• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

ANIMALUTUL MEU

multumesc prima se cheama principesa si este cam retrasa nu se joaca decat daca se joaca aia alba ,dar in schimb miauna tare cand are nevoie de mancare .A doua se chiama fifi(fufa)se joaca de rupe este plina de energie si ii place sa aiba companie

In sfarsit ai reusit.Da, aveai dreptate cu cana ca ca este mare si cred ca daca o sa iesi cu ea in oras si eu o sa fiu pe unde te plimbi tu ,o sa te recunosc din prima.Doar ca la tovarasa de joaca nu ai postat nimic

Merci ,merci,. tot e ceva sa te recunoasac dupa cana. ,) Recunoaste ca e frumoasa.

daca ma iau dupa fotografie ,da,este o cana frumoasa si mi se pare ca este si un animalut inteligent

Daca seamana cu stapana ei................ Cred si eu.

;)

Buna avem si noi o ninfa e tare blinda stam cu geamu deschis dar nu pleaca uneori doarme cu noi in pat ,se supara cind plecam de acasa si ramine singura .Copii ar vrea un catel dar nu prea avem spatu sintem 4 in 2 camere sper ca in viitor sa le pot indeplini dorinta .O iubim mult pe Tina cind plecam la munte sau la tara o lom cu noi cu toate ca o sperie spatile noi .Uneori ma uit in ochii ei si imi dau seama ca nu doreste decit afectiune din partea noastra ,atunci ma simt vinovata cind nu am timp de ea .Dar ea ma asteapta pe mine sau pe un alt membru al familiei sa o iubeasca are o rabdare enorma .Sper sa ii dea Dumnezeu viata lunga sa ne bucuram de ea .

eu nu stiam ce inseamna ninfa,a trebuit sa caut pe net sa-mi dau seama ca este vorba despre o specie de papagali inteligenti,poate gresesc si-mi cer scuze. Dar daca este un papagal pot sa-ti spun ca mi-as dori si eu unul .poate ai sa ai timp sa pui si o fotogrfie sunt curioasa sa vad cum este .Sa-ti traiasca

Acestea noastre sunt animalutele: Dakota, Muffin si Stich

Attachments

• DSC00435.JPG
    DSC00435.JPG
    268 KB · Views: 12
  • DSC01297.JPG
    DSC01297.JPG
    369.5 KB · Views: 10
  • DSC00698.JPG
    DSC00698.JPG
    399.3 KB · Views: 14
uuuuuuuuu.frumoase imagini si frumosi prieteni aveti
Sa va traiasac si sa fiti sanatosi si voi si animalutele . muffin tot in casa?

sa va traiasca!
elena, mi-ar fi frica sa las geamul deschis cu o pasare in casa. ce curaj ai!
shogun, muffin e chinchilla, nu? e tare dragut

Da ninfa este un papagal un pic mai mare motat ,baieti reusesc sa vorbeasca dupa multe repetit,dar fetele nu prea .Noi avem o fetita problema este ca nu stiu sa descarc poza .

As vre sa imi explice cineva cum sa descarc poza .tot am incercat dar nu reusesc .Multumesc ,anticipat de ajutor .

La inceput o lasam doar in sufragerie avem plasa la geam .Odata faceam mincare si nu mi-am dat seama ca Tina este cu mine in bucatarie de atunci o las dar o urmaresc deoare ce mai vin porumbei pe ,pervaz si ea este tare curioasa si dornica de companie .

buna. eu sunt tina.sunt o papagalita frumoasa si desteapta .

Attachments

• Picture 029.jpg
    Picture 029.jpg
    81.9 KB · Views: 9
Cam de o luna m-am pricopsit cu un catel. Acum are aproape 6 luni. Il cheama Lucky sau Purcel pt ca geme ca purcelul. E foarte rasfatat de toata familia. Doar pisica nu-l suporta pt. ca este geloasa.
Era micut, dragut, prostut...in curte la firma. Intr-o dimineata l-am gasit plangand sprijinit de un perete. Avea o labuta rupta. Probabil l-a lovit o masina.
L-am operat la Ilioara de 2 ori si sper ca de data asta sa fi reusit operatia. Abia maine merg cu el la control.
O sa caut o poza cu el sa ma laud.

sa te intorci cu vesti bune. asteptam poza :)

Back