• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

Dar de unde stii cum va fi EA????
O desconsideri deja, sau...??
Sau crezi ca accept compromisuri???
Sau crezi ca nu stiu ce vreau de la viata???

Sarrah said:

Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun.In primul rand nu-mi permit sa fac aprecieri referitor la nimeni fie si in virtual, eu am pus doar intrebari.prima ,ce ar face doua femei impreuna si a doua ,cine te obliga sa accepti un badaran chiar daca esti singura,eu imagijnandu-mi ca poti avea dreptul la altceva ( deact un badaran) judecand dupa cum scrii.Imi pare rau ca ai inteles altceva deact am vrut sa spun si promit sa nu mai intervin . Dpdv fiecare om are dreptul sa vrea orice de la viata.

Sarrah said:
Femeia cand isi propune ceva, poate traversa fundul marii cu tigarea aprinsa!

Barbatii intodeauna doresc sa fie prima iubire a unei femei – femeile doresc sa fie ultima poveste de dragoste a barbatilor

Inima unei femei nu e niciodata libera. Ea ori simpatizeaza, ori iubeste, ori... incearca sa uite!

Atinge-i inima... nu corpul... Fură-i atenția... nu virginitatea... Fă-o să zâmbească ... nu să plângă!

Frumusețea unei femei îți poate atrage privirea , dar personalitatea ei este cea care îți va captura inima

O femeie ofera sex pentru a primi iubire. Un barbat ofera iubire pentru a primi sex.

Poate într`o zi mă vei căuta Şi vei spune tuturor: „lipseşte ea" !

http://statusbun.com/?cat=4&page=5

Mai bine ASA decat sa fiu DOAR o poveste de dragoste a cuiva.

Sarrah ,cred ca melodia de mai sus e ca un fel de autocaracterizare?:)))

Si da ,Sarrah ,femeia cand isi propune ceva poate tranversa si fundul marii cu tigara aprinsa ,cu conditia ca sa fie o femeie adevarata ,nu una de carton ,o femeie motivata ,nu una duala,o femeie sincera ,nu una cu un picior la rasarit si unul la apus si care sa aiba ca scop un lucru bun ,nu o varzarie sexuala,.

ionut53 said:
Sarrah said:
Pai cu o fata sau singura. Ar fi mult prea dur pentru mine doar sa profite de mine vreun badaran.
Sansele sunt mici sa gasesti pe cineva "din prima". Chiar foarte mici. Depresia m-ar duce la...
Dar asta am hotarat-o deja, e istorie.

Imi vor da pe cineva, cum ar veni urmeaza "sa deschid plicul", de fapt urmeaza sa aleg, in contract e prevazut ca trebuie sa am initial minim 3 optiuni.
Deja facusem demersurile necesare, de aceea am fost "presata" (de mine insami) sa-i spun "mamei".

Pana atunci, dans:

"18. Din cînd în cînd poţi să te gîndeşti şi la oameni. Dar ai grijă: nu privi în urmă ! "

Si ce sa faceti doua fete alaturi ? sa nu spui ca incercati sa descoperiti punctul G. Si apoi cine te obliga sa te lasi "profitata" de vreun badaran?
No tu Ioane ,in ciuda lipsei mele de expierenta cu o femeie si in mod sigur ca asa ceva nu ar putea exista vreodata:))) chiar daca as aprinde imaginatia vreuneia mai ...duala ,eu cred ca acest punct G nu poate fi gasit decat de un barbat ,cu conditia sa fie...barbat:)))

Sarrah said:

Esti sigura ca stii,Sarrah??

Si ca sa va spun drept deja ma amuza tot ce sse scrie in acest topic.Razboiul bate la usa si noi batem campii.Sau si mai rau ,oamenii se chinuiesc in Romania cea adevarata sa supravietuiasca si noi ne hlizim la nu's ce inclinatii sexuale dubioase.Adica un fel de tara arde si baba se piaptana.Nu o considera o jignire Sarrah si probabil ca ai tu ceva probleme de identitate ,acu' de ce natura sunt numai tu stii.Pot fi sexuala ,dar pot fi foarte bine si comportamentala...cine stie...

Scuze, m-am aprins.
1) Vom incerca sa depasim problemele vietii impreuna si poate impreuna gasim si raspunsul la intrebarea 2.

Cand ai sa le numerotezi vom sti care e intrebarea 2 .Pana atunci poate lasi putin ipocrizia jos si incepe sa scrii fraze cu mai multa logica.

prima ,ce ar face doua femei impreuna si a doua ,cine te obliga sa accepti un badaran chiar daca esti singura,eu imagijnandu-mi ca poti avea dreptul la altceva ( deact un badaran) judecand dupa cum scrii.

Raspunsesem lui Ionut, le numerotase el, i-am raspuns.

Atata vreme cat nu stii ce esti cred ca ambele variante cad.Intai lamureste-te daca esti femeie sau esti barbat,cu toate ca daca Dumnezeu te-a lasat femeie il superi rau negand darul Lui,dar cine sunt eu sa te judec? Doar Dumnezeu are acest drept.

@degetica, voi vedea ce voi face, important pe moment e ca am reusit sa scap de depresie, macar am respirat mai usor si nu am plans cateva zile, sperand.
Daca va fi posibil, tot cu ajutorul lui dumnezeu va fi; daca nu vrea, nu va fi.
Cred ca nimic nu se intampla fara voia lui dumnezeu. Inclusiv razboiul.

Oricum, am ajuns pana aici incat ori raman singura ori reusesc ce mi-am propus.
Asa sa-mi ajute dumnezeu, nu mai scriu nimic despre asta.

Sarrah, cum e posibil sa spui ca e vointa lui Dumnezeu aceasta sexualitate alambicata a ta? In fond din ce am inteles cam asta e problema ta ...Eu cred ca daca ai crede sincer in Dumnezeu nu ai mai avea dubii in ceea ce priveste ce esti.Te rog sa nu o iei ca pe o jignire si nici ca pe un repros si nici ca pe un fel de ca as avea ochelari de cal ,ca traiesc si eu in lumea asta si am auzit si vazut destule ,dar oricate as vedea si auzi aceste orientari sexuale tot mi se par impotriva firii si cred ca sunt un rezultat a ceea ce traiesti ,nu cred ca te nasti asa.Ceva se intampla in mintea unui om la un moment dat si se face un clic...asa cred eu ,dar binenteles ca ma pot insela .

Pai nu m-am nascut asa. Eu nu ma voi supara niciodata pe tine, simt ca spui din inima.
Daca asa ceva referitor la celelalte e adevarat, si e ceva ce intervine pe parcurs, inseamna ca va fi bine. Ar fi sanse de redresare.(pentru amandoua)
La mine a intervenit un blocaj psihologic ce nu-l pot depasi. Ar insemna sa risc o depresie cumplita, nu cred ca mi-as mai reveni....
Nu mai pot risca; ori asa, ori singura.
Stiu doar ca nu mai am depresie de cand am gandit asa.

Sarrah ,eu am impresia ca tu nu vrei explicatii si nici solutii pentru tine ,ci ai pus la cale un plan de razbunare impotriva cuiva si din aceasta ecuatie eu ies ,dar crezi tu ca e frumos sa faci asa ceva indiferent de motive? Crezi tu ca facand asa ceva esti mai presus de acea persoana? Crede-ma ca nu merita sa faci asta si daca esti cine cred eu ca esti....nu te cobora la nivelul asta .Nici eu nu m-am coborat la acest nivel ,cu toate ca puteam sa o fac ,aveam si cum si cu ce,dar intrebarea e de ce? De ce sa fac ceva ce nu ar aduce nici un beneficiu sufletului meu ,ci poate mai rau l-ar intrista?

Degetica, crede-ma ca nu te inteleg.
Stiu ca fac rau celor cu care discut.
De aceea tin forumurile mele inchise. De aceea, inchisesem mesageria privata.
Mi-ati fost de mare ajutor, va multumesc din suflet.
Poate ar fi trebuit sa pun mai multe poze cu mine, dar imi vine destul de greu.
Va doresc numai bine, daca doriti sa ies din forum doar sa-mi spuneti...
De ce sa ne certam, cand si asa sunt destule probleme.

Voi mai intra pe aici, dar nu voi mai posta.

DSC06604_zps8eac9b1f.jpg

Sarrah,nu esti prima persoana pentru care par de neinteles...Cat despre postat ...esti binevenita oricand .Eu nu am nicio obiectie.Numai bine!

Acceptati va rog un buchetel si din partea ei, oricine ar fi...

Nu stiu ce razboaie vor fi fost pe aici, nu am nicio legatura.
Inteleg insa si recunosc ca am facut rau, dar numai din singuratate, din nevoia de comunicare.
Oricum, nu mai puteam spune in continuare, se intelege. Si, daca voi fi cu cineva, as avea cu cine vorbi...Si eu va doresc numai si numai bine, asa sa ne ajute dumnezeu!

Fetelor, ce aveti , ce nu va ajunge, sau ce va lipseste?
Frumoase flori, este pentru prima oara cand regret ca nu sunt femeie.

Ioane ,de ce crezi ca ne-ar lipsi ceva? Cel putin eu am tot ce doresc numai sa pocnesc din degete:)))Sarrah cauta,asa ca vezi cum faci poate o ajuti sa gaseasca ce-i lipseste:)))Si incearca sa te transformi macar pentru o ora femeie pentru ea sa vezi cum primesti floricelele:)))

Sarrah said:
Acceptati va rog un buchetel si din partea ei, oricine ar fi...

Nu stiu ce razboaie vor fi fost pe aici, nu am nicio legatura.
Inteleg insa si recunosc ca am facut rau, dar numai din singuratate, din nevoia de comunicare.
Oricum, nu mai puteam spune in continuare, se intelege. Si, daca voi fi cu cineva, as avea cu cine vorbi...Si eu va doresc numai si numai bine, asa sa ne ajute dumnezeu!

Ce legatura sa ai tu Sarrah cu razboaiele purtate pe aici....tu esti cu floricele pe campii:))))

Femeia ideala pentru mine trebuie sa fie blonda natural, rezultata din parinti bruneti, si pe cat posibil nascuta la o latitudine cat mai sudica.
Ar fi cele mai bune gene. Aviz barbatilor; nu am concurenta, asa ca va pot spune.

Pe cellalt mal - Eugeniu Speranţia

Singur, exilat pe cellalt mal,
Rătăceşti pe culmi necunoscute
În privelişti nentinate de banal,
Neştiute, negândite, necrezute.

Unde aerul nerespirat vreodată,
Transparent ca diamantul pur,
Conturează stânca neumblată
Cu tăios şi îngheţat contur;

Unde plante nouă, miros nou
Învestesc cu farmec nou pădurea;
Unde spaţiul răsună de-un ecou
Altfel ca ecoul de pe-aiurea

Şi-alergând cuceritor pe-o cale
Ce-o despică vigurosu-ţi pas,
Plângi pe regii-ncătuşaţi în zale
Ce pe malul cellalt au rămas.

degetica said:
Sarrah ,eu am impresia ca tu nu vrei explicatii si nici solutii pentru tine ,ci ai pus la cale un plan de razbunare impotriva cuiva si din aceasta ecuatie eu ies ,dar crezi tu ca e frumos sa faci asa ceva indiferent de motive? Crezi tu ca facand asa ceva esti mai presus de acea persoana? Crede-ma ca nu merita sa faci asta si daca esti cine cred eu ca esti....nu te cobora la nivelul asta .Nici eu nu m-am coborat la acest nivel ,cu toate ca puteam sa o fac ,aveam si cum si cu ce,dar intrebarea e de ce? De ce sa fac ceva ce nu ar aduce nici un beneficiu sufletului meu ,ci poate mai rau l-ar intrista?

Cred ca ma confunzi cu altcineva care a deranjat pe aici. Pacat.

Back