Sarrah said:Dar de unde stii cum va fi EA????
O desconsideri deja, sau...??
Sau crezi ca accept compromisuri???
Sau crezi ca nu stiu ce vreau de la viata???
Sarrah said:Femeia cand isi propune ceva, poate traversa fundul marii cu tigarea aprinsa!
Barbatii intodeauna doresc sa fie prima iubire a unei femei – femeile doresc sa fie ultima poveste de dragoste a barbatilor
Inima unei femei nu e niciodata libera. Ea ori simpatizeaza, ori iubeste, ori... incearca sa uite!
Atinge-i inima... nu corpul... Fură-i atenția... nu virginitatea... Fă-o să zâmbească ... nu să plângă!
Frumusețea unei femei îți poate atrage privirea , dar personalitatea ei este cea care îți va captura inima
O femeie ofera sex pentru a primi iubire. Un barbat ofera iubire pentru a primi sex.
Poate într`o zi mă vei căuta Şi vei spune tuturor: „lipseşte ea" !
http://statusbun.com/?cat=4&page=5
Mai bine ASA decat sa fiu DOAR o poveste de dragoste a cuiva.
No tu Ioane ,in ciuda lipsei mele de expierenta cu o femeie si in mod sigur ca asa ceva nu ar putea exista vreodataionut53 said:Sarrah said:Pai cu o fata sau singura. Ar fi mult prea dur pentru mine doar sa profite de mine vreun badaran.
Sansele sunt mici sa gasesti pe cineva "din prima". Chiar foarte mici. Depresia m-ar duce la...
Dar asta am hotarat-o deja, e istorie.
Imi vor da pe cineva, cum ar veni urmeaza "sa deschid plicul", de fapt urmeaza sa aleg, in contract e prevazut ca trebuie sa am initial minim 3 optiuni.
Deja facusem demersurile necesare, de aceea am fost "presata" (de mine insami) sa-i spun "mamei".
Pana atunci, dans:
"18. Din cînd în cînd poţi să te gîndeşti şi la oameni. Dar ai grijă: nu privi în urmă ! "
Si ce sa faceti doua fete alaturi ? sa nu spui ca incercati sa descoperiti punctul G. Si apoi cine te obliga sa te lasi "profitata" de vreun badaran?
Sarrah said:Dar de unde stii cum va fi EA????
O desconsideri deja, sau...??
Sau crezi ca accept compromisuri???
Sau crezi ca nu stiu ce vreau de la viata???
Sarrah said:Acceptati va rog un buchetel si din partea ei, oricine ar fi...
Nu stiu ce razboaie vor fi fost pe aici, nu am nicio legatura.
Inteleg insa si recunosc ca am facut rau, dar numai din singuratate, din nevoia de comunicare.
Oricum, nu mai puteam spune in continuare, se intelege. Si, daca voi fi cu cineva, as avea cu cine vorbi...Si eu va doresc numai si numai bine, asa sa ne ajute dumnezeu!
degetica said:Sarrah ,eu am impresia ca tu nu vrei explicatii si nici solutii pentru tine ,ci ai pus la cale un plan de razbunare impotriva cuiva si din aceasta ecuatie eu ies ,dar crezi tu ca e frumos sa faci asa ceva indiferent de motive? Crezi tu ca facand asa ceva esti mai presus de acea persoana? Crede-ma ca nu merita sa faci asta si daca esti cine cred eu ca esti....nu te cobora la nivelul asta .Nici eu nu m-am coborat la acest nivel ,cu toate ca puteam sa o fac ,aveam si cum si cu ce,dar intrebarea e de ce? De ce sa fac ceva ce nu ar aduce nici un beneficiu sufletului meu ,ci poate mai rau l-ar intrista?