Imi este inca greu sa citesc tot ce ati scris despre animalutele voastre,de aceea am trecut direct la ultima pagina.
Eu am descoperit ce inseamna un animal DE CASA si IN CASA destul de tarziu ,cand aveam familia mea.Nu am avut animale de curte fiindca parintilor mei,le-a fost otravit cainele la care tineau si de atunci n-au mai vrut sa vada caini chinuindu-se .
Am primit o catelusa pinscher pitic,apoi am gasit in parcare un puiutz de maidanez,batut,ranit,chinuit de copii ...L-am luat si pe el in casa,mi-au umplut zilele,m-au bucurat,mi-au fost prieteni,familie,copii (dupa ce fata mi-a plecat la facultate,barbatul in strainatate la munca...) .Maidanezul,Gavroche,chiar mi-a salvat viata vand eu am avut un accident ischemic carotidian drept(accident vascular mai simplu spus)...A urlat,l-a tras pe barbatul meu din pat pana l-a trezit si l-a adus la mine...Medicii au spus ca s-a intervenit in timp util,altfel ...Iar Betty ,pinscherita pitic nu se misca de langa mine,ii maraia pe toti si plangea...
Cand eram singura acasa,nu ma simteam singura,nu aveam timp sa ma plictisesc...Betty a trait 16 ani si 8 luni,a murit in urma unor metastaze de la un cancer uterin

iar pe Gavroche a trebuit sa iau hotararea sa-l adorm

((((tot dupa un cancer,dar la ficat...Nu pot sa va spun cat s-au tinut de viata,cat doreau sa manance,sa bea apa...acceptau tratamentul...Cand am vazut ca Gavroche nu mai mananca de trei zile,nu a baut apa 2 zile,desi dorea...am luat decizia sa-i curm suferinta

,la aproape 16 ani...
De aceea inca nu pot sa citesc inca ceea ce ati scris despre animalutele voastre dar am simtit nevoia sa va povestesc despre cainii mei...
Acum mai am doua pisici,tot maidaneze,baiat si fata,castrate.Nu stiu daca voi putea prea curand sa mai iau un caine,stiu,"cui pe cui se scoate",un puiutz ne-ar bucura,dar gandul ca se va duce,gandul la boala,la suferinta ,ma fac sa ma opresc.