• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

De ce ? Cine-i stie identitatea ei, a ta ,a mea.....?!? a altora (vorba lui Minulescu :P

Sarrah said:
As fi vrut si eu un asa barbatzel cuminte!!!!
Exista asa ceva?

Daca iti doresti asa ceva inseamna ca esti frigida altfel n-ai rezista la atingerile acelui asa zis barbatel, ci ti-ar fierbe creierii in suc propriu.

Am stiut, doar m-am zbatut in sinea mea sa scap.
Totul e clar acum.

@ Ionut - simt repulsie, daca vrei sa stii.
Devin depresiva doar daca ma gandesc.

anuk said:
De ce ? Cine-i stie identitatea ei, a ta ,a mea.....?!? a altora (vorba lui Minulescu :P

Oare asa sa fie? Sa fim un forum de...duplicitari? Eu stiu sigur ca sunt femeie si inca una careia ii plac doar barbatii:)) Tie nu cred ca ti-a crescut nimic intre timp,sau da?:)))))) Iar ea,.. daca se da ceea ce nu este inseamna ca ori e nebuna,ca a capta atentia asa nu e chiar ok,ori e aici cu identitatea sexuala a altcuiva si scopul e ...razbunarea pe acea persoana,poate chiar pe doua persoane...Ca sunt destui barbati in mediu virtual care au drept nick nume de femei ...asta e stiuta,cu toate ca un barbat e bine sa fie...barbat,pentru ca altfel scopul e incert:))Deci...concluzie...Minulescu nu cunostea virtualul:)))

O ,Doamne, n-ai auzit atatea cazuri de oameni care s-au cunoscut pe net si .... si :D: Citisem pe undeva ca este daunator sa"dai raportul " pe net,ca te expui multor pericole. Dar asta-i alta poveste ....

Si chiar daca nu dai raportul sunt unii care isi iau raportul singuri:)))

Da,cei care stiu citi printe randuri.....

Nu neaparat la asta m-am referit...dar sunt inofensivi...pana acum...

Ia sa va spun una bizara, despre care nu stiu daca chiar este reala :

Majoritatea statelor islamice recunosc legea care spune ca poti face sex cu o oaie, dar nu ii poti manca apoi carnea.

In Liban, barbatii au voie sa faca sex cu animalele, dar numai daca acestea sunt de sex feminin. Pedeapsa pentru sex cu un animal mascul este moartea.

Pai nu e OK sa spui despre tine pe net.
A fost o slabiciune a mea, un risc ce mi l-am asumat.
Sa zic ca asa am putut eu sa traversez o perioada destul de grea din viata, si sigur nu a fost chiar ok. pentru mine.
Acum, ca am luat decizia, ca am reusit sa vad ce si cum voi face, totul este mult mai bine pentru mine.
Sper sa deranjez cat mai putin in continuare si sa fie totul OK. si pentru voi,
multumesc pentru rabdare, sfaturi, si intelegere.

Sarrah said:
Am stiut, doar m-am zbatut in sinea mea sa scap.
Totul e clar acum.

@ Ionut - simt repulsie, daca vrei sa stii.
Devin depresiva doar daca ma gandesc.

Nu inteleg,repulsie fata de ceva sau cineva si depresiva cand te gandesti la ce? fii mai explicita

anuk said:
Ia sa va spun una bizara, despre care nu stiu daca chiar este reala :

Majoritatea statelor islamice recunosc legea care spune ca poti face sex cu o oaie, dar nu ii poti manca apoi carnea.

In Liban, barbatii au voie sa faca sex cu animalele, dar numai daca acestea sunt de sex feminin. Pedeapsa pentru sex cu un animal mascul este moartea.

Nu este de mirare, caci ce este mai mult decat un animal si omul cand e vorba de sex. Se cunosc situatii in care femeile isi folosesc animalele de companie pt asta.

De exemplu, o prietena a "mamei" a vrut sa-mi faca cunostinta cu fiul ei.
M-am simtit ingrozitor, nici nu pot descrie. Am crezut ca a picat cerul pe mine.
M-am eschivat cumva si nu a mai insistat.
Odata in plus mi-a fost clar, dar in sinea mea tot am cautat o rezolvare.

Asa, vorbesc cu colegii, totul e ok, numai sa nu insiste sa fie mai mult...
Acum insa, ca sunt cu ea, nu imi mai pasa; sunt "ocupata", totul e OK.

Uitati un banc cu...spil:)) Si cred ca merge la acest topic...Sarrah,baga la cap...ca nu se stie cand trebuie sa aplici asta:))))

Trei doamne stau la o cafea si barfesc.La un moment dat una dintre ele spune.
-Draga am facut dragoste cu sotul meu si am stat deasupra.Cred ca o sa avem un baietel pentru ca am folosit pozitia barbatului.
-Dragile mele si eu am facut dragoste cu sotul meu,dar am stat in pozitia fireasca pentru o femeie.Cred ca o sa nasc o fetita.
-Atunci,zice a treia,eu care am stat capra,o sa nasc iezi ?

Am argumentat, sexul copilului POATE FI INFLUENTAT de aciditatea sau alcalinitatea vaginului.

De la bancuri la statistici despre una, alta ...

Potrivit uneia dintre statistici, jumătate din populaţia activă sexual a fost purtătoare a virusului papiloma HPV. Human papillomavirus, este cauza apariţiei verucilor (negi) inclusiv în zona genitală.

Altă statistică arata ca două treimi dintre femeile care au avut un copil în perioada 2001 – 2003 au muncit în timp ce erau însărcinate, iar 80% dintre ele au fost la birou chiar şi cu o lună sau mai puţin înainte de naştere, după cum subliniază U.S. Census.

De asemenea, potrivit unui sondaj de opinie realizat printre adulţi cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani, o femeie are o medie de 4 iubiţi de-a lungul vieţii sale. Barbatii, în schimb, au făcut sex cu 7 femei, după cum precizează Centrul Naţional de Statistică în domeniul Sănătăţii din SUA.

Conform aceleiaşi surse, 75% dintre bărbaţi au avut întotdeauna orgasm, în timp ce numai 29% dintre femei au mărturisit acest lucru.

După cum apreciază cercetătorii de la Universitatea de stat din California, SUA, media de vârstă la care bărbaţii îşi pierd virginitatea este de 16,9 ani, iar femeile isi încep viaţa sexuală în medie la 17,4 ani.

Un nou studiu a arătat că factorii genetici, precum impulsivitatea, pot face o persoană să înceapă viaţa sexuală la vârste foarte fragede.

Aproximativ 5% dintre bărbaţii până în 40 de ani şi 15-25% dintre bărbaţii de 65 de ani au disfuncţii erectile, potrivit Institutului Naţional de Diabet şi boli digestive şi de rinichi, SUA.

Cercetătorii de la Universităţile de stat din Wayne şi Michigan spun că două treimi dintre studenţi au recunoscut că s-au culcat cu cel mai bun prieten de sex opus, în timp ce mai mult de jumatate dintre ei spun că au fost “angajaţi” în toate felurile de sex.

http://www.evz.ro/in-toate-felurile-statistici-surprinzatoare-despre-sex.html

Sarrah said:
Am argumentat, sexul copilului POATE FI INFLUENTAT de aciditatea sau alcalinitatea vaginului.

:)))) mai Sarrah...esti...cireasa de pe tort in forumul asta...:))) Eu nu incetez sa ma minunez de cate iti trosneste mintea:)))

anuk said:
De la bancuri la statistici despre una, alta ...

Potrivit uneia dintre statistici, jumătate din populaţia activă sexual a fost purtătoare a virusului papiloma HPV. Human papillomavirus, este cauza apariţiei verucilor (negi) inclusiv în zona genitală.

Altă statistică arata ca două treimi dintre femeile care au avut un copil în perioada 2001 – 2003 au muncit în timp ce erau însărcinate, iar 80% dintre ele au fost la birou chiar şi cu o lună sau mai puţin înainte de naştere, după cum subliniază U.S. Census.

De asemenea, potrivit unui sondaj de opinie realizat printre adulţi cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani, o femeie are o medie de 4 iubiţi de-a lungul vieţii sale. Barbatii, în schimb, au făcut sex cu 7 femei, după cum precizează Centrul Naţional de Statistică în domeniul Sănătăţii din SUA.

Conform aceleiaşi surse, 75% dintre bărbaţi au avut întotdeauna orgasm, în timp ce numai 29% dintre femei au mărturisit acest lucru.

După cum apreciază cercetătorii de la Universitatea de stat din California, SUA, media de vârstă la care bărbaţii îşi pierd virginitatea este de 16,9 ani, iar femeile isi încep viaţa sexuală în medie la 17,4 ani.

Un nou studiu a arătat că factorii genetici, precum impulsivitatea, pot face o persoană să înceapă viaţa sexuală la vârste foarte fragede.

Aproximativ 5% dintre bărbaţii până în 40 de ani şi 15-25% dintre bărbaţii de 65 de ani au disfuncţii erectile, potrivit Institutului Naţional de Diabet şi boli digestive şi de rinichi, SUA.

Cercetătorii de la Universităţile de stat din Wayne şi Michigan spun că două treimi dintre studenţi au recunoscut că s-au culcat cu cel mai bun prieten de sex opus, în timp ce mai mult de jumatate dintre ei spun că au fost “angajaţi” în toate felurile de sex.

http://www.evz.ro/in-toate-felurile-statistici-surprinzatoare-despre-sex.html

Concluzia-sexul neprotejat...mare belea...

Au fost citate articole, studii, privind afirmatia mea.
Dar le-am discutat deja, nu ?

Poate ne si spune la care se refera ca la cate afirmatii a facut ,e greu sa stii care crede ea ca nu a primit niciun comentariu.

Back