• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

ANIMALUTUL MEU

Si vagabonvii sunt frumosi ..............

Attachments

• P1020295.JPG
    P1020295.JPG
    131.3 KB · Views: 9
Puiuti (ce dulce-i somnul )

Attachments

• IMG_7402.JPG
    IMG_7402.JPG
    33.8 KB · Views: 10
Sunt tare dragalasi,oare cum pot unii oameni sa le faca rau amaratilor maidanezi,in loc sa le dea ceva de mancare?Si asa e vai de ei acum pe gerurile astea.

alerim_61 said:
Sunt tare dragalasi,oare cum pot unii oameni sa le faca rau amaratilor maidanezi,in loc sa le dea ceva de mancare?Si asa e vai de ei acum pe gerurile astea.

Puiutii sint de la o catelusa maidaneza bolnava.Am bagat-o in casa ,la scurt timp a fatat si mi-a fost mila sa o scot cu puiutii in ger.:D:

Ai un suflet tare bun Anuk,eu le mai dau de mancare si-i mai bag in scara blocului.In casa nu pot sa-i iau din cauza catelusei mele,dar nu stiu daca pana la urma n-as face-o si pe asta daca ar fi vb de niste puiuti.Noroc ca aici in zona in care locuiesc majoritatea sunt castrati.

Paroasa mea, are grija de pui de parca ar fi ai ei .Sunt mandra de ea.

Hana e f posesiva.Aveam un papagal si daca vorbeam cu el o tinea tot intr-un plans.Odata i-am dat papagalului o leg de patrunjel,i-am bagat-o printre gratiile coliviei cu coditele in afara si Hana s-a urcat in fotoliu i-a furat tot patrunjelul si l-a mancat.De atunci cand vroiam s-o fac sa manance legume si fructe ma faceam ca-i dau sa manance papagalului si asa am obisnuit-o cu cruditatile.

:P .A mea adora fructele si varza murata facuta salata cu ulei (de masline):D:

Fructe acum mananca de toate,varza murata si muraturi iiplac dar nu-i mai dau eu(probleme cu sarea la varsta ei)in schimb n-am reusit s-o fac sa manance ardei gras crud,doar in pilaful ei ii pun tot felul de legume(ce am prin casa).

Ca veni vorba, sa-l cunosteti si pe COCO , este al cuscrei, intre timp a mai trecut un an peste el, o are pe COCOLINA si pui!
View attachment 7

Attachments

• PICT0043.jpg
    PICT0043.jpg
    304.2 KB · Views: 7
anuk said:
Coco,este perus ?
Sigur si ma iubeste foarte mult cand ii aduc mei, vine pe mana, desface aripile si ma calca!:P

Imi este inca greu sa citesc tot ce ati scris despre animalutele voastre,de aceea am trecut direct la ultima pagina.
Eu am descoperit ce inseamna un animal DE CASA si IN CASA destul de tarziu ,cand aveam familia mea.Nu am avut animale de curte fiindca parintilor mei,le-a fost otravit cainele la care tineau si de atunci n-au mai vrut sa vada caini chinuindu-se .
Am primit o catelusa pinscher pitic,apoi am gasit in parcare un puiutz de maidanez,batut,ranit,chinuit de copii ...L-am luat si pe el in casa,mi-au umplut zilele,m-au bucurat,mi-au fost prieteni,familie,copii (dupa ce fata mi-a plecat la facultate,barbatul in strainatate la munca...) .Maidanezul,Gavroche,chiar mi-a salvat viata vand eu am avut un accident ischemic carotidian drept(accident vascular mai simplu spus)...A urlat,l-a tras pe barbatul meu din pat pana l-a trezit si l-a adus la mine...Medicii au spus ca s-a intervenit in timp util,altfel ...Iar Betty ,pinscherita pitic nu se misca de langa mine,ii maraia pe toti si plangea...
Cand eram singura acasa,nu ma simteam singura,nu aveam timp sa ma plictisesc...Betty a trait 16 ani si 8 luni,a murit in urma unor metastaze de la un cancer uterin :( iar pe Gavroche a trebuit sa iau hotararea sa-l adorm :(((((tot dupa un cancer,dar la ficat...Nu pot sa va spun cat s-au tinut de viata,cat doreau sa manance,sa bea apa...acceptau tratamentul...Cand am vazut ca Gavroche nu mai mananca de trei zile,nu a baut apa 2 zile,desi dorea...am luat decizia sa-i curm suferinta :(,la aproape 16 ani...
De aceea inca nu pot sa citesc inca ceea ce ati scris despre animalutele voastre dar am simtit nevoia sa va povestesc despre cainii mei...
Acum mai am doua pisici,tot maidaneze,baiat si fata,castrate.Nu stiu daca voi putea prea curand sa mai iau un caine,stiu,"cui pe cui se scoate",un puiutz ne-ar bucura,dar gandul ca se va duce,gandul la boala,la suferinta ,ma fac sa ma opresc.

Te asigur ca te inseli . Am mai povestit aici (dar daca nu ai citit....) si mie mi-a murit un caine, am suferit cumplit dar nu am rezistat si am cumparat un pui din aceasi rasa si am contopit dragostea pt cel pierdut cu dragostea pt noului venit.
Nu gandi negativ , fa-te fericita pe tine si fericeste un sufletel nevinovat si fidel.

Sunt sigura ca ma insel,dar inca nu pot.Dar daca as primi unul(neaparat fetitza pinscher pitic :) )nu as zice nu!Apoi as mai lua un maidanez,merita si ei...

Evident ca merita . Ai vazut poza unui puiut de maidanez ,super dragut? Cum sa nu-l iubesti !?!
Da-ne telefonul sotului sa-i "sugeram" care ar fi cadoul ideal pt tine :P

=)) .Stai bine la capitolul umor ( si nu numai ):D:

Un altfel de animalut :D ,el este Lord .... paunul meu , pe care il am la casa de vacanta , doresc sa va spun ca are un caracter impunator , asemeni rasei lui. Trebuie sa-i iau o paunita anul acesta pentru ca din prea multa dragoste se ataseaza de galinacee ....si cine stie ce mai iese:P

Back