• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Cine a postat inaintea mea trebuie banat ca sa se invete minte... =)) =))

Cine a postat inainea mea trebuie banat pentru ca prea face abuz de PM!!! Dorim transparenta !!! :D

Aici nu mai baneaza nimeni, uai? Hai, ca mi-e dor de un ban :D.

Cine a postat inainea mea trebuie banat pentru ca-si doreste Ban =))

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata, ca prea se plimba prin locuri frumoase :P.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt a lasat balta povestea postapocaliptica .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca face numai bunatati de Craciun si nu ne da si noua. :P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca se bazeaza doar pe chinezoaica :P

Toti care au postat inaintea mea trebuie banati pt ca se bucura de zapada. :P:P:P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca poate face rost de fructe de mare" cand vrea muschii ei " :P

() Persoana care a postat inaintea mea numai la alea se gandeste, deci, trebuie banata pt ca are flori superbe :P

Cine a postat inaintea mea trebuia banat pentru ca prea o tine in petreceri . :P Apropo, Angela, sa-ti traiasca tatal!

Cine a postat inaintea mea trebuia banat pentru ca nu se vede pe sine in materie de petreceri :P

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca prea ne citeste pe toti :D.

Cine a postat intaintea mea trebuie banat pentru ca trage chiulul de la lectiile de cutremurologie...>:)>:)>:)

bodo said:
Cine a postat inaintea mea trebuia banat pentru ca prea o tine in petreceri . :P Apropo, Angela, sa-ti traiasca tatal!

Saru' mana, n-am mai fost la o petrecere de cand lumea. Logic tre sa duc fetele pe ici pe colo ,asa ne distram si noi.

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pt ca mai mult latra decat musca, am citat, asa ca scuze :D

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca vrea sa musc...8-x8-x8-x:D:D:D:D:D

Persoana care a postat inaintea mea trenuie banata pentru ca are ganduri necurate...:P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca a lasat balta "Povestirile postapocaliptice."

Persoana care a postat inaintea mea trebuia banata pentru ca trage chiulul si nu pune poza la chici ce e.

Back