• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Aimee sau Aimeepet sau Corneliu sau .....

nita

New member
Reaction score
0
Este o prezicatoare foarte "cunoscuta" din Romania. Initial am crezut ca are legatura cu cei de la http://www.aimee.ro/. Le-am scris si am aflat ca nu exista absolut nici-o legatura intre numele prezicatoarei si acel site.
A "profesat" pe numeroase site-uri, sub diferite nume. Unul dintre site-urile ei preferate este cel al vecinilor. O cunoasteti foarte bine, nu mai are nevoie de prezentari.
M-a impresionat ultima ei postare de pe http://euaimee.wordpress.com/. Are o strategie interesanta. Se "dezice" de fratiorii ei de sange. Sa vedem de ce.

Poate stiti mai multe despre aceasta "ciocirlie" a Bucegilor. Impartasiti-ne si noua cite ceva din ceea ce stiti dvs. Ne place sa fim informati, mai ales ca aici e un site de PREMONITII, iar dna. are niste calitati "deosebite" in acest domeniu.
Ca si vecinii nostri, ea munceste in mod gratuit. Si stiti de ce? Pentru ca ii pasa, oameni buni! Deja o iubesc!

Dna. Aimee, poate intrati chiar dvs. aici, sa ne daruiti o bucatica din marea dvs. inima!

Nu cred ca Aimee este Corneliu. De ce?
In primul rand, paremi-se ca Doinita este muza lui Corneliu.
In al doilea rand, Aimee este pozitiva, vorbeste de lucruri bune, pe cand Corneliu...

Nu stiu voi cum o percepeti, dar mie imi place Aimee. Si pot spune chiar ca o iubesc. Pe bune. Este singura care da proorociri pozitive.

Buna ziua,
Personal, eu cred ca Aimee = Corneliu. O sa va exemplific mai jos. Iar daca e sa ne luam dupa nenumaratele site-uri ale lui Doineaua, cea cu comunicarea directa astrala, deducem ca Corneliu=Pranoterapia. Dar daca citim cu atentie forumul vecineilor, observam ca stilul lui Albastraeaua=stilul lui Pranoterapia. Concluzia ar fi ca toate aceste persoane ar fi una singura, sau un grup, care lucreaza pe mai multe fronturi, cu scopul clar de a racola clienti creduli. O sa dau citate sa ma fac inteles.
1. Aimeepet=Corneliu
Voi da niste citate din chatul vechiului forum al vecinilor, ala de a disparut:
"<aimeepet> vad arme ascunse, vad planuri de razbunari, vad sange, vad oameni raniti, vad lacrimi, vad durere. dar..., prin multa rugaciune, prin bunatate, prin pomana si aprinderea de lumanari la multe biserici... Bunul Dumnezeu, ne poate ajuta..., e nevoie de spiritualitate
<cristina_teodora11> tatal m eu se teme sa nu iasa urat maine la iasi unde are geoana miting
<aimeepet> peste cca 23-24 de luni, o sa crestem multe animale
<natco> aimee cam cind incep ...?
<aimeepet> vad evrei, vad nemti, care ne vor ajuta la dezvoltarea agriculturii
<adriana68> am putea discuta ceva mai interesant...sincer
<aimeepet> vad ca dupa luna aprilie, anul viitor, in tara noastra, vin straini sa ne ajute sa ne dezvoltam economic
<lucas> buna seara,eu va citesc zilnic dar nu intervin,nu vreau sa supar pe nimeni,asta seara am intrat sa-i multumes special lui aimeepet,e un om spiritual si cu mult bun simt,multumesc aimeepet pt tot ce faci pt noi
.....................................................................................
<cuchis> multumim aimee pentru linistea sufleteaca primita din partea ta
.....................................................................................
<lucas> acest suflet emana multa spiritualitate si multa bunatate ,multumesc aimee

<allkymmy> SINTEZA AIMEE ; vin straini sa ne ajute sa ne dezvoltam economic. vad evrei, vad nemti, care ne vor ajuta la dezvoltarea agriculturii. tot atunci, vom incepe export de legume

<aimeepet> din tot sufletul, cuchis si cu mare drag!
<geta209> a postat admin
<Carmenita> multumim, aimee pt tot ce faci pt noi

<allkymmy> SINTEZA AIMEE nu se vor mai vinde copii bolnavi romanii vor fi iubiti si respectati in lume romanii nu vor mai avea bilet de trecere, vor trece liber, vor da siguranta o sa avem spitale utilate, dotate cu tot necesarul, se vor vindeca multe boli, in Romania cu multa rugaciune, cu mult suflet curat, ganduri rele, nu trebuie nici in suflet."

SI ACUM PARTEA MEA PREFERATA, CEA CU APA SFINTITA:

"<aimeepet> asa este Luky, Dumnezeu este peste tot unde il chemam! apa sfintita la colturile de sus ale camerelor, tamaie prin casa, o lumanare parfumata si ne ne incarca spiritual. ce avem in suflet conteaza!
<letuta> a postat admin
............................................
<aimeepet> multumesc leluta si tie la fel si tuturor
......................................
<aimeepet> cu mult suflet, Carmelita. sa stati linistit ca se aseza binele in Romania, incet, incet...! Dumnezeu isi intoarce fata catre noi!
<Stefan> putem sa dormim linistiti
<allkymmy> SINTEZA AIMEE ; nu va fi niciun cutremur distrugator, nu anul acesta. vad bucurestiul in picioare......repet: in urmatorii ani, cutremur din Binecuvantatul nostru pamant, nu va fi! pot fi cutremure provocate..., legate de razboiul economic. cineva din tara aceasta, datoreaza multi bani rusilor
<Carmenita> ce a postat Admin?
................................
<letuta> sa-ti dea DUMNEZEU sanatate aimee
...........................................
<allkymmy> SINTEZA AIMEE ; Adeline, nu stiu cum arata centrala Cernavoda..., dar ce vad eu..., deja emana ... Luky, toate astea, se vor intampla, indiferent cine va fi presedinte..., asa trebuie sa ni se intample..., asa vrea Bunul Dumnezeu...eu v-am scris tot ce am vazut...! pana acum, asa a fost!.."

Deci cam astea erau prezicerile lui Aimee: crestem animale, nu mai exportam copii bolnavi .... si aghiasma, multa aghiasma, tamiie si luminari parfumate....

Iata ce zice Corneliu, pe forumul lu' vecinii:

http://forum.ioanistrate.ro/showthr...nergiilor-zilnice-feng-shui&p=18326#post18326

"UNDE PETRECEM CUTREMURUL luna aceasta ?!!!
Este cam ciudat , insa paza buna trece primejdia rea ! Iar daca pana acum s-au facut supozitii, acum nu mai este cazul deoarece este o certitudine ! EVITAM : zonele Nordica, Nord-Estica si Centrala a locuintei sau spatiului respective ( sunt zone cu incarcari energetic negative luna acasta, mi-a confirmat si prietena mea acest lucru). NE MUTAM in zona Estica, Vestica sau Nord-Vestica a locuintei – unde avem conjuncturi energetic pozitive si avem sanse sa scapam cu noroc , indepartam lucruri ce ne pot accidenta , fixam mobilierul , cu alte cuvinte lasam strictul necesar in camera de refugiu. Sa nu uitam : LANTERNE, LUMANARI, CRUCEA si cartea de RUGACIUNI , ICONITE, sa le avem in acel perimetru ; sa nu uitam APA ( bidon 5L), TEL. FIX ROMTELECOM , MOBIL ,ELEMENTE SEMNALIZARE acustice sau vizuale ( goarna de stadion, jucarii etc., esarfe ), GHEM SFOARA , tot ce credeti de cuviinta ca va salveaza viata si aveti nevoie pentru supravietuire.E bine sa continuam sa mentinem curatenia si sa dam CU APA SFINTITA mai ales in ultima saptamana din luna!"
Last edited by corneliu; 17-February-2010 at 10:37 AM.

Deci iata, apa sfintita revine in forta......

http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?137-Previziuni-astrologice-2010&p=13674#post13674

Exista o legatura energetica stransa intre casa si locuitorii ei. Locuitorii sunt cei care imprima si controleaza energia casei. Concret : un individ cu energie pozitiva debordanta va slabi mult orice forma de energie negativa. Degeaba realizez remedii daca nu cred in ele , neexistand astfel acel schimb energetic sau daca eman energie negativa. Prietena mea paranormala mi-a semnalat la ultima vizita ca doua statuete pe care le aveam erau incarcate negativ ! Stupoare ! De ce ? Apoi mi-am adus aminte de o cunostinta care a pus mana pe ele cu o zi inainte.Cu alte cuvinte haideti sa fim pozitivi ,apropiatii de Dumnezeu si sa imprimam aceasta energie in peretii caselor noastre. Este cel mai puternic remediu pentru cutremur. In aceste situatii, nici chinezii nu prea au fost ajutati prin feng shui, deoarece este o arta de armonizare a vietii.
RECOMANDARI : sa aveti casa supercurata si ordonata zi de zi ; in special in zona nordica a fiecarei camere sau camerele din nordul casei puneti un pahar de apa cu sare si sa aveti grija sa-l umpleti pe masura ce se evapora ( din N vine unda seismica) – in plus, combinatia atrage energia negativa din casa ; CURATATI CU BETISOARE PARFUMATE CAMERELE sau TAMAIATI-LE AVAND GEAMURILE DESCHISE ( eventual camera cu camera ,mai ales ca este iarna); STROPITI CU APA SFINTITA TOATE COLTURILE SI UNGHERELE , puteti sterge si obiectele din casa ; rugati-va zilnic si mergeti duminica la liturghie pentru a va incarca pozitiv ; eliminati orice obiect care va indispune , chiar daca nu este ieftin ; prietena mea va sta la dispozitie din data de 15.02 cand va veni in tara pentru curatare si energizare : ********************************* SUCCES !"

Curios, la Corneliu observam acelasi ritual de purificare ca si la aimee: apa sfintita, tamiie, betisoare parfumate..... Hmmmm, ce de coincidente.....

2. Corneliu=Albastreaua

Iata niste citate din Corneliu, de la Doineaua de pe site. Recunoasteti stilul? Daca da, va rog frumos sa-mi spuneti cu cine seamana! Eu cred ca seamana cu stilul Albastricii, dar poate dvs. descoperiti altceva:

a)http://pranoterapie.blogspot.com/2010/02/detalii-despre-doina-ionel-la-cererea.html#comments

pranoterapia spunea...
"Orice onorariu la un profesionist are in vedere zeci de ani de munca zilnica. In situatia cand nu va convine tariful este alegerea d-vs sa va adresati la alt profesionist cu tarif redus. Problema banilor in general este datorata faptului ca mental nu exista "prietenie" cu energia banilor - cu cat urasti mai mult banii sau pe cei care ii au ( gen Bill Gates ) cu atat ei "fug" de tine mai tare.
In alta privinta, d-vs ati fi dispusa sa lucrati aproape 20 de ore /zi continuu ca d-na Doina si sa preluati asupra d-vs energiile negative ale altora, punandu-ti in pericol sanatatea si viata ? Personal, nu cred !!!"
25 februarie 2010, 07:57

(mi-a placut mult acest comentariu. S-a inteles?????)

b)http://pranoterapie.blogspot.com/2010/02/cum-vazut-seismograful-nostru.html#comments

pranoterapia spunea...
"Daca nu cititi cu atentie sau nu ati vazut emisiunile, abtineti-va de la comentarii.
Referitor mesaje aveti dreptate, sunt primite prin comunicare directa din zona astrala.
Predictiile despre cutremur d-na Doina le-a facut la cererea si insistenta oamenilor, daca va aduceti aminte.Iar acest blog este dedicat numai lor, oamenilor care cer ceva anume.Datul cu parerea pentru a va afla in treaba se poate face pe alte bloguri.
Data si ora exacta va fi intotdeauna stabilita de catre divinitate.Muritorii primesc numai mesaje de avertizare."
27 februarie 2010, 11:49

(mey muritorilor de rind, ati inteles cum sta treaba?)

c)http://pranoterapie.blogspot.com/2010/02/vrancea-inceput-sa-se-trezeasca.html#comments

pranoterapia spunea...
"Nu stiu care dintre noi nu este documentat.Intra pe www.infp.ro si lamureste-te, apoi,dupa ce te calmezi, poti urmari si alte blog-uri.
D-na Doina NU se compara cu d-nul Istrate din multe puncte de vedere.Legat de cutremur, afla ca acest subiect a fost la cererea oamenilor, pe cand d-nul Istrate a facut-o din proprie initiativa.Previziunile facute de d-na Doina s-au implini in proportie de peste 90% ( vezi cele 2 cutremure, vezi emisiunile de la OTV, vezi discutia cu boala lui Basescu s.a.m.d.)"

Tam-tam. Poate ca acum incepeti sa intelegeti cum sta treaba cu previziunile. Nu e usor, va asigur! Dar nici prea greu nu e.Totul e sa ai papagal si ceva cunostinte in domeniu. Si ceva prieteni pe la agentiile de presa, ca sa ai "premonitia" cu 3-4 zile inainte de a fi data publicitatii.... Si tupeu fratie. Iti mai trebuie si putintel timp, ca sa intri pe toate site-urile de socializare, sa te dai ba barbat, ba femeie, ba burlac, ba insurat, ba fata mare, ba ziarista, ba om politic, ba jurist, etc........ si sa agati fraieri.

Si inca ceva: v-ati intrebat de ce la vecini, moderatorii ai mai focosi sint juristi? Hai ca va spun eu de ce. Cind lucrezi la limita legalitatii, trebuie sa-ti angajezi niste juristi, care sa te invete cum sa "imbraci premonitiile intr-un ambalaj legal si atractiv pt. fraieri".
Gogule, tu ai moderatori juristi? Cred ca nu...

Interesant ce spui tu aici. Ramane de studiat.
Din cate stiu eu, nimeni din echipa de moderare nu este jurist :D

personal,nu cred ca aimee este corneliu.
de ce?
unul spune ca va fi cutremur[si da chiar si date],altul[adica aimee]sustine clar ca nu vom avea in urmatorii ani cutremur[poate doar provocat,dar nu ne da nicio data]

Nora, ai vazut cum te-ai intepat? Tocmai asta e si ideea:
- nu crezi in Istrate, crezi in Corneliu
- crezi in Corneliu crezi si in Doina
- nu crezi in Doina si Istrate, crezi in Aimee

Iata cum au fost satisfacute astfel nevoile tuturor categoriilor de creduli, caci vorba aceia "Clientul nostru, stapinul nostru"

Va mai aduc aminte ceva: Si Aimee era adepta rugaciunii de la ora 20. Chiar a practicat-o la vecini. Pranoterapia ne indeamna sa facem acelasi lucru. Si Aimee "te vedea" de la distanta, Doineaua face acelasi lucru.
Iar "supararea vecinilor" pe Corneliu e vraja marii. Ar fi devenit foarte suspect sa-l tina in brate pe fengsuist... alta solutie nu aveau decit "sa se dezica" de el. Dar asta s-a intimplat abia dupa ce toata lumea de pe forum a aflat de site-urile lu' Doineaua.

mai copii. hai sa va povestesc eu ceva despre aceasta fiinta pozitiva si plina de "har". se stie ca am un cui impotriva prezicatrilor de teapa ei. am urmarit-o de mult, de cand predica pe chat la mos si manipula oamenii naivi cu o usurinta iesita din comun (material avea garla). i se trimiteau mesaje pe privat, i se faceau plecaciuni, ce mai, se simtea mai ceva decat adminel. m-am ganit sa-i incerc "harul". trimit un pm, normal, numai cu aiureli inventate. suflet sensibil si plin de iubire, imi trimite pm cu imbarbatari, cu problemele care vor urma, pe tema inventata de mine. ii mai trimit unul, tot cu inventii. fermecata persista in abureli. iata cine e fabuloasa aimee, o sarlatana ca doinita, perinita si cine mai vreti voi. si, ca o curiozitate, se zvonea prin forum pe la mos ca incepuse sa ceara lovele pe predictiile ei fantastice. pacat ca n-am mai avut rabdare. eram curioasa ce onorariu avea. hihihi. asa ca, oameni buni si sper eu, intregi la cap, nu mai puneti botu la toate fetele si babetele cu
"har". va pierdeti timpul.

Nita,nu m-am'' intepat'',si nici nu am spus ca cred in vreunul,doar am spus ca aimee n-ar fi corneliu si-atat.

nora , nu spui "ca crezi", da te-a citi ca pe o carte?! nu-i asa? si ti-a dat si sfaturi bune. am vazut ca i-ai si multumit. treaba ta, dar eu tot cred ca te-ai "intepat". aceasta este o parere personala si poate fi inteleasa gresit. (sic!).

iar tu, gogutule, dragutule, ce cauti sa-i faci decaratii de dragoste? si la ea acasa?! vezi ca asta mica chiar umbla cu vraji. treba ta!!! sa nu zici c nu te-am atentionat. s-a inteles?

Iote ce face Gogu!!! Grav Gogule, grav.... dincolo era mai ieftin...
Vezi sa n-afle Zapezeaua ca o tredezi... Da ce zic eu Zapazeaua, vezi sa nu afle nevasta-ta!!! Sa vezi atunci belea!

Va era dor de snow? ...pardon, de aimee? Fata nu doarme, prezice de zor, dar numai ea stie ce. Nici macar nu e isteata sa posteze in alta zi decat o face doineaua.... ora si-o aranjeaza ea nitzel, "sa nu bata la ochi" !

Iata o mica mostra din faimosul ei blog:
"# nora spune:
aprilie 26, 2010 la 5:38 pm | Răspunde

ne indemni la rugaciune deoarece ai vazut ceva rau in viitorul natiei noastre?
iarta-ma dar asta am sesizat,poate gresesc.

* euaimee spune:
aprilie 27, 2010 la 2:43 pm | Răspunde

nu gresesti, nora. dar credinta ne-a ajutat de fiecare data. spusa cu suflet, rugaciunea nu dezamageste pe nimeni.

# ana spune:
aprilie 27, 2010 la 10:12 am | Răspunde

Aimee(pet), daca totul va fi bine pentru Romania si pentru romani, de ce spui ca e nevoie de multa rugaciune? Doresti sa reinnozi firul rugaciunii colective, pe care o practicai candva pe forumul dlui. Istrate? Spune-mi, caci sunt interestata!

* euaimee spune:
aprilie 27, 2010 la 2:50 pm | Răspunde

curatenia sufleteasca si inima fara ura, fara ganduri ascunse si rautati gratuite, ne ajuta sa fim cinstiti in fata Bunului Dumnezeu iar rugaciunea ne ajuta in orice situatie si nu trebuie sa ne rugam doar in fatza greutatilor, puteam sa ne rugam cu sufletul curat, sa ne ajute si sa ne pazeasca de tot ce este rau."

"Puteam" aimee, cum bine zici!
Oricum, ti-a "scazut cota" de cand ai plecat de pe forumul cel vestit!

"Inteligenta" celebra prezicatoare pozitiva, pe numele sau adevarat "Sfinxoasa din Bucegi" e fara seaman. Vazandu-se nitzel incoltita de oamenii haini, care nu cred in harul ei, fata a inceput sa faca din ce in mai multe greseli.
Mai nou, ea se straduieste sa convinga credulii, ca este fruncea ghicitoarelor, ca lumea o cauta disperata sa le dea sfaturi despre mamica si taticu.... etc....abureli ce nu mai prind la nimeni. Pt. a ne convinge de credibilitatea mesajelor primite la ea pe blog, da si numele intreg al celor ce o "iubesc". I-a scapat insa un "mic" amanunt: orele la care sunt postate acele mesaje sunt foarte apropiate. Mai mult, al doilea comentator ii raspunde primului comentator, la o distanta foarte mica de timp, lucru imposibil, caci la blogurile cum e si cel al ei, mesajele intra intr-o perioada de asteptare (si tu stii foarte bine asta Aimee). Se pare ca orgoliul ranit al pozitivei (cu ocazia asta am aflat la ce reactionezi urat) o face sa para incepatoare in domeniu, desi eu stiu foarte bine ca nu e, nici in ceea ce priveste tehnica informatica, nici in ceea ce priveste tehnica de racolare a fraierilor. Dar ma rog, o lasam sa-si faca numarul, ne mai distram si noi nitzel. Intelept ar fi sa renunte, ca oricum e papata. "Reputatia" ei de fata mare a fost compromisa.
Eu sunt adeptul retragerii cand inca mai esti "in glorie". Dar tu s-ar parea ca ai ratat momentul asta. Lumea nu te mai cauta demultttt....

P.S. Si renunta la clone. Stilul schimbat nu te ajuta prea mult.

Iata o mostra marca aimee (nici numele nu e prea original, stie ea de unde s-a inspirat):

# calin spune:
15 septembrie 2010 la 9:28 pm | Răspunde

Buna seara Aimee!

Da, se pare ca vremea ne aduce o toamna lunga. La bunica mea, au inflorit visinii:)), e ciudat dar minunat. Am scris in asa fel, incat sa poti posta mesajul meu. Toti oamenii cu suflet sanatos te iubesc si suntem fericiti ca aici la tine e liniste, nu sunt scandaluri, jigniri si tu ne ajuti pe toti fara sa te plangi de oboseala sau sa te enervezi. Sa te aiba Domnul in paza, ca numai bucurie si liniste ne aduci.

Calin Popa
# monica spune:
15 septembrie 2010 la 9:44 pm | Răspunde

da calin si la bunicii mei in zona de deal, au un cais si un corcodus infloriti. nu ne venea sa credem cand ne-a spus la telefon dar am fost si am vazut, e chiar fenomenal.
aimee, ne lipsesti si postezi foarte rar. stim ca esti fff ocupata, ajuti oamenii, dar te iubim si ne e dor de tine. trebuia sa mai scrii la istrate ca acolo ne sperie si ne spun toate aiurelile, vechile tanti se cearta si intre ele si cu toata lumea, ca ai avut dreptate ca acolo e alta casa, numai rautati, nimic bun. pacat de istrate, cred ca nici nu stie ce se face in numele lui.
aimee, indraznesc si eu, ti-am trimis pe mailul tau personal sa vezi in continuare despre mama cu (……)

MULTUMESC ANTICIPAT. SA FII SANATOASA PT TOT CE FACI PT NOI SI PT CA EXISTI IN ROMANIA

Monica R
# rozalia ferek spune:
15 septembrie 2010 la 9:48 pm | Răspunde

aimee, aimee, aimee, aimee te iubim. hai inapoi pe chat, e plictisitor acolo. ne bucuram pentru ca nu ne uiti si ne raspunzi la toate mesajele. mai sunt unii care spun ca nu le raspunzi dar nemultumiti sunt si au fost de cand lumeae. te pup si multumesc, e asa cum mi-ai spus de parinti.
rozalia ferek-satu mare

Nu stiu de ce, zilele astea, m-am gandit la aimee.... Un eveniment de pe forumul nostru m-a dus cu gandul la ea. Mai bine zis, la reactia ei de pe forumul vecinilor, reactie pe care a avut-o atunci cand a fost "depistata" ca umbla cu cioara vopsita pe acolo.
Lasand la o parte calitatile ei de "mare prezicatoare" care nu "e", aceasta sfinxoasa din bucegi are (si subliniez ARE, caci ea exista inca) un mod ciudat de a se manifesta in aceasta lume virtuala. Nu vreau sa emit judecati savante, dar din cate o cunosc eu pe "fata" asta, ceva nu e ok cu ea. Dupa ce o sa postez cateva franturi din ce s-a intamplat dincolo, la bunel adica, o sa va faceti o parere despre cum actioneaza "fata" aceasta. Cine a fost dincolo activ in acea perioada stie despre ce vorbesc si poate o sa veniti cu completari, caci la mine s-au mai resetat amintirile (emerem stiu sigur ca era activa atunci si poate isi aminteste ceva. Daca nu ma insel si magda, desi, repet, s-ar putea sa nu mai tin eu bine minte).
Bunnnn. Ideea e ca aimee(pet), incepuse o campanie ciudata la Istrate, o campanie prin care sa-si aloce titulatura de "donna prima", ceea ce a infuriat-o teribil pe Jana, care a si uschit-o de pe forum (oficial, caci neoficial, aimee nu s-a lasat cu una cu doua, a intrat sub diferite clone, mai mult sau mai putin active, una dintre clone fiind Corneliu, depistat si el de Jana si uschit... bla, bla, bla). Dar pana sa se prinda Jana ce urmarea aimee(pet), "fata" s-a manifestat in voie pe forumul bunelului. Vedea tot felul de lucruri (care s-au dovedit a fi niste bazaconii), citea in poze, se conversa in privat cu userii de pe acel forum in probleme sentimentale si de familie, adica un fel de ghiceala, ce sa mai, era fruncea (ii facea concurenta bunelului). Totul a culminat cu o rugaciune colectiva, facuta la ora 20, prin care aimee(pet) acaparase atentia multor forumisti. Era in sfarsit in centrul atentiei. Lumea nu mai intreba de Istrate, intreba de aimee(pet). Lumea nu ii mai multumea lui Istrate, ii multumea lui aimee(pet). Cineva a indraznit insa sa zica ca "aimee(pet) e buna in domeniu, dar sa nu uitam ca acesta e forumul dlui Istrate, el e cel mai tare din parcare...." ma rog, nu mai stiu exact ce-a zis userul ala, dar ideea cam asta era. Aimee(pet) cea blanda a explodat brusc! Atunci am observat cu totii o alta "fatza" a prezicatoarei....Parca nu mai era ea...Se tranformase...Nu mai gandea coerent. Retin ca a zis ceva de genul:"Ce treaba are dl. Istrate ? (pe care eu il apreciez nespus, sa ne intelegem) Aici e numai MERITUL MEU!!!" Sublinia mereu ca chestia cu rugaciunea colectiva e meritul ei!!! si parea foarte deranjata ca cineva i-a blocat drumul pe care, credea ea, nu o va opri nimeni. De aici i s-a si tras... Jana a sesizat reactia ei, a avut loc un schimb de replici, dupa care aimee(pet) a disparut oficial din peisaj. Nu stiu daca aimee facea toate astea doar pt a iesi in evidenta (intr-un mod cel putin ciudat) sau o facea pt altceva. Cert e ca "dorinta" ei de a fi no. 1, cu orice pret, a cam dat de gandit. Unii useri s-au cam bunghit ce ceva nu e ok. Si au inceput sa mai caute date despre ea. Surpriza a aparut atunci cand emailul ei, pe care il facuse public pe forumul bunelului, a aparut asociat la alti useri, de pe alte forumuri (de socializare mai ales), unde aimee(pet) avea conturi (treaba ei in fond), si unde ea se dadea ba femeie, ba barbat, ba ziarista, ba scriitoare. Pe la Istrate s-a prezentat ca fiind om de televiziune, dadea de inteles ca are legaturi stranse cu politicul ... ma rog, nimic rau pana la urma, cai discutam despre o lume virtuala si nu reala. Dar aimee a tinut sa-si creeze o anumita imagine de la inceput, pt ca lumea sa o perceapa ca fiind mare-tare.
Dar!!! (surpriza aici vine) cand userii au sarit nitzel pe ea cu intrebari incomode, prima ei reactie a fost slaba (parca cineva i-ar fi dat un bobarnac si a trezit-o dintr-o stare de transa), dar dupa cateva zile (in care si-a facut strategia de atac), a venit cu o explicatie cel putin puerila, pt a-si justifica aparitiile ei, pe diferite site-uri, sub diferite nume, sub diferite sexe si varste difeite, spunand ca o anumita prietena de-a ei, i-a folosit laptopul personal si astfel emailul ei a circulat pe internet (fara voia ei, retineti!!!).
De altfel, strategia ei, era urmatoarea: nu mai intra cate o saptamana, doua, lumea incepea sa intrebe de ea, lucru ce o facea nespus de fericita. Era ca o confirmare pt ca ea, ca e importanta, ca e "cineva".... Era ca o terapie, daca stau sa ma gandesc bine.

Dat fiind faptul ca Cacalinul (sic!) a sters cam de vreo 3 ori arhiva, cei cativa prieteni dispusi sa ma ajute, au recuperat cateva franturi din conversatiile de atunci. Aimee(pet) si-a mai sters din urme, unele site-uri pe unde scria, sunt goale acum, dar textul a reusit sa fie salvat. O sa postez mai jos, aceste franturi, care vin sa sustina, ceea ce am spus mai sus.

1. Un mic fragment dintr-un site de pe care aimee si-a sters urmele:
Titlu : SALUTARE Data :10/6/2004 email: AIMEEPET@YAHOO.COM
Bine v-am gasit! Ana Morosanu este numele meu, sunt ziarist si mi-ar placea sa colaboran in vreun fel! Mi-ar placea sa ma acceptati colaborator la ziarul dvs! Va propun o rubrica de interviuri cu personalitati politice, artistice, gazetaresti etc.! Sper sa fiti de acord!
Pupicei,
Ana Morosanu

2. Aici, aimee spune cum ca ar avea ceva talent literar. Scrie poezii si un anume "Jurnal", pe capitole.
http://paginamea.ele.ro/ana-morosanu_--uPOcP.html

[Pagina personala - ana morosanu] ana morosanu
Statut: membru
Nascut: 12 Mai 1971
Inregistrat: 14 Oct 2004

Fa-ti pagina personala,
te asteptam in comunitatea ele.ro!
Dezvaluie ceea ce esti!

Descriere:
Sunt un om cu un caracter foarte puternic, sunt foarte luptatoare, mi-am facut singura un drum in viata, m-am autoeducat, sunt mandra de tot ceea ce sunt si-i multumesc bunului dumnezeu ca mi-a calauzit pasii pe drumul cel bun si sanatos in viata, cu dragoste si respect pentru oameni, pentru recunostinta vesnica la un ajutor primitla mari nevoi. Ma bucur ca nu sunt niciodata indiferenta in fata necazurior oamenilor. Ma bucur pentru ca sunt in stare sa aduc bucurie oamenilor, ajut material cateva familii nevoiase, o famiie de pensionari, o familie cu doi copii s.a.m.d.
Stiu sa fiu o buna prietena la nevoie, stiu ca rar gasesc un prieten bun la nevoie, de aceea-i pretuiesc pe cei putini pe care-i am.
Sunt ziarist, scriu poezii- inca nu le-am publicat. Am inceput sa scriu "Jurnalul vietii mele" pe capitole. Multe mai sunt de spus, dar spatiul nu-mi permite!:)
Vizite: 420

3. Aici este reactia ei, cand i-a fost aratat, cu probe, ca nu e cine se da. Recunoaste ca posteaza si sub numele de Ana Morosanu, dar aceasta Ana e doar o prietena de-a ei:

"<aimeepet> cu toate ca nu trebuie sa ma justific in fata nimanui, pentru ca m-am oferit sa ajut, o fac gratis, cu mare drag si din suflet, indiferent cum m-as numi si cine as fi!

mai repet inca odata: fata despre care tot spune mihai, este cea mai buna prietena a mea. da, este ziarist, e o rusine??? am mai spus, a intrat, intra si va mai intra, de pe laptop-ul meu, pe internet, pe site-uri, treaba ei ce face! nu vreau sa ma cert cu ea, numai pentru ca a intrat cu numele meu peste tot, nu va nimic rau in acest lucru..."
Sursa: ioanistrate.ro

Am scris toate astea, asa cum am mai zis, pt ca o inamplare de pe forumul nostru mi-a adus aminte de intamplarea de pe forumul celalalt. Orice coincidenta e pur intamplatoare, desi eu nu prea cred in coincidente. Voi in schimb, sunteti liberi sa credeti orice. O concluzie pertinenta cred ca se impune totusi: netul e plin de ciudatenii. Si de ciudati. De oameni care probabil, in viata reala au acumulat multe frustari, iar pe net au gasit o modalitate de-asi dovedi ca sunt si ei cineva. Acesti oameni si-au dezvoltat adevarate strategii de abordare si dominare. Ei sunt fini observatori ai psihologiei umane, stiu exact pe cine si cum trebuie sa abordeze pe cineva, pentru a-si atinge scopul. Nu putem sa nu observam o anumita disperare, incrancenare si uneori chiar o usoara violenta a acestor oameni atunci cand sunt depistati ca mint si manipuleaza. Ei se manifesta precum copilasii carora le sunt luate jucariile. Se dau cu fundul de pamant adica, dar nu renunta!!! Atentie!!! Nu renunta asa usor!!! Ramane totusi intrebarea: cat de mare e miza acestor manifestari? Sa fie atat de important acel scop?

Da,nita,imi amintesc de acel personaj.La un moment dat crease ceva isterie pe chatul istratilor.Sunt multe persoane dezechilibrate care cauta refugiu in virtual si,din pacate,unii dintre ei mai ajung si printre noi.Nu stiu daca e vorba de o miza,ci,mai mult,de spaima de a pierde ceea ce cu greu au obtinut,(un loc intr-o comunitate si respect).Ba,in plus,cred ca acesti oameni nu se plac pe ei insisi ,sunt constienti de carentele lor comportamentale,iar atunci cand sunt alungati percep asta ca pe un afront personal.

nitaaaaaaaa am citit tot chiar interexant dar cand xa aflu la cine te referi ...nu ai continuat...pe mine nu ma duce capul ...de ce nu ne zici.. la cine te referi?

EDITAT DE GOGU si se vede ca la rau, trag multi ca la magnet, acesta este si motivul pentru care romanii se afla in aceasta situatie. Intamplator, citind ce aberezi, l-am intrebat pe tata, care se pricepe la blog-uri si mi-a spus ca data care apare pe blog, este aceea cand posesorul raspunde si e in logica lucrurilor ca dada sa fie la minut sau minute. Dar e urat ce faci. Tu scrii de fata aia, dar tu ce faci EDITAT DE GOGU aici? Inciti lumea la tot ce e rau, ai tabarat EDITAT DE GOGU pe o persoana, care nu a facut rau nimanui, din cate am citit pe aici, dar va plateste cineva sa tot denigrati cand pe unii, cand pe altii. ce urat doamne si sunt speriata de cum trag oamenii la rau si cata frustrare e in tine mai individu-le. nu mai arunca mai cu noroi in oamenii de bine, nu mai blasfemia mai omule rugaciunea si ideea de rugaciune, ca raul se petrece in mintea ta, in inima ta, in stomacul si ficatii tai. De-aia merge rau mai acestei tari, ca uite, vorbiti in necunostinta de cauza si cautati cai verzi pe pereti.
Sa va fie rusine si frica de Dumnezeu, asta apropo' de bataia ta de joc, la adresa jucaciunuilor oamenilor!

"l-am intrebat pe tata, care se pricepe la blog-uri" .... interesant.... parca spuneai ca ai 68 de ani....si ca esti actrita cunoscuta si ca scrii de pe adresa nepotelei....!!! Si acum ce aflam: ca tatal tau se pricepe la bloguri. La 90 de ani, cred ca e expert in asa ceva!!!

Aimee, te-ai nervozat nitzel (mai mult) de reactionezi asa? Si termina cu hartuirile de pe PM ca nu ma impresionezi.... Halal limbaj ai pt o pozitiva cu frica lui D-zeu, cum te pretinzi!!!

Ca sa te calmezi, iti recomand un blog: http://de.treaba.ro/. Nici o zi fara "Carpe Diem"!!!

P.S. Te rog sa nu ma parasti la mama!!!
Esti binevenita aici ca sa mai comunicam. Se vede treaba ca o cunosti foarte bine pe aimee, desi mi-ai spus ca "nu o cunosti"..... "ca nu stii daca e fata sau baiat" ..... Multe neintelegeri apar din cauza lipsei de comunicare. De aceea te mai astept la un pahar de vorba!

Apropos! Pe mama o cunosti? :D Ca am vazut ca o pomenesti in PM-urile tale... De aia intreb... Sau a fost doar o figura de stil? :D

Astazi am vrut sa ma relaxez citind http://de.treaba.ro/. Surpriza insa..... site-ul nu mai exista. Di ce o fi disparut?
Aimee, pune fetita site-ul la loc, sa ne mai delectam si noi!!! Di ce iti stergi urmele intotdeauna? Ce ai de ascuns?

Pfff, si avea acolo niste sfaturi de viata.... :D. Poate schimba ceva le el. Nu cred ca paraseste ea oamenii care asteapta sfaturile ei . E un suflet mare, ce naiba. In plus, e pozitiva, se stie. :D

Back