• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

ANIMALUTUL MEU

mod1 said:
sa te intorci cu vesti bune. asteptam poza :)

Nu am reusit sa pun pozele. Sunt prea mari si nu stiu sa le micsorez.

ce dragut e catelul! Kiki se vede ca e sefa :)

ce este o ninfa ce animal este?o cheama ca pe catelusa mea Tina ce frumoos!

acum am vazut ce este ninfa eu am avut 4 de astia dar erau salbatici rau ma ciupeau pina la sange unul singur pe care l-am crescut si hranit de mic era pasnic si f inteligent mergea numai pe umarul meu.

Buna seara imi pare rau ca am fost pa aici asa putin dar am zugravit si stiti voi cum e dupa sa pui totul in ordine .Tina este o ninfa ,ea in libertate in grupuri cele de la noi probabil nu isi mai aduc aminte de libertate pentru ca sunt de ceva generati imultite in captivitate .Am cunparato anul trecut in noiembrie avea atunci 2sau 3 luni .Vinzatoarea a vrut sa ii taie aripile pentru a se imblinzi ,ne mai putind sa zboare sta mai aproape de om .Dar fiul meu a refuzat findui mila si bine a facut ,am aduso acasa si copii iau si dat drumu prin casa .Afost un pic speriata la inceput da pormo dupa cum se vede e lebera tot timpul .A mai patit si accidente ba am prinso in usa ,deoarece merge ca un catel dupa noi ,acum 3 saptamini faceam dulceata si a cazut in cratita .A salvato acum cind fac ceva la aragaz o inchid ca sa nu se mai raneasca .De mincat cumparam mincare pentru ninfe ,dar mai maninca: frisca,, lapte, ciorba ,covrigei sarati morcovi salata pregatita cu otet ;mai nou bea si cafea .Asta ca este libera si sta cu noi la masa .Da face si mizerie dar stergem si de 2 ori pe zi in casa dar nu ne suparam .De trait o ninfa in libertate traieste 20-25 de ani in captivitate nu stiu .Nu o prea lasam in dormitor unde sunt calculatoarele deoarece roare firele.

Multumesc pentru ajutor .pina la urma am reusit sa postez si o poza !

Sper sa va placa nu sunt toate foarte reusite da merg .

Attachments

• Picture 030.jpg
    Picture 030.jpg
    75.2 KB · Views: 17
Ei sunt copiii mei :) :heart:

Attachments

• galusca si pufaila.JPG
    galusca si pufaila.JPG
    296.3 KB · Views: 22
sa va traiasca!
rama, ce animalute sunt acelea? porcusori de Guineea?

sunt hamsteri pitici. am inteles ca se mai numesc si hamsteri siberieni. :)

sunt extraordinar de simpatici. pana si sotului meu i s-au parut dragalasi. pui si niste poze mai ”intregi”?

ce ma bucur. eu ii iubesc tare mult. :heart: o sa incerc sa gasesc niste poze ,,adecvate". :)

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    109.7 KB · Views: 16
ce dragut e :) cred ca e placut sa te joci cu ei

PAROASA (pe care afara, o strig (DEEEEZIIIIIIIIIII)!!!!! :tongue:

Attachments

• Paroasa.JPG
    Paroasa.JPG
    116.9 KB · Views: 17
  • P1110033.JPG
    P1110033.JPG
    162.6 KB · Views: 10
pupici .....

Attachments

• P1110048.JPG
    P1110048.JPG
    20.6 KB · Views: 25
Dupa cum isi arata dantura, pe mine ma duce gandul la altceva, nu la pupici :)

MARA said:
Cam de o luna m-am pricopsit cu un catel. Acum are aproape 6 luni. Il cheama Lucky sau Purcel pt ca geme ca purcelul. E foarte rasfatat de toata familia. Doar pisica nu-l suporta pt. ca este geloasa.
Era micut, dragut, prostut...in curte la firma. Intr-o dimineata l-am gasit plangand sprijinit de un perete. Avea o labuta rupta. Probabil l-a lovit o masina.
L-am operat la Ilioara de 2 ori si sper ca de data asta sa fi reusit operatia. Abia maine merg cu el la control.
O sa caut o poza cu el sa ma laud.

A doua operatie a reusit. In jur de 15 ianuarie scoatem tija. Abia astept. Se pare ca o sa ramana cu piciorusul mai scurt.

Sa-ti traiasca si sa se faca sanatos .

Daca ala nu semana cu un pupic canin si-ti sugera altceva ,sa vedam ce zici acum................

Attachments

• P1110043.JPG
    P1110043.JPG
    118.1 KB · Views: 11
Back