• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca se laida doar cu topaia dar .....n-am vazut-o la lucru :P

Sa nu vina timpurili alea, ca jale va fi.:P Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentu ca nu are incredere in ce pot face cu prelungirea mainii mele .:D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca prea isi lauda topaia virtuala,ca una adevarata....nexam :D:

Da? Hai ca m-ai nervozat la faza asta. Iote aici arsenal, ca ma faci sa dau din casa :D Si nu sunt la sto, sunt chiar ascutite :D.

Persoana care a postat inaintea mae trebuie banata pentru ca ma provoaca sa fac acte necugetate :P.

Attachments

• arsenal.JPG
    arsenal.JPG
    46.3 KB · Views: 6
Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca se lasa provocata :P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu a intrebat-o pe bodo ce face cu furcile alea.
ps: mama da ce arsenal!

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca-si inchipuie ca nu stiu cum se foloseste "arsenalul "

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu stie cui ii e destinata fiecare piesa in parte :D.

cine a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu stie ce arsenal am eu

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca si-a prasit paranoia, si si-o creste.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca face intalneli sicrete unde unii nu au loc :D.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca ma tot fredoneaza cu intalnirile secrete si cu locul.

Perdoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca se nervozeaza cand il batzi la cap si-mi place maxim :D. Da na, poate asa nu mai uita :P.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca ii place cand ma bate la cap.

cel dinaintea mea trebuie banat ca nu asculta asa-zisa paranoia care de fapt nu e paranoia

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca "a uitat " sa mai glumesca si sa faca caterinca pe chat cum o facea pe vremuri .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca m-a dat de gol ca am fost la Brasov dupa gonflabila :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca se plange ca papusa are gura mare, oare de ce?

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca prea e vijilenta si aduna probe, si nu se stie ce o sa mai aflam. :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca este atee si hindusa in eroare.

Back