• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex

ionut53 said:
degetica said:
Eu cred ca ar trebui sa ,,manance,, altceva,dar e doar parerea mea....Din punctul meu de vedere cel mai mare beneficiu pe care il poate aduce sexul incepe doar atunci cand pe langa un corp sanatos e musai sa ai si o minte sanatoasa ,dar mai ales sa ai o inima sanatoasa.

Si ce ar trebui sa " manance "? ,altceva nu este nimic concret. Chestia cu inima este discutabila , unii mor in somn, poate altii vor sa moara "altfel".

Pai stiu eu Ioane...poate sa manance suflet si simtire pe paine si sa vezi atunci sex de calitate:))) Cat despre cum vrea fiecare sa ,,moara hmm....cred ca e chestie de gust si asta e greu de discutat,insa chestia cu inima nu e discutabila pt ca e singura valabila,restul...seminte,uleiuri ce ce a mai zis anuk:))

anuk said:
Sa "manace " femeia din ochi ()

Pai anuk, sa fiu sincera eu m-am cam saturat sa fiu mancata ,,din ochi,, asa ca as prefera sa pot face si eu acelasi lucru,dar nu prea gasesc ,,material,, care sa imi satisfaca dorinta:)))

La finele lunii August in deșertul Black Rock din statul american Nevada, timp de o saptamana se tine un festival care n-are reguli ,nici constrangeri :D: Liber la de toate ....

Doar sa-i privesti si ....iti dai seama ce-i acolo

Sodoma si Gomora timpurilor noastre .Festivalul la originea lui a inceput cu un foc la solstițiul de vara în anul 1986, inceputurile au fost frumoase,puteti citi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Burning_Man, ca mai tarziu totul a degenarat...e alta treaba.

Uite si renumitul "Om de rachita" caruia i se da foc

Din nou despre punctul G,de data asta aducand punctul de vedere al lui Emmanuele Janinini, profesor de sexologie şi endocrinologie la Universitatea Tor Vergata din Roma, alături de chipa lui, a realizat un studiu recent în acest sens si a precizat ca " zonele erogene la femei sunt mai complexe ca la bărbaţi şi pot varia de la o femeie la alta, în funcţie de ciclul ei hormonal.

În loc să descopere un anumit punct erogen, cercetătorii au identificat o regiune numită CUV (clitouretrovaginală), care poate duce la orgasm dacă este stimulată corect în timpul actului sexual.

Această regiune mai sensibilă cuprinde clitorisul, uretra şi peretele vaginal anterior. "

Sursa : http://www.medicaldaily.com/italian...region-new-erogenous-zone-may-hold-key-300056

http://www.descopera.ro/dnews/13160...e-au-descoperit-este-insa-si-mai-surprinzator

Am citit un articol in care spunea ca devine foarte sensibila zona de deasupra unei leziuni la coloana. Pot confirma, doar daca ma ating ma furnica in tot corpul. Mi se incordeaza toti muschii, mai ales in spate. Nu stiu Anuk cum simti la un masaj la coloana, pentru mine e ceva fantastic.

Asta faceam si cu cealalta. Un masaj nu are cum sa fie daunator, depinde doar de limitele admise...

Am incercat, dar nu am reusit decat partial...cu cealalta.
Cu sotul poti incerca, poate luati avant...

Stiati ca pentru o erectie buna, trebuie sa vina spre penis sange suficient de mult si sa plece sange puţin ?
Stitai ca nu la 60 de ani este scaderea dramatica a fuxului de sange ? Daca vreti sa aflati ;ace varsta il "lasa '' pe barbat dar si alte lucruri legate de sex intrati Aici O sa aflti si cat "rezista " barbatii la pat in functie de varsta :p

De cand e lumea si pamantul unii au vurt copii "cati a dat Domnul' altii insa.....si-au luat maesurile necesare:P Unele dintre ele ...

Iata cateva :
În mileniul al IV-lea î.e.n., femeile din Egiptul Antic foloseau ca spermicid o pastă făcută din excremente de crocodil amestecate cu miere. (Spermicidele sunt preparate care care omoară spermatozoizii şi care sunt introduse în vagin înaintea actului sexual.)

În Evul Mediu, femeile din Europa credeau că pot împiedica apariţia unei sarcini dacă purtau legate de picior, în cursul actului sexual, testicule de nevăstuică.

în secolul al XIX-lea, femeile foloseau, ca mijloc mecanic de contracepţie, inserarea în vagin a tot felul de obeicte, de exemplu degetare, despre care se credea că ar funcţiona ca diafragmele utilizate azi.

în ceea ce priveşte contraceptivele orale, printre reţete se numărau sucul de ceapă (consumat de femeile franceze în secolul al XVII-lea) şi un amestec de rachiu cu testicule de castor pisate (folosit de femei în Canada din 1534 până în 1760).

Cea mai toxică metodă pare să fi fost cea folosită în Grecia Antică: apă luată de la fierarul local şi care conţinea cantităţi mari de plumb. (Plumbul este foarte toxic pentru organismul uman; poluarea cu plumb în secolul XX, ca urmare a răspândirii automobilelor care mergeau cu benzină cu plumb, s-a aflat la originea unor probleme grave de sănătate publică şi chiar a unor mari probleme sociale.)

Prezervativele din intestine de porc, de oaie şi alte animale au fost folosite timp de sute de ani, având, ce-i drept, avantajul de fi mai eficiente decât alte mijloace, atât împotriva sarcinilor nedorite, cât şi împotriva unor boli cu transmitere sexuală.

O alta metodă pe care femeile americane au utilizat-o până în anii 1960 (fără efectele aşteptate): spălături vaginale cu băuturi carbogazoase cu cola.

Iata si un clip realizat de EngenderHealth, o organizaţie non-guvernamentală dedicată sănătăţii femeilor. Înfiinţată în 1937, cu sediul la New York, organizaţia are, printre misiunile sale, procurarea de mijloace contraceptive moderne şi eficiente femeilor care au nevoie de acestea.

http://www.descopera.ro/

Cica ar fi aparut un nou tipde orgasm " Coregasmul" :P

Recordul pentru cea mai mare orgie din lume a fost bătut în Japonia. 250 de cupluri au făcut sex în acelaşi timp, într-o hală imensă.

Orgia a fost filmată, iar DVD-ul a fost scos la vânzare pe internet.

Evenimentul a fost regizat cu mare atenţie, pentru ca toţi cei 500 de participanţi să se afle simultan în poziţii asemănătoare.

Cei care au peste 18 ani si vor sa vada si poze,l.e pot vedea la ......
Sursa

CAHHH...oare exista cineva care sa vrea sa deschida sursa pusa de tine? Poate ca sunt eu inapoiata si dau sexului alta....conotatie....era sa zic dimensiune,dar era interpretabil:P

Nu cred ca la jena m-am referit,ci la ce ai putea vedea oare intr-o harmalaie de trupuri despuiate,care fac...gimnastica pt show....dar probabil ca unora le place show-ul:)))

Ma refeream la cei care fax sex in public .

Acei oameni probabil ca fac doar sex,ca dragostea nu are nevoie de spectatori...

Replica ta mi-a amintit de un banc:

Se plange un barbat medicuui ca sotia lui accepta sa faca sex f rar . Medicul il cheama la geam si-i spune "
- Vezi tu cainele ala care alerga dupa o catelusa ? Vezi ca nu se roaga de ea ci trece la actiune? Asa sa faci si tu.

Dupa o perioada se intalnesc intamplator si medicul il intreaba daca acum e mai bine ,la care omul raspunde

-F bine ,mai greu e sa o conving sa intre sub masina :P

Apropo de nerusinare ,revista Comsopolitan a publicat un articol în care propunea mai multe poziţii sexuale neobişnuite. În încercarea de a se promova, revista a publicat pe Youtube trei înregistrări care prezintă un bărbat şi o femeie care au testat în public aceste poziţii, pentru a vedea cât de cofortabile sau nu sunt.

Oamenii care treceau pe lângă ei nu s-au putut abţine să nu se oprească şi să îi privească, încercând să înţeleagă de ce au ales o astfel de activitate. Mulţi dintre ei probabil au criticat acţiunea lor, mai ales din pricina faptului că exista riscului ca în zonă si fie şi minori.

Destula lumea se uita si facea poze cu telefonul. Ma astepta la reacti maidure,dar uita ca .....Oare daca se intampla la noi ,cum reactiona lumea ?

http://www.evz.ro/au-incercat-cele-mai-nefiresti-pozitii-erotice-in-vazul-lumii.html

Back