• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

Inlocuim uratul cu placutul.
Sau, de la viata alegi doar partile bune.
Ca la ciorba.

Pai oasele raman pe fundul oalei. Daca ai catel, bine; daca nu, le arunci.
Alegi ce e bun din ciorba mai!

Eu zic ca cel mai bun benefiuciu adus de sex mie e cel al sotului meu:) si e viu nu e ca in pozele puse de tine ,anuk:)))

Sunt de folos sotiilor fidele, cu sotii plecati la distanta.

Partea prosta ca nu m-am prins de utilitatea multora din "ustensilele" expuse :D:

anuk said:
Partea prosta ca nu m-am prins de utilitatea multora din "ustensilele" expuse :D:

Nu au facut decat sa umple pagina, taraba, site-ul.

Oare chiar sa existe cumparatori pentru astfel de tampenii? Pe mine ma apuca putin o stare de greata...

Sarrah said:
anuk said:

Nu au facut decat sa umple pagina, taraba, site-ul.

Ca sa scoata bani din pasiuni perverse...Oare pana unde pot merge unii pentru bani?

anuk said:

Ce mare complicatie,toate se baga undeva... sa caute punctul G si daca nu stiai ,pana si barbatii au unul.

ionut53 said:
anuk said:

Ce mare complicatie,toate se baga undeva... sa caute punctul G si daca nu stiai ,pana si barbatii au unul.

Ai innebunit:)))))))))))))))))))))))))
Scuzati....

@Ionut, te astept cu detalii...punctuale!
Poate ca reusesti sa ma faci curioasa, in sfarsit!!!
Platesc pe unul si sa il intorc pe toate partile sa vad punctul...

degetica said:
ionut53 said:
anuk said:

Ai innebunit:)))))))))))))))))))))))))
Scuzati....
Trebuie sa fii neaparat nebun pt a putea discuta despre asa ceva?

Sarrah said:
@Ionut, te astept cu detalii...punctuale!
Poate ca reusesti sa ma faci curioasa, in sfarsit!!!
Platesc pe unul si sa il intorc pe toate partile sa vad punctul...
Incurajatoare curiozitatea ta...
Nu trebuie sa-l intorci pe toate partile pt a-l vedea pt ca punctul nu este in afara

Multumesc cerului ca nu am asemenea curiozitati, stiu eu ce stiu ()

Back