pretentia sa il cunosti imediat? Poti doar sa iti asumi riscul de a fi si nefericit...

Este adevarat ca intr-o relatie nu este numai lapte si miere,dar.poate ca asta este sarea si piperul.

Back