• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

anuk said:
La care afirmatie te referi ?
La aceea referitoare la posibilitatea stabilirii sexului copilului de catre aciditatea sau alcalinitatea vaginului in momentul raportului sexual.

Am spus (intre altele) cum, din batrani, femeile se spalau cu anumite plante daca doreau baieti si cu altele daca doreau fete.(ceaiuri)

Am spus deja asta, si multe altele...

Sarrah said:
De exemplu, o prietena a "mamei" a vrut sa-mi faca cunostinta cu fiul ei.
M-am simtit ingrozitor, nici nu pot descrie. Am crezut ca a picat cerul pe mine.
M-am eschivat cumva si nu a mai insistat.
Odata in plus mi-a fost clar, dar in sinea mea tot am cautat o rezolvare.

Asa, vorbesc cu colegii, totul e ok, numai sa nu insiste sa fie mai mult...
Acum insa, ca sunt cu ea, nu imi mai pasa; sunt "ocupata", totul e OK.

Mai Ciresica ,tie ti-a scos samburele o bruta si ai ramas cu sechele.Tu chiar nu realizezi ca te amagesti imaginindu-ti ca partenera ta iti va umple golul?Inteleg ca te-ai simtit umilita de prietena mamei tale care a incercat, ca de altfel in multe bordeie ,sa-ti gaseasca un partener, dar manifestarea ta este fireasca , demult nu se mai practica metoda mai ales in lumea intelectuala. Singura persoana care iti poate rezolva problema esti doar tu. Sa fii sigura ca undeva peticul tau este rezervat ,doar trebuie sa va intalniti si vei fi uimita cat de usor va veti suprapune ( ca petic ,nu te gandi la prostii) din mai toate punctele de vedere. Desigur ca toata teoria mea pica doar daca esti bolnava.

Sarrah said:
anuk said:
La aceea referitoare la posibilitatea stabilirii sexului copilului de catre aciditatea sau alcalinitatea vaginului in momentul raportului sexual.

Am spus (intre altele) cum, din batrani, femeile se spalau cu anumite plante daca doreau baieti si cu altele daca doreau fete.(ceaiuri)

Mai Sarrah...tu crezi ca aceste metode ce le expui tu pot influenta decizia lui Dumnezeu cand creeaza omul? Mie mi se pare halucinant ce spui tu...si asta ti-o spune o femeie care are si fete si baieti fara sa se imbaiezi in cine stie ce buruieni:)))) sa zicem ca a apelat doar la sot:)))si sexul copilului a fost dat de Domnul.

ionut53 said:
Mai Ciresica ,tie ti-a scos samburele o bruta si ai ramas cu sechele.Tu chiar nu realizezi ca te amagesti imaginindu-ti ca partenera ta iti va umple golul?Inteleg ca te-ai simtit umilita de prietena mamei tale care a incercat, ca de altfel in multe bordeie ,sa-ti gaseasca un partener, dar manifestarea ta este fireasca , demult nu se mai practica metoda mai ales in lumea intelectuala. Singura persoana care iti poate rezolva problema esti doar tu. Sa fii sigura ca undeva peticul tau este rezervat ,doar trebuie sa va intalniti si vei fi uimita cat de usor va veti suprapune ( ca petic ,nu te gandi la prostii) din mai toate punctele de vedere. Desigur ca toata teoria mea pica doar daca esti bolnava.

@Ionut, nu spun acum ca-s chiar intreaga la cap dupa cat am avut de suferit. Nu m-a sicanat vreun barbat, nu reprosez nimic vreunui reprezentant al sexului masculin.
Pur si simplu simt repulsie, desi inteleg ce spui si, uneori, imi imaginez ca as fi gasit vreun barbat cu care m-as fi inteles de minune.
Sunt convinsa ca as fi gasit, sunt ferm convinsa de asta.
Insa ar fi fost mai multe incercari si mi-am dat seama ca nu sunt in stare sa le fac.
Umilinta ar veni din partea mea, fiind nevoita sa-i spun din start ca am acest handicap, faptul ca nu pot avea copii.
Mi se pare un handicap major, nu as avea taria sa i-o spun,(dar trebuie spus) totul ramane in stadiul de gand, cum ar decurge conversatia...

Mai departe, ar decurge cam asa:
"ah, e OK, stai linistita"(nimeni nu ar intoarce spatele in acest stadiu)
Pentru ca, in final, (indiferent cat ar dura), dupa ce profita de mine sa ma faca handicapata si sa-mi intoarca spatele.
Mai bine m-ar omori decat sa-mi faca asta. Dar mi-as face-o singura...
De aceea, plangeam doar ce ma gandeam cum ar fi sa incerc...

Asa ca nu exista aceasta cale pentru mine!!!

degetica said:
Sarrah said:
anuk said:

Mai Sarrah...tu crezi ca aceste metode ce le expui tu pot influenta decizia lui Dumnezeu cand creeaza omul? Mie mi se pare halucinant ce spui tu...si asta ti-o spune o femeie care are si fete si baieti fara sa se imbaiezi in cine stie ce buruieni:)))) sa zicem ca a apelat doar la sot:)))si sexul copilului a fost dat de Domnul.

Uite aici, desi cred ca s-a mai spus.

ele au o bază teoretică demonstrată prin diferite studii, altele sunt de-a dreptul absurde. Dar niciuna dintre ele nu garantează 100% că poţi avea băieţel sau fetiţă. Citeşte mai jos câteva metode argumentate de cercetători referitor la influenţarea sexului viitorului copil sau pur şi simplu despre existenţa unor superstiţii banale.

to gravida 150x150 Cum să alegi sexul copiluluiÎn primul rând trebuie să ştii că celulele organismului uman au 46 de cromozomi, iar spermatozoidul şi ovulul au numai câte un cromozom din fiecare pereche, respectiv 23. Dintre care 2 (X şi Y) sunt responsabili de definirea sexului copilului. Femeia eliberează întotdeauna cromozomul X, iar bărbatul X şi Y. Dacă după fecundare se formează combinaţia XX, atunci fătul va fi de sex feminin şi invers, dacă pereche este XY, atunci va fi băiat. Specialiştii susţin că spermatozoizii de sex feminin trăiesc mai mult (în medie 3 zile), iar cei masculini (1 zi), după ejaculare în interiorul aparatului reproductiv feminin.
Alege sexul copilului 150x150 Cum să alegi sexul copilului
Metota Shettles – una dintre cele mai bune metode
Unul dintre cercetătorii preocupaţi de alegerea sexului copilului, timp de 20 ani, a fost dr. Laundrum B. Shettles, autorul tratatului „Cum să alegi sexul copilului”. El oferă o rată de succes în proporţie de 70-75% pentru fete şi 75-80% pentru băieţi. Iată cei mai importanţi factori care favorizează conceperea de băiat sau fată.

1.Momentul actului sexual, în dependenţă de ciclul menstrual al femeii.
Băiat - dacă conceperea se produce mai aproape de ovulaţie (de dorit în ziua ovulaţiei), şansele spermatozoidului Y cresc, pentru că este mai rapid şi ajunge mai repede la “destinaţie”.
Fată - dacă actul sexual are loc cu trei zile înaintea ovulaţiei balanţa înclină spre cromozomul X, deoarece este mai lent, dar are o durată de viaţă mai lungă.

vrei baiat sau fetita cum faci fata dezamagirii cand afli sexul copilului 1 Cum să alegi sexul copilului

2.pH-ul vaginal
Fată – deoarece cromozomii Y sunt mai slabi, aciditatea mărită a secreţiilor vaginale îi va omorî mai repede, lăsând o mai mare cantitate de cromozomi X pentru a fecunda ovulul.
Băiat – un mediu mai alcalin va favoriza cromozomii Y.
Nota:Dr. Shettles recomandă spălături vaginale, înainte de actul sexual, cu un amestec de apă cu oţet (pentru a creşte aciditatea şi a spori şansa cromozomilor X) sau apă cu bicarbonat de sodiu (pentru a diminua aciditatea şi a creşte şansa comozomilor Y).
Atenţie, însă, trebuie să cunoşti proporţia exactă pentru a nu provoca răni vaginale.
Unele femeii au în mod natural secreţii vaginale foarte acide, ceea ce le va fi foarte greu să conceapă un băiat.
Cum poti sa prezici sexul copilului 150x150 Cum să alegi sexul copilului

3.Poziţia actului sexual
Băiat - dacă penetrarea este mai adâncă şi fereşte cromozomul Y de aciditatea vaginală, startul de conceperea unui băiat este bun – indicat poziţia “caprei”.
Fată – o penetrare mai superficială va favoriza cromozomii X – indicat poziţia „misionarului” (bărbatul deasupra).

4.Orgasmul femeii
Băiat – în timpul orgasmului corpul femeii eliberează substanţe care diminuează aciditatea vaginală, favorizând cromozomul Y.
Fată – evitarea orgasmului la femeie favorizează cromozomii X, deoarece pH vaginal rămâne acid.

1 2012071930 baby boy 300312 b 150x150 Cum să alegi sexul copilului5.Numărul de spermatozoizi
Băiat – un număr mare de spermatozoizi cresc şansa de a avea băiat. De aceea, înainte de data conceperii, se recomandă abstinenţă (fără sex) timp de 3-4 zile. În plus, bărbatul trebuie să poarte boxeri, pentru a creşte fertilitatea în general. Iar în cazul cromozomilor Y, temperaturile scăzute îi favorizează. Astfel, dacă vă doriţi băiat, partenerul e bine să facă un duş înainte de actul sexual la temperatura camerei. În plus dr. Shettles mai recomandă ca bărbatul să bea o cafea înainte de sex, se pare că cafeina dă un start bun cromozomilor Y.
Fată - în fiecare zi sex, cu pauză de trei zile înainte de data ovulaţiei (perioada şansei cromozomilor Y). Bărbatul trebuie să facă un duş fierbinte înainte de actul sexual, acest lucru omoară cromozomii Y.

http://unica.md/mama-si-copilul/jurnalul-unei-gravide/cum-sa-alegi-sexul-copilului/

Aici gasiti si plante cu efect acid sau bazic, intre altele.

http://www.romedic.ro/ph-corporal-si-fertilitatate-dieta-ph-favorabila-conceptiei-0P18756

Nici nu ma obosesc sa citesc. ce ai postat tu. Copii se fac din iubire si sex,si te intreb,ai senzatia ca cei care au o liota de copii ,citesc studii ? () cine sta sa numere spermatoiz ?!?

anuk said:
Nici nu ma obosesc sa citesc. ce ai postat tu. Copii se fac din iubire si sex,si te intreb,ai senzatia ca cei care au o liota de copii ,citesc studii ? () cine sta sa numere spermatoiz ?!?

Sarrah le numara:))) Cica trebuie sa stie care o ia direct pe banda intinsa ,care pe scurtatura ,care coteste:)))Vai Doamne....multe citesti intr-un forum...

Sarrah said:
macar ati vazut ca nu am spus de la mine din buzunar.

Adicastelea tu ii tii in buzunar????:)))))))

Lasa ca scriu tot eu:

Daca as fi facut eu copii a naibii daca nu faceam pe dracul in sapte! Faceam asa:
Daca doream baiat, alimentatia si spalaturile le faceam pentru fata.(si invers)
Pentru ca, oricum selectia naturala "lucreaza" si, ajunge in final cel mai viguros spermatozoid.
Dar, daca impotriva "tratamentului" ajunge in final un spermatozoid din tabara asa-zis "nedorita", atunci acela va fi chiar foarte viguros, foarte bun din punct de vedere genetic. (the best)
Posibil chiar mutatie genetica, daca tratamentul a fost bun si daca materialul genetic masculin e de calitate (al ei E:-X)

Cam asa faceam eu si, cumva asa voi incerca sa fac, atat cat o sa pot influenta (macar atat mai pot face)

(de regula, copiii cu gene bune sunt blonzi)

:)))))))))))))) Sarrah,scumpa mea,scriitor de SF sa te faci.Ai stofa nene!:))))))))))))

Las-o pe Sarah sa .....sa, mai bine citeste niste "curiozitati ",cica......
Vaginul unei femei are intre 7 si 10 cm, insa se poate extinde pana la 200%, cand femeia este excitata. Asadar, marimea lui nu e chiar atat de importanta. Oare asa sa fie?

Potrivit masuratorilor stiintifice, orgasmul unei femei dureaza in medie 20 de secunde, in timp de orgasmul un barbat este in extaz doar 5-6 secunde.

Potrivit cartii “De ce au femeile chef de sex mai mult vara?”, femeile au un simt al mirosului mai dezvoltat si astfel, vara, aerul umed poarta in el mai multe mirosuri, care le stimuleaza. Cercetatorii spun ca atunci cand un barbat este interesat din punct de vedere sexual de o femeie emite diversi compusi prin glandele sudoripare, substante care sunt imediat detectate de nasul fin al femeii starnindu-i dorinta. Am sa ma uit cu atentie sa vad daca femeile adulmeca au ba cand trec pe langa un barbat :P Ma tem sa nu dea eroare ,sa strambe dina nas din cauza transpiratiei :D:c-asa-i vara :P

Eu am citit ca se intampla asta datorita radiatiei solare, ceva in legatura si cu tiroida si ovarele implicit...
Totusi, aici s-a spus ca varful nasterilor este toamna.
Poate ca vara se practica doar iubirea de-o vara.

degetica said:
:)))))))))))))) Sarrah,scumpa mea,scriitor de SF sa te faci.Ai stofa nene!:))))))))))))

E asa de tarziu, dar am argumente, am citit.
Si, cand nu poti avea ceva, te gandesti. Cine poate avea, de ce s-ar gandi?

Se spune ca detinutul se gandeste mai mult la libertate fata de gardianul (ce se crede liber)
Cam asa si aici...

anuk said:
=)) Scuze, nu m-am putut stapani =))

Pentru ca nu ai citit postarea aceea lunga; dar e bine ca ai ras, rasul e sanatos.=D>
Poate gasesc (regasesc) la biblioteca acea carte despre blonde si gene...
Am vina ca am citit.

Oricum, cred ca spalaturi vaginale face orice femeie, un irigator au toate. Si, de ce sa folosesti apa si nu un ceai?
Ce e rau in asta? Ca va fi si util in acel scop, e discutabil, de acord. Doar spun ca ar fi o sansa in plus.
Si, cat ar fi de mica, o exploatez si nu e nimic rau, e ceva sanatos igiena.

Nu esti singura care citeste .'
Una e sa te speli si alta sa pretinzi ca "alegi' sexul viitorului copil.

Pai tu ai spus ca nu te-ai mai obosit sa citesti acel mesaj.
In el erau spusele unor medici si sustineau asta.

Hitler nu voia sa faca o rasa de blonzi?
In acea carte se sustine ca blondele au cele mai bune gene (eu sunt bruneta)
Nu am postat tot, sunt si alte studii ce sustin faptul ca are loc o selectie in mediul acid sau bazic, dar am obosit in subiectul acesta.
Stiu ca ai inteles, dar vrei sa ma sacai. Ca doar sunt studii, nu am scris eu...

Lamureste-ma te rog, din ce punct de vedere "cele mai bune gene " ?

Of, trebuie sa plec...

Sunt considerate valoroase din punct de vedere genetic. Ar fi mai rezistente la boli, ce sa mai...ar fi superioare. Sigur, asa scrie in carte, sunt studii efectuate.
Se spune ca instinctiv barbatii apreciaza asta si acum se vopsesc toate.

Daca din parinti bruneti se naste un blond (o blonda) e clar o mutatie. Cu cat asta se intampla la o latitudine mai sudica, cu atat va fi mai valoroasa.

Personal am o interpretare diferita, poate o sa revin mai amplu.
Atat in privinta latitudinii (da, ar fi valoroasa la o latitudine mai sudica, dar spre nord valoarea e indoielnica) cat si in privinta spalaturilor.

Doar elimini pe cei cu defecte, cei vigurosi ar ajunge oricum...
Cine si-ar dori un copil cu malformatii? Fereasca Dumnezeu!
Deci, tot ar fi utile spalaturile.

Concluzie- vreti gene bune cautati un blond sau o blonda,ca cele de la oamenii bruneti va vor da multa bataie de cap:)))

Sarrah said:
Eu am citit ca se intampla asta datorita radiatiei solare, ceva in legatura si cu tiroida si ovarele implicit...
Totusi, aici s-a spus ca varful nasterilor este toamna.
Poate ca vara se practica doar iubirea de-o vara.

degetica said:

E asa de tarziu, dar am argumente, am citit.
Si, cand nu poti avea ceva, te gandesti. Cine poate avea, de ce s-ar gandi?

Se spune ca detinutul se gandeste mai mult la libertate fata de gardianul (ce se crede liber)
Cam asa si aici...

anuk said:
=)) Scuze, nu m-am putut stapani =))

Pentru ca nu ai citit postarea aceea lunga; dar e bine ca ai ras, rasul e sanatos.=D>
Poate gasesc (regasesc) la biblioteca acea carte despre blonde si gene...
Am vina ca am citit.

Oricum, cred ca spalaturi vaginale face orice femeie, un irigator au toate. Si, de ce sa folosesti apa si nu un ceai?
Ce e rau in asta? Ca va fi si util in acel scop, e discutabil, de acord. Doar spun ca ar fi o sansa in plus.
Si, cat ar fi de mica, o exploatez si nu e nimic rau, e ceva sanatos igiena.

Igiena e una Sarrah si e necesara,dar de aici pana la a asocia asta cu determinarea sexului unui copil cu ajutorul ceaiurilor...e fantezie pura si apoi sexul unui copil e dat exclusiv de barbat ,asa ca...

anuk said:
Las-o pe Sarah sa .....sa, mai bine citeste niste "curiozitati ",cica......
Vaginul unei femei are intre 7 si 10 cm, insa se poate extinde pana la 200%, cand femeia este excitata. Asadar, marimea lui nu e chiar atat de importanta. Oare asa sa fie?

Potrivit masuratorilor stiintifice, orgasmul unei femei dureaza in medie 20 de secunde, in timp de orgasmul un barbat este in extaz doar 5-6 secunde.

Potrivit cartii “De ce au femeile chef de sex mai mult vara?”, femeile au un simt al mirosului mai dezvoltat si astfel, vara, aerul umed poarta in el mai multe mirosuri, care le stimuleaza. Cercetatorii spun ca atunci cand un barbat este interesat din punct de vedere sexual de o femeie emite diversi compusi prin glandele sudoripare, substante care sunt imediat detectate de nasul fin al femeii starnindu-i dorinta. Am sa ma uit cu atentie sa vad daca femeile adulmeca au ba cand trec pe langa un barbat :P Ma tem sa nu dea eroare ,sa strambe dina nas din cauza transpiratiei :D:c-asa-i vara :P

:))))))))))))))) asa imiplaci,de mor! Punct ochit,punct lovit!:)))
Acu nu pot sa nu remarc daca in excitatie vaginul unei femei ajunge la cel mult 20cmm,atunci si ,,instrumentul,, ar trebui sa nu depaseasca aceasta limita ca altfel devine daunator femeii??? Neeee:))))

Back