• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

anuk said:
Multumesc cerului ca nu am asemenea curiozitati, stiu eu ce stiu ()

Hai spune-ne si noua sa nu murim ... nestiutori.Eu unul am curiozitati si voi avea cat voi trai.

Pai m-am informat si am aflat cum devine cazul cu punctul G cunoscut ca Punctul P la barbatilor si afland unde este situat....repet " Multumesc cerului ca nu am asemenea curiozitati," :p n-as vrea sa-l caut la propriu () bine ca exista Google :P se poate iinforma si nu moare omul prost ()

Curiozitatea e mama intelepciunii. =)) =)) =D>=D>

anuk said:
Pai m-am informat si am aflat cum devine cazul cu punctul G cunoscut ca Punctul P la barbatilor si afland unde este situat....repet " Multumesc cerului ca nu am asemenea curiozitati," :p n-as vrea sa-l caut la propriu () bine ca exista Google :P se poate iinforma si nu moare omul prost ()
N-am inteles ce este asa de anormal, omul e curios din fire si pana nu vede cu ochii lui ,pana nu pune mana pe el sa-l simta , nu crede... ca astia in goagal spun multe neadevaruri...

Uneori nu-i musai sa pui si mana, daca sursa e credibila.....iei informatia de buna :P N-am zis ca e anormal,dar nu-i de mine :D: Prefer "normalitatea" fara prea multe fantezii si ....sa nu zic vorba rea....sau hai sa zic,sex oral,sex anal ,never eu una le consider perversitati,cine stie,poate ca n-am dreptate ,dar eu sunt de moda veche, mai cu lumina stinsa ()

ionut53 said:
N-am inteles ce este asa de anormal, omul e curios din fire si pana nu vede cu ochii lui ,pana nu pune mana pe el sa-l simta , nu crede... ca astia in goagal spun multe neadevaruri...
[/quote]

Ioane,ai asemenea curiozitati? Daca ma omora unul si n-as fi crezut ca ai:)dar omul cat traieste ...ce nu descopera...si ce n-ar vrea...
Acu' na...ca minte goagalul e stiuta,dar ca sa te convingi punand mana sau mai stiu eu ce.... cahhhh...cred ca pentru mine ar fi prea mult.

anuk said:
Uneori nu-i musai sa pui si mana, daca sursa e credibila.....iei informatia de buna :P N-am zis ca e anormal,dar nu-i de mine :D: Prefer "normalitatea" fara prea multe fantezii si ....sa nu zic vorba rea....sau hai sa zic,sex oral,sex anal ,never eu una le consider perversitati,cine stie,poate ca n-am dreptate ,dar eu sunt de moda veche, mai cu lumina stinsa ()

Lasa mai, ca e doar de ei,noi ...mai d'ale noastre de astea invechite:)))

anuk said:

Eu prefer in acest caz sa mor proasta ...asa cum sunt si nici macar goagalul nu vreau sa-l consult:)))

Vad ca aici e grupul INTERZIS barbatilor. Asta e discriminare ! :p Ar trebui sa fie si ceva INTERZIS femeilor! :p :p

anuk said:

aaaa lumina stiiiinsa... pai cine mai vede ce se intampla acolo...X_X poate doar bei o cafea si pe urma te lauzi ca cine stie ce ai facut. De fapt daca zisesi de perversitati gay ce sunt? nu-s tot pe acolo?8->

GeoX said:
Vad ca aici e grupul INTERZIS barbatilor. Asta e discriminare ! :p Ar trebui sa fie si ceva INTERZIS femeilor! :p :p

Numa' sa indrazniti sa interziceti ceva femeilor.... va asiguram ca va asurzim:)))

E cu shpuribus pt ...fructul interzis tenteaza ,nu ? Curiozitate va face si pe voi sa intrati :P La urma urmei ,sexul se face in doi ,asa ca e normal sa fie si pt noi si pt voi.

Asta ramane de vazut. Revenind la curiozitati, nu e rau sa fii curios, cum spuneam mai devreme. Desi nu ma prea dau in vand sa citesc despre toate fanteziile si ciudateniile unora.

anuk said:
E cu shpuribus pt ...fructul interzis tenteaza ,nu ? Curiozitate va face si pe voi sa intrati :P La urma urmei ,sexul se face in doi ,asa ca e normal sa fie si pt noi si pt voi.

Oricum, pentru simetrie, trebuie sa fie si ceva INTERZIS FEMEILOR! =))

Da...interzis femeilor jucariile prezentate de anuk ...le rezervam barbatilor in cautarea lor de a-si gasi punctul G.Femeilor ..numai lucruri vii:)))

Stim sa sunteti mai guralive asa...toaaata ziulica car-car-car ! :p Lasa ca si noi, barbatii, putem fi mai vocali! :p

degetica said:
Da...interzis femeilor jucariile prezentate de anuk ...le rezervam barbatilor in cautarea lor de a-si gasi punctul G.Femeilor ..numai lucruri vii:)))
Eheeee ,cand o adormi barbatul langa tine si incepi sa umbli pe pereti, sa vezi ce-l mai cauti pe Petrisor ( jucaria lui anuk).asta o noapte ,doua ,noua apoi il cauti pe ala adevarat.

...Daca e in interior, atunci renunt. Doar nu ma apuc de chirurgie...

Ionut tata ,m-a ferit Dumnezeu de pasiunea pt jucarii erotice , nu-s jucarioarele mele, eu doar am adus materialul spre a fi informati :P sa nu muriti ...nestiutori ()

Sarrah said:

Nu-i nevoie de bisturiu,bagi degetul in anusul masculului si dai de punctul G. ()

anuk said:
Ionut tata ,m-a ferit Dumnezeu de pasiunea pt jucarii erotice , nu-s jucarioarele mele, eu doar am adus materialul spre a fi informati :P sa nu muriti ...nestiutori ()

Sarrah said:

Nu-i nevoie de bisturiu,bagi degetul in anusul masculului si dai de punctul G. ()

Oare o fi incercat?:)))) Poate ne spune daca a gasit punctul G:))

ionut53 said:
degetica said:
Eheeee ,cand o adormi barbatul langa tine si incepi sa umbli pe pereti, sa vezi ce-l mai cauti pe Petrisor ( jucaria lui anuk).asta o noapte ,doua ,noua apoi il cauti pe ala adevarat.

Mai,pana acum nu am intalnit niciunul care sa vrea sa adoarma cand e cu mine:)))asa ca nu mi-au trebuit cele mentionate de anuk.Si ceva imi spune ca nici nu vor vrea sa adoarma cat sunt cu mine:)))

GeoX said:
Stim sa sunteti mai guralive asa...toaaata ziulica car-car-car ! :p Lasa ca si noi, barbatii, putem fi mai vocali! :p

Stai sa vezi cand incepem sa dam din aripi...se face o racoare de n-ai idee:)

Back