Buna ziua,
Personal, eu cred ca Aimee = Corneliu. O sa va exemplific mai jos. Iar daca e sa ne luam dupa nenumaratele site-uri ale lui Doineaua, cea cu comunicarea directa astrala, deducem ca Corneliu=Pranoterapia. Dar daca citim cu atentie forumul vecineilor, observam ca stilul lui Albastraeaua=stilul lui Pranoterapia. Concluzia ar fi ca toate aceste persoane ar fi una singura, sau un grup, care lucreaza pe mai multe fronturi, cu scopul clar de a racola clienti creduli. O sa dau citate sa ma fac inteles.
1. Aimeepet=Corneliu
Voi da niste citate din chatul vechiului forum al vecinilor, ala de a disparut:
"<aimeepet> vad arme ascunse, vad planuri de razbunari, vad sange, vad oameni raniti, vad lacrimi, vad durere. dar..., prin multa rugaciune, prin bunatate, prin pomana si aprinderea de lumanari la multe biserici... Bunul Dumnezeu, ne poate ajuta..., e nevoie de spiritualitate
<cristina_teodora11> tatal m eu se teme sa nu iasa urat maine la iasi unde are geoana miting
<aimeepet> peste cca 23-24 de luni, o sa crestem multe animale
<natco> aimee cam cind incep ...?
<aimeepet> vad evrei, vad nemti, care ne vor ajuta la dezvoltarea agriculturii
<adriana68> am putea discuta ceva mai interesant...sincer
<aimeepet> vad ca dupa luna aprilie, anul viitor, in tara noastra, vin straini sa ne ajute sa ne dezvoltam economic
<lucas> buna seara,eu va citesc zilnic dar nu intervin,nu vreau sa supar pe nimeni,asta seara am intrat sa-i multumes special lui aimeepet,e un om spiritual si cu mult bun simt,multumesc aimeepet pt tot ce faci pt noi
.....................................................................................
<cuchis> multumim aimee pentru linistea sufleteaca primita din partea ta
.....................................................................................
<lucas> acest suflet emana multa spiritualitate si multa bunatate ,multumesc aimee
<allkymmy> SINTEZA AIMEE ; vin straini sa ne ajute sa ne dezvoltam economic. vad evrei, vad nemti, care ne vor ajuta la dezvoltarea agriculturii. tot atunci, vom incepe export de legume
<aimeepet> din tot sufletul, cuchis si cu mare drag!
<geta209> a postat admin
<Carmenita> multumim, aimee pt tot ce faci pt noi
<allkymmy> SINTEZA AIMEE nu se vor mai vinde copii bolnavi romanii vor fi iubiti si respectati in lume romanii nu vor mai avea bilet de trecere, vor trece liber, vor da siguranta o sa avem spitale utilate, dotate cu tot necesarul, se vor vindeca multe boli, in Romania cu multa rugaciune, cu mult suflet curat, ganduri rele, nu trebuie nici in suflet."
SI ACUM PARTEA MEA PREFERATA, CEA CU APA SFINTITA:
"<aimeepet> asa este Luky, Dumnezeu este peste tot unde il chemam!
apa sfintita la colturile de sus ale camerelor, tamaie prin casa, o lumanare parfumata si ne ne incarca spiritual. ce avem in suflet conteaza!
<letuta> a postat admin
............................................
<aimeepet> multumesc leluta si tie la fel si tuturor
......................................
<aimeepet> cu mult suflet, Carmelita. sa stati linistit ca se aseza binele in Romania, incet, incet...! Dumnezeu isi intoarce fata catre noi!
<Stefan> putem sa dormim linistiti
<allkymmy> SINTEZA AIMEE ; nu va fi niciun cutremur distrugator, nu anul acesta. vad bucurestiul in picioare......repet: in urmatorii ani, cutremur din Binecuvantatul nostru pamant, nu va fi! pot fi cutremure provocate..., legate de razboiul economic. cineva din tara aceasta, datoreaza multi bani rusilor
<Carmenita> ce a postat Admin?
................................
<letuta> sa-ti dea DUMNEZEU sanatate aimee
...........................................
<allkymmy> SINTEZA AIMEE ; Adeline, nu stiu cum arata centrala Cernavoda..., dar ce vad eu..., deja emana ... Luky, toate astea, se vor intampla, indiferent cine va fi presedinte..., asa trebuie sa ni se intample..., asa vrea Bunul Dumnezeu...eu v-am scris tot ce am vazut...! pana acum, asa a fost!.."
Deci cam astea erau prezicerile lui Aimee: crestem animale, nu mai exportam copii bolnavi .... si aghiasma, multa aghiasma, tamiie si luminari parfumate....
Iata ce zice Corneliu, pe forumul lu' vecinii:
http://forum.ioanistrate.ro/showthr...nergiilor-zilnice-feng-shui&p=18326#post18326
"UNDE PETRECEM CUTREMURUL luna aceasta ?!!!
Este cam ciudat , insa paza buna trece primejdia rea ! Iar daca pana acum s-au facut supozitii, acum nu mai este cazul deoarece este o certitudine ! EVITAM : zonele Nordica, Nord-Estica si Centrala a locuintei sau spatiului respective ( sunt zone cu incarcari energetic negative luna acasta, mi-a confirmat si prietena mea acest lucru). NE MUTAM in zona Estica, Vestica sau Nord-Vestica a locuintei – unde avem conjuncturi energetic pozitive si avem sanse sa scapam cu noroc , indepartam lucruri ce ne pot accidenta , fixam mobilierul , cu alte cuvinte lasam strictul necesar in camera de refugiu. Sa nu uitam : LANTERNE, LUMANARI, CRUCEA si cartea de RUGACIUNI , ICONITE, sa le avem in acel perimetru ; sa nu uitam APA ( bidon 5L), TEL. FIX ROMTELECOM , MOBIL ,ELEMENTE SEMNALIZARE acustice sau vizuale ( goarna de stadion, jucarii etc., esarfe ), GHEM SFOARA , tot ce credeti de cuviinta ca va salveaza viata si aveti nevoie pentru supravietuire.E bine sa continuam sa mentinem curatenia si
sa dam CU APA SFINTITA mai ales in ultima saptamana din luna!"
Last edited by corneliu; 17-February-2010 at 10:37 AM.
Deci iata, apa sfintita revine in forta......
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?137-Previziuni-astrologice-2010&p=13674#post13674
Exista o legatura energetica stransa intre casa si locuitorii ei. Locuitorii sunt cei care imprima si controleaza energia casei. Concret : un individ cu energie pozitiva debordanta va slabi mult orice forma de energie negativa. Degeaba realizez remedii daca nu cred in ele , neexistand astfel acel schimb energetic sau daca eman energie negativa. Prietena mea paranormala mi-a semnalat la ultima vizita ca doua statuete pe care le aveam erau incarcate negativ ! Stupoare ! De ce ? Apoi mi-am adus aminte de o cunostinta care a pus mana pe ele cu o zi inainte.Cu alte cuvinte haideti sa fim pozitivi ,apropiatii de Dumnezeu si sa imprimam aceasta energie in peretii caselor noastre. Este cel mai puternic remediu pentru cutremur. In aceste situatii, nici chinezii nu prea au fost ajutati prin feng shui, deoarece este o arta de armonizare a vietii.
RECOMANDARI : sa aveti casa supercurata si ordonata zi de zi ; in special in zona nordica a fiecarei camere sau camerele din nordul casei puneti un pahar de apa cu sare si sa aveti grija sa-l umpleti pe masura ce se evapora ( din N vine unda seismica) – in plus, combinatia atrage energia negativa din casa ;
CURATATI CU BETISOARE PARFUMATE CAMERELE sau TAMAIATI-LE AVAND GEAMURILE DESCHISE ( eventual camera cu camera ,mai ales ca este iarna); STROPITI CU APA SFINTITA TOATE COLTURILE SI UNGHERELE , puteti sterge si obiectele din casa ; rugati-va zilnic si mergeti duminica la liturghie pentru a va incarca pozitiv ; eliminati orice obiect care va indispune , chiar daca nu este ieftin ; prietena mea va sta la dispozitie din data de 15.02 cand va veni in tara pentru curatare si energizare : ********************************* SUCCES !"
Curios, la Corneliu observam acelasi ritual de purificare ca si la aimee: apa sfintita, tamiie, betisoare parfumate..... Hmmmm, ce de coincidente.....
2. Corneliu=Albastreaua
Iata niste citate din Corneliu, de la Doineaua de pe site. Recunoasteti stilul? Daca da, va rog frumos sa-mi spuneti cu cine seamana! Eu cred ca seamana cu stilul Albastricii, dar poate dvs. descoperiti altceva:
a)
http://pranoterapie.blogspot.com/2010/02/detalii-despre-doina-ionel-la-cererea.html#comments
pranoterapia spunea...
"Orice onorariu la un profesionist are in vedere zeci de ani de munca zilnica. In situatia cand nu va convine tariful este alegerea d-vs sa va adresati la alt profesionist cu tarif redus. Problema banilor in general este datorata faptului ca mental nu exista "prietenie" cu energia banilor - cu cat urasti mai mult banii sau pe cei care ii au ( gen Bill Gates ) cu atat ei "fug" de tine mai tare.
In alta privinta, d-vs ati fi dispusa sa lucrati aproape 20 de ore /zi continuu ca d-na Doina si sa preluati asupra d-vs energiile negative ale altora, punandu-ti in pericol sanatatea si viata ? Personal, nu cred !!!"
25 februarie 2010, 07:57
(mi-a placut mult acest comentariu. S-a inteles?????)
b)
http://pranoterapie.blogspot.com/2010/02/cum-vazut-seismograful-nostru.html#comments
pranoterapia spunea...
"Daca nu cititi cu atentie sau nu ati vazut emisiunile, abtineti-va de la comentarii.
Referitor mesaje aveti dreptate, sunt primite prin comunicare directa din zona astrala.
Predictiile despre cutremur d-na Doina le-a facut la cererea si insistenta oamenilor, daca va aduceti aminte.Iar acest blog este dedicat numai lor, oamenilor care cer ceva anume.Datul cu parerea pentru a va afla in treaba se poate face pe alte bloguri.
Data si ora exacta va fi intotdeauna stabilita de catre divinitate.Muritorii primesc numai mesaje de avertizare."
27 februarie 2010, 11:49
(mey muritorilor de rind, ati inteles cum sta treaba?)
c)
http://pranoterapie.blogspot.com/2010/02/vrancea-inceput-sa-se-trezeasca.html#comments
pranoterapia spunea...
"Nu stiu care dintre noi nu este documentat.Intra pe
www.infp.ro si lamureste-te, apoi,dupa ce te calmezi, poti urmari si alte blog-uri.
D-na Doina NU se compara cu d-nul Istrate din multe puncte de vedere.Legat de cutremur, afla ca acest subiect a fost la cererea oamenilor, pe cand d-nul Istrate a facut-o din proprie initiativa.Previziunile facute de d-na Doina s-au implini in proportie de peste 90% ( vezi cele 2 cutremure, vezi emisiunile de la OTV, vezi discutia cu boala lui Basescu s.a.m.d.)"
Tam-tam. Poate ca acum incepeti sa intelegeti cum sta treaba cu previziunile. Nu e usor, va asigur! Dar nici prea greu nu e.Totul e sa ai papagal si ceva cunostinte in domeniu. Si ceva prieteni pe la agentiile de presa, ca sa ai "premonitia" cu 3-4 zile inainte de a fi data publicitatii.... Si tupeu fratie. Iti mai trebuie si putintel timp, ca sa intri pe toate site-urile de socializare, sa te dai ba barbat, ba femeie, ba burlac, ba insurat, ba fata mare, ba ziarista, ba om politic, ba jurist, etc........ si sa agati fraieri.
Si inca ceva: v-ati intrebat de ce la vecini, moderatorii ai mai focosi sint juristi? Hai ca va spun eu de ce. Cind lucrezi la limita legalitatii, trebuie sa-ti angajezi niste juristi, care sa te invete cum sa "imbraci premonitiile intr-un ambalaj legal si atractiv pt. fraieri".
Gogule, tu ai moderatori juristi? Cred ca nu...