• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

:))))) Adi ,m-ai dat gata! Mai am un pic si fac infarct si cred ca si Sarrah:))))

Sarrah said:
Nu, asa ceva nu se va intampla, e buna gluma.
Ah, si daca ma calugaresc nu voi mai simti nevoia, sau ce? Cum naiba o fi calugaria asta?

Cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi ,ca nu ajungi tu acolo...:))) Nu cred ca e de tine:)))))))

adrian_nicolae said:
daca e adevarat... :)

:))))))))))))))))))))))))))))))))

OK, nu ma gandesc decat la faptul ca, orice ai face in viata (mai ales pe termen lung) trebuie sa vina din tot sufletul. Daca la ele asta vine din tot sufletul si nu au remuscari ulterior ar fi ok.(sa te trezesti la 50-60 de ani ca nu ti-ai trait viata, ar fi cumplit)
Am citit pe undeva nedumerirea unui baiat, de ce l-a lasat prietena, dupa o relatie de un an.
I-am raspuns ca trebuie sa-i respecte hotararea, cu atat mai mult cu cat sustinea ca o iubeste.
I-am explicat ca poate si ea tine mult la el, dar daca nu e "din tot sufletul" ar trebui sa inteleaga.
Degeaba e din toata inima daca asta vine doar dintr-o directie, pentru ca, mai tarziu ce sa faci, daca de la inceput se strecoara ceva in suflet?
Ce rost mai avea tatonarea de un an? Daca el s-ar fi razgandit? Atunci ea trebuia sa il inteleaga.
I-am zis sa fie barbat si sa isi vada de treaba, desi cred ca i-a fost greu.Dar mai greu daca o tot lungea.
Ce s-ar face maicutele daca s-ar razgandi??
I-am zis atatea, incat cred ca i-am incurcat gandurile complet...

adrian_nicolae said:
trebuie sa-mi gasesc sufletul pereche :) poate pe net am mai mult noroc ... :) :P

Pai ce mai astepti? Sarrah e un fel de mi-e frica ,mi-e frica sa dorm singurica:)))

Sarrah said:
OK, nu ma gandesc decat la faptul ca, orice ai face in viata (mai ales pe termen lung) trebuie sa vina din tot sufletul. Daca la ele asta vine din tot sufletul si nu au remuscari ulterior ar fi ok.(sa te trezesti la 50-60 de ani ca nu ti-ai trait viata, ar fi cumplit)
Am citit pe undeva nedumerirea unui baiat, de ce l-a lasat prietena, dupa o relatie de un an.
I-am raspuns ca trebuie sa-i respecte hotararea, cu atat mai mult cu cat sustinea ca o iubeste.
I-am explicat ca poate si ea tine mult la el, dar daca nu e "din tot sufletul" ar trebui sa inteleaga.
Degeaba e din toata inima daca asta vine doar dintr-o directie, pentru ca, mai tarziu ce sa faci, daca de la inceput se strecoara ceva in suflet?
Ce rost mai avea tatonarea de un an? Daca el s-ar fi razgandit? Atunci ea trebuia sa il inteleaga.
I-am zis sa fie barbat si sa isi vada de treaba, desi cred ca i-a fost greu.Dar mai greu daca o tot lungea.
Ce s-ar face maicutele daca s-ar razgandi??
I-am zis atatea, incat cred ca i-am incurcat gandurile complet...

Sarrah,mai bine ai scrie un tratat de psihiatrie...sexuala ,sau de cum sa ai toate tiglele pe casa ,atunci cand parterul incepe sa devina nesigur:)))

Se scrie in minim doi, nu stii cantecul?
Dar sa fie sigur atat parterul cat si partenerul.

Back